gruja Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 IJAOOOO,HVALA TI ISUSE IJAAAOOOO!!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 kakav je igrač onaj Bjelica 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 SRECA SRECA RADOST milanovic je moj favorit Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 hihihihi :) ja mislim da nece biti vece srece ako dobijemo i 5. utakmicu... KAMAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2009 Author Report Share Posted May 21, 2009 e pusi ga lesko, ovo je zvezda topik! idi troluj na vasem!!! :)))))) nisam gledao tekmu, ali svaka cast, nisam ocekivao! nicemu se ne nadam u subotu, na zalost :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ja bio na treningu,nisam ni ja gledao,ne znam sta da ocekujem.Jebote,ako bi zvezda uzela titulu to bi mi bio veci dogadjaj nego da repka uzme svetsko prvenstvo u fudbalu.Eto prilike da se kupam u fontani hahahahahaha :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Savrshena tekma bila. i hit majica koju su nosili neki likovi "crno bela krava(nacrtana krava sa glavom vujoshevica) dobila svinjski grip". vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Bash ova :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 "krava" ololololol Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 tuga, chitam komentare na raznim sajtovima i raduju se ljudi kao da su osvojili evroligu a ne dobili partizan 2 utakmice za redom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ahaha to to edit mislim na krmachu, realno stvarno je krmak, brnjica je za njega :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 "krava" ololololol vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 a to za radovanje ne serite,npr da zvezda osvaja 8 puta domacu ligu i da igra dobro u el,i onda partizan da uzme ligu,ja ne bih znao sta cu od srece Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 pa josh uvek nisu uzeli, o tome i pricham :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 al su realno nikad blize osvajanju u poslednjih 8 dina... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Savrshena tekma bila. i hit majica koju su nosili neki likovi "crno bela krava(nacrtana krava sa glavom vujoshevica) dobila svinjski grip". ali jebena krava,ahahahahahaahha gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 JEBACE VAS DEBELI VEPAR, DZABE SE LOZITE OLOLOLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ГРОК! ЈЕБИ ДУЛЕ ЦИГАНЕ!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 pobeda ce biti sladja ako se jos vise ponadate ^_^ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 To je ustvari zavera da bi se mi nalozili i oni da nas spuste na zemlju... :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 JEBACE VAS DEBELI VEPAR, DZABE SE LOZITE OLOLOLOL (oo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 a sta vi radite na ovom topiku sa prozivkama tog tipa? sta vam znaci toliko pobeda nad ekipom koja se skrpila ove sezone od klinaca ? pesic je bog, samo da ostane sledece sezone p.s. jebale vas sudije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Ja bi voleo da Pesic ostane u Zvezdi jer je od nishta napravio neshto. Ako sledece sezone bude imao neshto mozda ce da napravi cudo! Svako mu cast... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 a sta vi radite na ovom topiku sa prozivkama tog tipa? sta vam znaci toliko pobeda nad ekipom koja se skrpila ove sezone od klinaca ? pesic je bog, samo da ostane sledece sezone p.s. jebale vas sudije морали смо да одреагујемо на онакву прозивку упућену Дулету Краљу. честитке Звезди, нема шта. Пешић ЈЕСТЕ сјајан, волео бих да остане у Звезди. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts