SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Centar uopshte nije projektovan,to je bug У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Vratio se iz teretane, mrtav sam. Sad spavanjac a sutra kuglanje yipi-yey :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 RAZGOVOR SA JEDNIM MOJIM ORTAKOM O TOME STA BI ON RADIO KAD BI CRNA RUPA POCELA DA JEDE ZEMLJU Mozzart says: ne bi mogao da smislim zanimljiviji nacin da se ode Uros says: mogo bi ja Uros says: katapultiraju te topom u vazduh pa ukljucis jet pack da bi se u vazduhu prikacio na space satl pa onda uspes da udjes u njega nekako i zauzmes kontrole pa pravis loopove i izadjes iz atmosfere i nakacis se na halejevu kometu, pa se onda peglas sa vanzemaljcima koji imaju laserska oruzja ali ti si im oteo jer si se pravio da "i come in peace" i onda zauzmes celu planetu i postanes diktator Uros says: ali te posle 10 godina ubije pokret otpora Uros says: ne u stvari Uros says: bolji kraj Uros says: overdoziras se nekom njihovom ultra fensi drogom Uros says: ali to te posalje u drugu dimenziju! posto je tako ultra potentna Uros says: i onda se vratis na zemlju i mozes tako svemocan da kontrolises crnu rupu i time pretis da zauzmes zemlju i onda mozes da radis sta oces i da jebes koju oces ribu Mozzart says: hahahahahaha Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 pa nije bas smesno The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 hahaha dobro je Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Za jedno 5 sati keva me je tresnula o zemlju :)))) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 ^hb :) @topic bio sa drustvancetom malo napolju,naravno blejkali smo,i tako,smor manje vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 RAZGOVOR SA JEDNIM MOJIM ORTAKOM O TOME STA BI ON RADIO KAD BI CRNA RUPA POCELA DA JEDE ZEMLJU Mozzart says: ne bi mogao da smislim zanimljiviji nacin da se ode Uros says: mogo bi ja Uros says: katapultiraju te topom u vazduh pa ukljucis jet pack da bi se u vazduhu prikacio na space satl pa onda uspes da udjes u njega nekako i zauzmes kontrole pa pravis loopove i izadjes iz atmosfere i nakacis se na halejevu kometu, pa se onda peglas sa vanzemaljcima koji imaju laserska oruzja ali ti si im oteo jer si se pravio da "i come in peace" i onda zauzmes celu planetu i postanes diktator Uros says: ali te posle 10 godina ubije pokret otpora Uros says: ne u stvari Uros says: bolji kraj Uros says: overdoziras se nekom njihovom ultra fensi drogom Uros says: ali to te posalje u drugu dimenziju! posto je tako ultra potentna Uros says: i onda se vratis na zemlju i mozes tako svemocan da kontrolises crnu rupu i time pretis da zauzmes zemlju i onda mozes da radis sta oces i da jebes koju oces ribu Mozzart says: hahahahahaha NIje smeshno ali je zanimljivo :) Elem petak uveche sedim kuci shtrebam ali sve se to da nadoknadi josh jednim dobrim starim 18.-tim u nedelju josh se jedna mala bombica primila na mene pa imam zagarantovano meso \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 josh se jedna mala bombica primila na mene pa imam zagarantovano meso \o/ zbog ovakvih tvojih rechenica pocinjem da shvatam zasto te ivan stalno spusta na zemlju..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Mozhda je mesareva kcerka pa ima garantovano meso kod nje? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 zbog ovakvih tvojih rechenica pocinjem da shvatam zasto te ivan stalno spusta na zemlju..... Ne,ne shvatash. @Vudu: У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Realno :)) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Pokushavam da nadjem normalan crack za Call Of Duty 4 i ne uspeva mi. Josh nisam legao a treba da ustanem u 6 da idem za Bgd na neku svadbu... :\\\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Bleja u gradu klasichna, sutra na vozhnju quada \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 DOBRO JUTRO SVIMA! Danas mi je rodjendan :P Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 HBHBHBH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 DOBRO JUTRO SVIMA! Danas mi je rodjendan :P ejch bi ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 znaci vracam se iz grada osrednje pijan, ne mogu da iskuliram i skoknem u zbunje ispred zgrade da siskim i zavrsavam i izlazim i samo komsinica lol e cao - cao. ulazimo u zgradu mene ziv blam pojo, ajde da sam ozdran ko svinja, nego mi nisam mogao vise da hold:) i u liftu kao ona meni 'deveti bese jel tako?', u prevodu 'pijana stoko stisnucu ti sprat' i ja kao 'mhm deveti' joj koji smor, doslo mi da se proderem 'nisam pijan bre, pripisalo mi se!':) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 bwahahaahaha Imao sam i ja svojih svetlih trenutaka u tom fazonu :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 uh Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Dobro jutro svima... sr onima kojima je... Divan dan za blejkanje (©lesko) na poslu.... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 E jebem ti, celu proteklu radnu nedelju lepo vreme, i sad dodje slobodni vikend i kisa mrtva... i da, pusite ga vi sto volite kisu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Jedan od najboljih dana u mom zivotu.Otisao sam juce u 12 na Tenis i posle toga su se izdesavale razne stvari da sam sada dosao kuci, naravno neispavan i mrtav od umora, ali bitno je da je zivot sjajan !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts