Jump to content

Izdavanje stanova

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

taj rad jebote,pa nije ti to Atenica da imas jedan bus na sat vremena.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ortak je nashao garsonjeru u majke jevrosime za 250eur mesechno (agencija terazije, uzimaju ti pola stanarine ako uzmesh stan; dakle 2x250 (depozit + kirija) i 125 njima)... ja ne znam kako vi nameravate da nadjete jednosoban stan za 300 u centru :)

ljudi van bg-a ne traze stanove u centru vec stanove koji su im najblizi faxu, jer su navikli da stalno hodaju i najveci problem im je da se naviknu na gsp

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Pa ako su navikli da hodaju, zar im onda nece biti laća da hodaju do faksa :P

I kako to "navikli su da hodaju". Ljudi u beogradu idu na točkiće?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ljudi van bg-a ne traze stanove u centru vec stanove koji su im najblizi faxu, jer su navikli da stalno hodaju i najveci problem im je da se naviknu na gsp
pa pazi, sve je to lepo, ali knez mihajlova, onda predlazem da se navikne i na to da ce da zivi sa josh jednom osobom u 20 kvadrata, i to josh kao ga usere.

Si fueris romae, romano vivito more!Si fueris alibi vivito sicut ibi!

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...