Jump to content

Batman

Recommended Posts

stalker vs betmen ?!?!? :P .... aloo bre !

dobro, progutala bi ga zona :P .

Film treba da se zove Joker -mofo ledger- , ostatak filma je prosecan ili ispod proseka, sto opet nije lose. Cim neko ubaci relativnost i alike argumente u diskusiju to znaci da je popio casu kisele posle po litre mleka i sad... :P

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne, nego sam po postovima skontao da ima neki trip sa karakterizacijom likova, odnosima, psiho tripovima, da ima zajebanih momenata, zakljucio sam da je zabavan, ali sam zakljucio i to. pa sam otkrio da je samo zabavan:)

i onda si morao da naglasish

jebiga, ovo je javno igraliste i ocu da se igram u pesku, samo sam pisao moje utiske jer sam na osnovu postova skontao ovo sto sam rekao.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

jebiga, ne znam, tako mi je delovalo dok sam citao utiske drugih ljudi:)

oni radovi tipa 'odnos betmen-vejn', pa 'transformacija harvija u tufejsa', takve izjave su me navele na pogresan put, da tu postoje neke psiholoske 'a la raskoljnikov' bravure i slicno, nisam skontao da su ljudi samo pisali da im je przacki.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pa sad, ja ne bih govorio o kontekstima nego o konstruktima...

Salu na stranu. Gledano veoma subjektivno, meni se film dopao najmanje zbog toga sto je radjen na osnovu nekog stripa. Iako je tesko ne porediti ga sa drugim filmovima, mislim da se moze posmatrati van okvira zabave i da se sasvim dobro drzi u domenu, nazovimo to umetnosti. Novi Betmen se bavi aktuelnim temama i to na jedan veoma dobar nacin, sto direktno sto indirektno. Ne bih sada ovde tupio o svemu, jer sam to uradio u novom RUSH!-u pa koga interesuje moze da procita. Ali, ovo je film za koji se bez zime moze reci da je ozbiljan, naravno ukoliko neko moze da se izdvoji iz fantasticnih elemenata koji iskljucivo sluze dinamici radnje.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• 2 weeks later...

Ahaha, taman odgledam onaj buđavi bioskop jer ne mogu više da čekam i posle 3 dana se pojavi dvd skriner

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• 2 weeks later...

odgledah film, i ono chudan je skroz... a to je dobro... nekako se cini da se totalno odvojio od akcionog zanra... bar tako deluje... mozda i zbog samog dzokera koji je oduvao film i zasenio svaki drugi aspekt filma... same akcione scene kao da su namerno snimane da ne budu preatraktivne, sto je opet cudno, znaci dobro :)

odem u bioskop i saceka me jadniji snimak od prvih divxa, sad da se bacim a download pa da pogledam josh jednom

fallout_table.gif

Odgledao konachno.

Veoma dobar film. Traje dugo i za vreme gledanja sam imao utisak kao da je i duzi, ali nije dosadan ni sekunde. Veoma sadrzajan, ima nekoliko sjajnih scena.

Dzoker me nije ni izbliza toliko odushevio kao ostatak mase, prosto ne kapiram u chemu je fascinacija. Odglumio je ok... i shta sad? Ne mogu da kazem da je "ukrao" film, verovatno i bolje shto je tako.

Dobro je shto je kuja zaginula, romanatichnim elementima nema mesta u Betmenu. Nadam se da ce sledeci film biti oslobodjen tog problema. I da nece biti zamenjen jebenim Robinom.

Gotam nije dovoljno mrachan, ili sam ga ja barem zamishljao kao malo depresivnije, "prljavije" mesto.

Scene fajta nisu dovoljno brutalne. Koreografija je jadna, podseca na kafanske tuche iz nekog vesterna.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

e da, zar nisu mogli naci mlohaviju akterku one zenske uloge... prosto ti milina sto je explodirala... mozda im je to i bio cilj...

inache od celog filma jedino dzoker zapravo nesto i glumi, verovatno jer mu je i uloga tako zahtevala... ovi ostali jednostavno se ne vide, tu su kao vostane figure... ili su oni mnogo loshi ili je ledger maestralan...

"To prepare for his role as the Joker, Heath Ledger lived alone in a hotel room for a month, formulating the character's psychology, posture and voice (the last one he found most difficult to do). He started a diary, in which he wrote the Joker's thoughts and feelings to guide himself during his performance. He was also given Alan Moore's comic "Batman: The Killing Joke" and "Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth" to read. Ledger also took inspiration from A Clockwork Orange (1971)'s Alex and Sid Vicious."

fallout_table.gif

Gotam nije dovoljno mrachan, ili sam ga ja barem zamishljao kao malo depresivnije, "prljavije" mesto.

mislim da im je to i bio cilj, da pokazu kako se moze uzdici iznad te tame uz pomoc harvija, sledeci ce biti mracniji sto posto

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ne bre, ne mislim na to, htedoh reci da ga nisam video u ovakvoj ulozi, kao tip uloge. jeste on oprao svaku ulogu.

mislim, obicno je uvek neki jebac baja sta god da glumi, zato mi je ovo super.