Jump to content

Serbian Guild

Silencer

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Erm WoW sam krenuo da igram 2005 u Julu valjda, ono krenuo krenuo :P Ali ne racunam alpha i beta. Zul'Gurub kao sto je receno izaslo je u Patch 1.7 tacnije 2005-09-22 :D Video sam taj ZG pre no sto sam kuzmi pozajmio 100 simbola ! :P To je bio neki run ne znam pojma ni ja sam zasto :) Ima vise od 2 godine no ja se ne secam ! :P

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

E ovako ,posto nisam dugo posecivao forum da napisem i ja nesto :

I killy-u i Silencer-u sam rekao kada smo se nasli u KGB-u sta ja ocekujem od te gilde,koji uslovi moraju da budu ispunjeni da bi se odlucio da ucestvujem u celoj toj prici.

Glavni uslov je bio da ja bez 30 raidera necu ni da pomisljam da se prebacujem na frostmane , ponovicu jos jednom RAIDERA ne gild membera ili ljudi koji ce da dodju,vec 25+ ljudi koji hoce da aktivno i redovno raiduju ,zasto ovo ?

Pa vrlo jednostavno ako se planira HC gild koji cilja na ciscenje PVE contenta pre nerfova(iliti ako se cilja na gild koji nije retardiran) mora da se ima dovoljan broj ljudi za tu akciju,ovde sam napisao 30 jer je to MINUMUM koji hc gild mora da ima - fax,ne moze niko da odrzi 100% raid attendance,zatim rl obaveze, zamor ljudi i slicno .

Koliko sam ja video iz cele ove price mi ne mozemo trenutno da skupimo ni 20 ozbiljnih raidera(opet koristim ovu rec jer kapiram da 80% vas ovde nije naviklo na redovne raidove i nije naviklo da wipuje na bosovima celu noc),a ja da ulazim u takav gild i da zavrsim kao united(gde su ljudi molili gildije da dodju online,da ostanu jos par wipova, gde su ih zvali telefonom cak i ubedjivali) meni to ne treba niti zelim da mi takve stvari ubijaju zelju za igrom.

Takodje ciljalo se na 5-6 raiding dana u nedelji,automatski znaci da se ocekuje maksimalna posvecenost i podredjenost igri,drustveni zivot(rl) mora da pati kada se hc raiduje to je jednostavno tako.

Jednom sam bio oficir u gildi par meseci i nikad vise,ne zelim taj teret i to sviranje kurcu i da budem surogat za kevu,druga ljudima .

Najbitnija stvar je ta sto 3.0 patch izlazi sledece nedelje a 13 novembra izlazi ekspanzija ,jednostavno nema se dovoljno vremana da se organizuje gild tog nivoa koji je Silencer planirao.

Pa svi ozbiljniji raideri(koji su vec u dobrim gildama i koji igraju dugo) nece naravno izaci iz tih gildi i upustiti se u nesto nepoznato, poduceni ranijim iskustvima,a vremena da se ubede ljudi nema jednostavno , da super killy je napravio lika tamo,saint isto,ali koliko ce vas drzati hc raiding,koliko ljudi sa foruma spamuje da oce da dodje da oce da raiduje,opet jos jednom HC gild je totalno drugo iskustvo u WOW-u nego normalno igranje wow-a , evo da i to obrazlozim.

6 dana raidovi - navikli ste na 3-5 dana max

Full consumables svaki raid ,svaki minut raida = morate da farmujete ko psi kada ne raidujete

Ocekuje se od vas minimum 80% + raid attendance - znaci nema onoga ,ma oni moji debili wipuju cekam da se ubije boss pa cu da dodjem da lootujem.

Greske se ne tolerisu kao u friendly gildama, "he always dies on bosses,he cant kill his deamon on leotheras ..." znaci ako se gresi i wipuju raidovi kikovace se ljudi.

Zbog ovih stvari se insistira na prethodnom raiding iskustvu, ne zato sto silencer ili ja ili bilo ko misli da su "skilleri" samo oni koji su igrali wow od prvog dana i raidovali,vec ljudi koji su vec iskusili sve to i koji imaju zelju i volju da raiduju .

Mnogo puta sam video da su ljudi appliovali za hc gilde kada su instance vec bile na farm statusu,uzeli sav loot ,kurcili se a kada dodje nova instanca : OMG FFS I CANT RAID ANYMORE,TOO MUCH PRESSURE ,WTF LETS NOT RAID TOMORROW I HAVE A RL etc. etc....

Delom zbog ovoga,delom iz nekih licnih razloga sto dosta ortaka nece da ulazi u ovu pricu ,ja sam isto odustao od ove gilde.

Nadam se da cete mi pokazati da gresim ,da ce gild uspeti i da ce se ispuniti sve sto se pricalo.

Za kraj : Svi koji ce reci : E PA ON BI SVE NA GOTOVO DA PRSTOM NE MRDNE,u pravu ste ,kao sto sam vec rekao ,JEDNOM sam vec bio oficir u gildi i nikad vise,na zalost 90% ljudi koji igraju wow(DADA I NIHILUM) su loot kucke i retardi,zato se i wipuje na bosovima po 2-3 nedelje umesto 2-3 dana, moje je pravo da ocekujem sve na gotovo jer ja ovu pricu nisam inicirao,vec samo podrzao ,i bio sam iskren sta ocekujem od svega ovoga i na forumu i kada sam se sastao sa Silencerom i Killy-iem.

GL&HF od mene.

Glavni uslov je bio da ja bez 30 raidera necu ni da pomisljam da se prebacujem na frostmane , ponovicu jos jednom RAIDERA ne gild membera ili ljudi koji ce da dodju,vec 25+ ljudi koji hoce da aktivno i redovno raiduju

ovom recenicom si rekao sve onda sve posto je ocigledno da toliko ljudi nema