Jump to content

Premier League

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja ne znam da li je sa totenhemom problem sa igrachima ili sa ramosom, jer mi je prosto neverovatno da jedan trener koji je odlichno vodio sevilju tako sakuje u premijer ligi i kada se uzmu u obzir razlike medju ligama.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ovaj tim je sklepan na brzinu, i treba mu vremena da se uigra.

e sada, navijaci i cela javnost nema vise strpljenja, tako da se sprema otkaz ramosu, ali, kada bi malo iskulirali, verujem da bi rezultati sami dosli po sebi, ne moze preko noci da se napravi ekipa.

mislim, tako bar ja kontam... nisu to losi igraci, nije to losa ekipa .. samo treba vremena .. i para ispratiti ih do prve pobede :)))))))))

btw, iznenadila me je visoka pobeda celzija, nikako nisam ocekivao ponizavanje te vrste, s'obzirom da se zna koliko midlzbro moze biti opasan po te 'jace' ekipe ...

mendzi brate isti taj tim totenhema se klasicno izdrkavao sa svakim pre sezone.Jeste to druga pricha,ali brate svi su ti igraci profesionalci,placeni su milione,o kom uigravanju pricamo.Drugo je dva,tri kola,ali brate cetvrtina prvenstva,i to da ti se popisavaju svi po ustima,a nisu jos ni igrali sa manchom,arsenalom ili liverpulom.I koji paradox,jedino su celziju uzeli bod,lol.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

grujo druze, jedno je prijateljska utakmica sasvim drugo je takmicarski mec i sam to znas.

ja sam ubedjen da ce krenuti, samo se ceka jedan dobar mec, i mislim da bi to bio ovaj jucerasnji, samo da bale nije dobio crveni.

i veruj mi, vise ce oni pokazati protiv velike cetvorke nego protiv nekih banana ekipa.

samo da istrpe ramosa, trenercinu i po!

ali, koliko vidim, vec su poceli da se bune igraci protiv trenera, a to nikako nije dobro za unutrasnju atmosferu ...

totenhem aka hamburg od pre par godina..

slicna prica, odlicni igraci..vandervart na vrhuncu, gerero sipa golove, matijsen i kompani u odbrani, ljuboja zvani fensi ronaldinjo..trener tomas dol kralj i svi igraci ga gotive..a nisu mogli NIKOG da pobede..godinu pre toga dosli do ls

jednostavno kad te nece onda nece..a onda se sve vise nerviras i nerviras i rupa je sve dublja i dublja..dok ne dodje neki ekstreman preokret..

a i dalje me iz kola u kolo zanima koliko ce goreti liverpulova aura..jer nicija ne moze da gori celu sezonu..i kad bude krenuo pad i pitanja` kako? zasto? bili smo bolji, imali smo 1000 sansi a oni nijednu` neko treba da im izdiktira spisak - standard, midlzbro, man city, vigan..itd..zao mi zakija sto nije bio match viner stvarno me odusevio egipatski mamlaz..i sve je bolji i bolji

celzi shapion stoposto..sad sam potpuno uveren..

totenhem aka hamburg od pre par godina..

slicna prica, odlicni igraci..vandervart na vrhuncu, gerero sipa golove, matijsen i kompani u odbrani, ljuboja zvani fensi ronaldinjo..trener tomas dol kralj i svi igraci ga gotive..a nisu mogli NIKOG da pobede..godinu pre toga dosli do ls

jednostavno kad te nece onda nece..a onda se sve vise nerviras i nerviras i rupa je sve dublja i dublja..dok ne dodje neki ekstreman preokret..

a i dalje me iz kola u kolo zanima koliko ce goreti liverpulova aura..jer nicija ne moze da gori celu sezonu..i kad bude krenuo pad i pitanja` kako? zasto? bili smo bolji, imali smo 1000 sansi a oni nijednu` neko treba da im izdiktira spisak - standard, midlzbro, man city, vigan..itd..zao mi zakija sto nije bio match viner stvarno me odusevio egipatski mamlaz..i sve je bolji i bolji

celzi shapion stoposto..sad sam potpuno uveren..

+ Man Utd i Marsej...

Edited by ArktickiMajmun

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...