svinja Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 odmah iznad cvetka... jeste u 3 lepe wat btw, +1 na smejanje insajderima koji misle da je nbg nedodjija, a zapravo je to jedini deo beograda osim dorcola za koji su culi pa kao "aj da ispadne da nismo bili samo do kalemegdana" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 taj rad jebote,pa nije ti to Atenica da imas jedan bus na sat vremena. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 Iz ovog mog, nazovi "sela" imam bus na svakih 15minuta i do centra grada mi ne treba vishe od 10minuta voznjom ili 25minuta opushtenim hodom. Ne smatram NBGD nedodjijom ali jednostavno ne zelim da prelazim most jer znam koliko to moze da potraje ponekad... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 nije most jedino mesto gde je sranje, ali videcesh to vec, polako. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 zamislite samo, molim vas, tog jadnicka koji mora svaki dan, po kishi, po snegu, da ceka satima onaj jedan autobus iz blokova ka slaviji. Mukica jedna.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 opusten je nbg, pogotovo ako iskopash nesto tu oko starog merkatora jer tu ima dosta stanova koji se izdaju i dobri su povoljni a realno sve ti je blizu, mozesh i peshke do centra :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ma nemoj da coveka saljesh u tu nedodjiju. Nepismeni, brate, samo Strahinjic ili Kralja Petra.....EVENTUALNO Krunska. Rekao bih i Knez da nije previshe prometna mozda It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 Jel' moze lock topica? Ljudi su preterano pocheli da seru a pitao sam normalnu stvar! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ja sam ti lepo rekao da kupis Dzankiju 10 guarana :)))) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Jel' moze lock topica? Ljudi su preterano pocheli da seru a pitao sam normalnu stvar! brate na ruru si... don't ever forget it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ortak je nashao garsonjeru u majke jevrosime za 250eur mesechno (agencija terazije, uzimaju ti pola stanarine ako uzmesh stan; dakle 2x250 (depozit + kirija) i 125 njima)... ja ne znam kako vi nameravate da nadjete jednosoban stan za 300 u centru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Izgleda da je Marinica pocela da duva pa jesam ti reko da ne pricas sta mi radi marinica kad smo sami !?!?!!? :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 au covece izgasi se :) Jel' moze lock topica? Ljudi su preterano pocheli da seru a pitao sam normalnu stvar! ljudi su pokusavali da ti pomognu ali ti imas neke lol zahteve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 nije problem sto traze s tan u centru nego sto hoce za "male"pare stan u c entru :D mada verovatno imaju komplekse jebem li ga :D ali nam to niko nece priznati :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Kalimero [ludi trener] NAPADAJ [/ludi trener]!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 OOopaaa Oooopaaa ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 JEBEM LI TI LEBAC KRVAVI :p pa ljudi traze centar jer ne znaju u stvari koliko toga ima i van centra u bgu :) a ne kao po gradicima gde je sve u krugu od 500 m :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 novi sad majka! morao sam Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 U novom sadu na 10 apoteka jedna "pljeskavichara", jebo to :D ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ljudi van bg-a ne traze stanove u centru vec stanove koji su im najblizi faxu, jer su navikli da stalno hodaju i najveci problem im je da se naviknu na gsp If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pa ako su navikli da hodaju, zar im onda nece biti laća da hodaju do faksa :P I kako to "navikli su da hodaju". Ljudi u beogradu idu na točkiće? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pa ako su navikli da hodaju, zar im onda nece biti laća da hodaju do faksa :P I kako to "navikli su da hodaju". Ljudi u beogradu idu na točkiće? igore igore.... /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ljudi van bg-a ne traze stanove u centru vec stanove koji su im najblizi faxu, jer su navikli da stalno hodaju i najveci problem im je da se naviknu na gsppa pazi, sve je to lepo, ali knez mihajlova, onda predlazem da se navikne i na to da ce da zivi sa josh jednom osobom u 20 kvadrata, i to josh kao ga usere. Si fueris romae, romano vivito more!Si fueris alibi vivito sicut ibi! No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ili u prevodu "ne svirajte kurcu, Novi Beograd ftw". Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 pa ti techno govorish latinski:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts