Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Neka, neka, vidish imam i brke.. mnogo mi se djasvi! :)))

btw tjiro jel ce da se desi neshto sa junk-om poshto vidim vec neko vreme za promenu umesto pandura stoji neshto shto chak moze da zalichi na sajt [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Vudu novi Hanibal?

yh2.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ma to je slika iz Aqualand-a kad smo bili ovog leta u Grchkoj. Ja sam skroz mokar za razliku od nje poshto sam bio u bazenu sa veshtachkim talasima :)

Inache nisam ja nishta bolji od nje shto se usana tiche, samo se ona napucila malo ovde, a ja sam stvarno napravio neki ubij-bozhe-pogled.

Ali te slike najvishe gotivim, gde nema nameshtanja :)

Got some minuses for free?

btw tjiro jel ce da se desi neshto sa junk-om poshto vidim vec neko vreme za promenu umesto pandura stoji neshto shto chak moze da zalichi na sajt [:D]

Tje bidne neki underground trash panchevacki movie sajt, radimo beverli hils seriju na Panchester City nachin.. :)))

ne ne ne, mora da se naglasi da je imao to izdrkavanje od veštačkih talasa :)

vidi se da je dredlordov sticenik :D

i gruja ne prosi nego je reko ako hoces da te jebem daj neke pare :D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...