leisure Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ne treba ajde onda da placamo i igrace....meni je to krajnje glupo pozivaju se na patriotizam i cast i onda kurac pogotovu sto je taj pesa posle repke uzeo pare na to ime....:D nikad ga necu gotiviti :D chovek nam je doneo 2 zlata nuff said :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 kali pali :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 pa ?:D a igraci nam nisu doneli dva zlata ?:D ha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 kali brate, 'de treba da se uplati kesh, pa da opet prcamo sve redom u basketu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 pa zakasnili ste :D jedno 6godina :D da ste tada ulagali u mene :D ne bi bilo problema Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ulazhu i sad, ali NA tebe :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 pa zakasnili ste :D jedno 6godina :D da ste tada ulagali u mene :D ne bi bilo problema jes', pa da nas tovare navijachi drugih reprezentacija sa raznim shetalicama sa facial tematikom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 pa ja sam to radio da bih izasao iz anonimnosti :D ali u oftopiku smo vec dugo :D pesic pizda ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Kakva ovo petarda pala na Marakani,shta je ono? :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 ma namestaljka, garantovano ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 do 75. min bilo 1-1,i posle goleada...a Koroman sto je dao gol,ijuuuu... nisam mogao da idem,eto steta na kraju :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 cekaj cekaj znaci ako trener nema klub onda da dobije platu a ako ima klub da ne dobije ?:D e jes kurac :D zaboravio sam da cekiram ovaj topic... savez nikada ne zeli trenera koji ima ugovor, to je osnovna razlika izmedju trenera i igraca... pored onoga da moze da te trenira i marsovac (moze i da igra za tebe doduse, ali tek kad dobije drzavljanstvo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 U nashem shampionatu samo crni daju atraktivne golove :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 88. i 90. minut...lol :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 ja 2 puta bacio pogled na tekmu oba puta kada su radu svirali nepostojece ofsajde (situacija 1 na 1 ) PRAVDA!!! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 PRAVDA ZA RADOVCE dobro je da smo pobedili kad komshije izgube bodove... konachno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Boleo me je mozak dok sam gledao tekmu danas. Ja ne mogu da verujem koliko smo losi i koliko nemamo ideje,dobili smo na user :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 konacno! u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 sad kao oni posle fudbala TOOOO BREEE JEBI BREEEEE UVEK SMOO BILI BOLJIII BREEE, SAMO NAS NIJE ISLO NIKAKO, CIGANI IMAJU SRECE EEEEEEEEEEEEEEJ! shalim se naravno :D gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2008 Author Report Share Posted November 16, 2008 ja kad sam cuo nisam mogao da verujem :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 gg komshije pobedio je, zasluzeno, tim koji je vishe zeleo pobedu kad' sam vec ovde, kako niko od vas ne komentarishe izbor Dan Tane, a i nachin na koji je izabran? just wondering Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 zvezda smrdi dan tana smrdi boli nas djoka za fudbal jer kidamo u basketu sada !! haahahhaaahaha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 OP OP OP PESICU OPLODI NAS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 shto je iskljuchen danas, to sam propustio? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 alo groblje,bezite bre sa topica,pustite nas da se radujemo dok jos mozemo...bar u basketu :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts