VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Cute, he got a first kiss! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Ovo je vreme samo za spavanje ali me probudio mrski telefon :/ Jedina dobra stvar ove kise je to sto je zahladnelo pa nece vise biti +OMG stepeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) lol evo me na poslu blejim, cekam da pocnem da radim, btw izasao novi album all that remains - Overcome, za one koji slusaju pravu muziku, doduse malo je gay postalo ali jebiga komrcijala rula !!1 inace na ovo idem 22. nov u Budimpestu, mislim da je sve JASNO ! http://www.youtube.com/watch?v=aUcoAie6Ve0 Edited September 13, 2008 by tibor2 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 dobrojutroske!!!!! kisa \o/ \o/ \o/ zahladjenje \o/ \o/ \o/ moze da se diseeeee :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) Danas mi je rodj i riba mi dolazi popodne, pritom znam da je trebala da dobije pre jedno 3-4 dana, ali joj uvek kasni 5+ dana, a ako je ne-dao-bog danas dobila + je uvek nakurchena kad dobije, ima da je oteram u 3 lepe... Joj kako to da proverim onako sa ulaza??! Jesam, kreten, ali danas je dan kad ne moram da se ulagujem sa neki sex :)))) Edited September 13, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 JEBIGA KAD JA TO RADIM SRCEM! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 koa da ima 50 godina pa moli svoju zenu:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) ma ja to samo kad mi je rodj ili eventualno kad je nova godina :)) EDIT: I nisam rekao "moram da molim" vec "ulagujem" shto nije isto! A i nikada nisam mogao nijednoj svojoj ribi reci: "Ej, doci ovamo da jebem" (barem ne trezan :D) Edited September 13, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 lol osnova dobrog seksa je naredjivanje i (blago)cupanje kose : P brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 rofl http://www.blic.co.yu/slobodnovreme.php?id=56624 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 kisha kisha sreca radost kolko volim ovo tmurno vreme,kishu etc... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 sinoc me je pukla nostalgija kad sam vas videla...tako da... i'm back ... u umerenim kolicinama :) :* step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 A i nikada nisam mogao nijednoj svojoj ribi reci: "Ej, doci ovamo da jebem" (barem ne trezan :D) A definitivno treba tako.. :) Jooooj, koliko sam samo neraspolozen. majko mila, valjda ce ovo kuglanje sad da me sredi malo! Cak ni Miura Roadster one-off dole na slici, koju gledam vec 15-20 poslednjih minuta, ne moze da me cheerapuje.. A evo i zanimljive Whats_Wrong_With_This_Day vesti za danas: Vršački "Hemofarm" prihvatio je zahtev američke senatorke Hilari Klinton da prestane sponzorisanje Košarkaškog saveza Srbije (KSS) dok Miladin Kovačević, optužen za nanošenje teških povreda studentu u SAD, igra košarku u Srbiji, prenose beogradski mediji. Kovacevic igra za KK Vrbas. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 ne razumem, hemofarm je u vlasnishtvo shtade, nemci... a stadu treba da kupe neki jevreji iz izraela, jel... jbte... o kako sam peglao sinoc :(( kad kreten krenem da se izivljavam a nista ceo dan ne jedem... posao + basket + alkohol, ne moze bez jake rane :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 idemooooooooo IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 sheeeeeeeyn :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 previše blejim, moram da prestanem pod hitno. onaj indigo (indie go ili kako se već piše) je jedno grozno mesto koje sumira sve što je loše sa ljudima u beogradu. bljak. btw pizza hut u makedonskoj - da li se promenio (tj da li je prava Pizza Hut zabit kakva treba da bude) ili je jos uvek kao neki nafurani restoran? još uvek je nafuran primećujem da su sve te franšize kod nas po pravilu kvalitetnije nego "kod kuće", ili u zemljama u kojima postoje decenijama. kosta kofi, recimo, koji je u rodnoj engleskoj za povraćanje, je ovde sasvim kul, ili mekdonalds, koji je odvratam svuda osim kod nas :) Overcome, za one koji slusaju pravu muziku, doduse malo je gay postalo premalo spavaš, tibore :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 onaj indigo (indie go ili kako se već piše) je jedno grozno mesto koje sumira sve što je loše sa ljudima u beogradu. bljak. jeste uzasan, ali ne vidim nekakvu razliku izmedju te ekipe i ekipe iz plastika/dalija.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 @Ivan tnx za info Ontopic Mobilni mi usao u mod da se ne javlja vec da mi stizu poruke o propustenim pozivima ... i to kada sam u najgoroj jurnjavi (a kada bi drugo :D ) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 cuo sam da ikea pravi fabriku negde kod kragujevca... konacno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 kako sam se dobio sinotj, katastrofa :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 cuo sam da ikea pravi fabriku negde kod kragujevca... konacno :) e kao nashli su lokaciju, bice par njihovih magacina tj prodajnih mesta po srbiji. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 uf, shetnjica do kutje me je spasla sinotj. jedino shto me jutros probudio alarm koji sam zaboravio da iskljuchim, pa sam imao kratji period horora u krevetu oko 11... ali shta da se radi, sad je sve kul! :] ma istripovali ste, svugde je tako. na kraju krajeva, verovatno smo i mi nekome uzasni. taj fazon. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Vratio se s kuglanja, odvratno vreme nam nije promenilo zabavu :P Dovla, hvala za prevoz :) Igore, kralju :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 previše blejim, moram da prestanem pod hitno. onaj indigo (indie go ili kako se već piše) je jedno grozno mesto koje sumira sve što je loše sa ljudima u beogradu. bljak. još uvek je nafuran primećujem da su sve te franšize kod nas po pravilu kvalitetnije nego "kod kuće", ili u zemljama u kojima postoje decenijama. kosta kofi, recimo, koji je u rodnoj engleskoj za povraćanje, je ovde sasvim kul, ili mekdonalds, koji je odvratam svuda osim kod nas :) premalo spavaš, tibore :) ma pusti me u kurac, vidis da lupetam, ali dobro danas sam pajkio popodne. igi je sve rekao o indie go - letnja plastik, dali, malo povetarac kombinacija ljudi. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts