Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mozemo mi da mislimo sta hocemo o stojkovicu, ali rensing covek redovno brani i napreduje. sta ovaj stojkovic radi sa svojom karijerom?

Rensing ne brani redovno, brani But ove sezone, gledajte malo Bundesligu :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Rensing ne bi sedeo ni na kupi. Nojer brani odlično, na jesen ode u Mančester, Adler takođe odličan golman. Osim toga Rensing i u Bajernu greje klupu. Čovek nema veze sa Srbijom, igrao bi za nas samo zato što zna da neće nikada braniti za Nemačku.

EDIT: Nisam video da je Hajli postovao pre mene :)

Edited by mist_

Screw You Guys, I'm Going Home!

• 3 weeks later...

golmani: Vladimir Stojković (Sporting, Portugalija), Vladimir Dišljenković (Metalurg, Ukrajina), Bojan Isailović (Čukarički),

odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi, Engleska), Antonio Rukavina (Minhen 1860, Nemačka), Nemanja Vidić (Mančester Junajted, Engleska), Neven Subotić (Borusija Dortmund, Nemačka), Aleksandar Luković (Udineze, Italija), Ivica Dragutinović (Sevilja, Španija), Ivan Obradović (Saragosa, Španija), Aleksandar Kolarov (Lacio, Italija),

sredina terena: Dejan Stanković (Inter, Italija), Gojko Kačar (Herta, Nemačka ), Nenad Milijaš (Vulverhemton, Engleska), Zdravko Kuzmanović (Štutgart, Nemačka), Radosav Petrović (Partizan), Miloš Krasić (CSKA Moskva, Rusija), Zoran Tošić (Mančester Junajted, Engleska), Miloš Ninković (Dinamo Kijev, Ukrajina),

napadači: Nikola Žigić (Valensija, Španija), Marko Pantelić (Ajaks, Holandija), Milan Jovanović (Standard, Belgija), Marko Milinković (Košice, Slovačka).

Spisak igraca za Rumune i Litvance.

Um caruje, Dundo Maroje!

Panta rešava Rumune, dobijamo 1-0

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa taj neki rad,realno kosta je ceo zivot moron a dobro je odigrao ep,mislim nervira me 5 miliona trenera u srbiji,antic je car,ima dobre rezultate,uvek cu se sloziti sa njegovom odlukom,bez obzira sto mislim da je raca debil

Um caruje, Dundo Maroje!

ja sam mislio da je Petrovic strahovito napredovao,ali sam onda shvatio da je jedno obicno periferijsko govedo :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.