manager Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 iiiidemo, ima nas vise koji gotivimo zimu :))))))) mislim, vise od ovih sto vole da se znoje ko nenormalni, da ne mogu da disu, spavaju nocu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 kako neko moze da mrzi leto i da gotivi ovo sranjkasto depresivno okruzenje gde su sve zene kao uchaurene nemam pojma kako cu se adaptirati da nisam u na otvorenom 80% vremena edit: mendzi nismo svi debeli pa da se znojimo kao prasci, a spavamo u gacama ili bez njih :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 ja ne kukam uopšte! fala bogu pa je prošlo mrsko leto :) qft Uskoro oktobar i ja u austriju na skijanje, pa u italiju na skijanje i onda do marta kopaonik i mozda jos neka zemlja iz regiona :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 kako neko moze da mrzi leto i da gotivi ovo sranjkasto depresivno okruzenje gde su sve zene kao uchaurene word! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Jao kad će bre to leto! :)) Mis'im, meni ne smeta hladnoća koliko kad pada kiša ili još gore sneg pa je bljuzga. Samo to kad je hladno mi je "ok". Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Jebem ti i profesore vise, kako ih mrzim uffff. 3. nedelja skole, sledece nedelje exkurzija u inostranstvu, tek smo dosli sa 2 meseca zajebancije, mislimo o exkurziji i svi navrli ove i sledece nedelje kontrolni / ispitivanja ! Kako ne znaju da pogledaju raspored i da isplaniraju, samo kako njima odgovara... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Stvarno bre, treba ih istući dnevnikom po guzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 jos ako su hot profesorke,mrnjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Jao jao, mora da se uči u školi, kakva nepravda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 TORIMAUX CUO SAM DA CES DA "CASPR" NA TOM SKIJANJU FIXED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 bio da radim ehokardiografiju, i rece mi doc da mi je pregrada izmedju leve i desne pretkomore falicna :) how sweet.. aj neki doktor forumski ako moze da malko rasvetli: sta, kako, i koliko mi je ostalo ? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 jos ako su hot profesorke,mrnjao. Nešto ovako ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 moze i prst u oko al boli :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 kako sam se smorio ova 3 dana! ivan_ nekad kad je suspendovao na pm je slao razlog zasto, a sad nista :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Katastrofik volim dete 92 . don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 moze i prst u oko al boli :D i lol'd so much Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 psihem tekstove, slusham neko pucketanje sto kasnim sa istima...i tako =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Valjda vrištanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 TORIMAUX CUO SAM DA CES DA CASPR NA TOM "SKIJANJU" FIXED! ahahahahaha,iskrivio sam se Vudu :))))))) Sad nije fora da ja dodajem sta sam ja hteo da kazem :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 kako sam se smorio ova 3 dana! ivan_ nekad kad je suspendovao na pm je slao razlog zasto, a sad nista :(( Mislim da je zbog nekog trolovanja na onom topicu gde lik ne ume da edituje ili tako neshto У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 kako sam se smorio ova 3 dana! ivan_ nekad kad je suspendovao na pm je slao razlog zasto, a sad nista :(( Pa napisao ti je na toliku gde je pobrisao postove koga je sve suspendovao. Inace u drugim vestima konacno sam kupio novu stolicu, sada treba da je montiram ali to ce sacekati da svarim ovaj rucak mmmmm. Elem uskoro krecem i sa drugom sljakom. I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 (edited) :((( sigh i to je to , do sledeceg leta nema klime :(((( curses moralo da pocne sa poganom kisom ovo jadno vreme jos ako su cigosi u medjuvremenu ukrali ponovo pumpu za centralno (a redak je slucaj da ostane vise od godinu dana na mestu) moracemo da placamo neke skinse pivom da nam cuvaju istu Edited September 16, 2008 by santamaycry Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 znaci da furaju pricu "mi smo drugaciji/mi smo neobicni/ glavna stvar je umetnost/ blablabla" u sustini, hotel nema kategorizaciju, jer bi morao dobiti 3* zato sto nema fitness, spa(za 4*) i bazen(za 5*) ali umetnicka dela u hotelu, celokupni utisak, i sam dizajn interijera vuce 5*. tako nesto nadam se da su vam enterijeri soba bolji od onih portreta, inache cesh ti nama opet traziti posao do Svetog Nikole It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 odo' da citam FHM sa drugaricom i da pijemo koka kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts