Lucky Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Pa ako si ga ostavio van frizidera otvorenog, ne treba ni da te cudi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ma u frizideru je bilo, naravno! Vec para puta mi se desilo ovog meseca da se mleko pokvari 2-3 dana pre isteka roka. Znachi pizdim, ne mogu mleko k'o chovek da popijem! ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Dugotrajno mleko kad ga kupiš obično deklarisano može da se koristi (zatvoreno) tipa šest meseci unapred. Znači onda nisi kupio dugotrajno mleko :) A možda je i potrebno da jednostavno imaš frižider koji radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Taman sam se vratio kuci , kada me ispred vrata ceka drustvo za vecerasnji Guitar hero turnir!!! Get this party started \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Bole vas dupe... ja bih svirao s nekim al nemam s kim :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Josh samo malo i Vrshac here i come (o: Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 koji raspad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ima krukozorde josh koji dan samo pa ce valjda kraj radne nedelje... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 jao kako cu se smoriti veceras. onako bas gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 jao kako cu se napiti veceras. onako bas lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ma u frizideru je bilo, naravno! Vec para puta mi se desilo ovog meseca da se mleko pokvari 2-3 dana pre isteka roka. Znachi pizdim, ne mogu mleko k'o chovek da popijem! ;/ leti se desava da se od velike vrucine pokvari ranije :D tipa u prevozu od mlekore do prodavnice :D jbg :D i meni par dana za redom ista stvar sem sto to nije bilo dugotrajno nego ovo delimicno obrano pasterizovano mleko :D kako je mocan naziv :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Meni je isto tako padao telefon više puta sa raznoraznih visina i ništa mu nije bilo. Onda je jednog dana pao sa tipa 20cm na polu-meku podlogu i puk'o mu ekran. Ali sad sam se navikao da vam pravo kažem :) Ma aj da mi je ispao,ili da sam video kad sam ga udario nego nishta,sedim celo veche, stigne mi poruka ja da izvadim telefon pola ekrana crno :/ smorio sam se u trenutku. Al dobro zamenio sam ga malo pre, zhivot opet ima smisla :))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Vratio se s stonog tenisa, 2 sata, bas je super, izvezbao sam se dosta. Jedva cekam sutra kuglanje Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Uf kako ću da se provedem večeras, aaaa, fantazija Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 jao boze kako je lepo kad stignes kuci, a kisica napolju pada, a ti ides da rucas, a znas da te ceka savrseno vece, zivot je lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Dobro bre sta ce to savrseno da bude prosto me sad interesuje!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 poslednjih 8 minuta na ovom poslu posle 2 godine... wierd... :S www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 kako je dobro kad neko dođe i skuva ti ručak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Dobro bre sta ce to savrseno da bude prosto me sad interesuje!!! Izšaltaće ga na HD pron. kako je dobro kad neko dođe i skuva ti ručak :) Rosalinda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 kako je dobro kad neko dođe i skuva ti ručak :) marinica prihvatila ponudu za posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 kako je dobro kad neko dođe i skuva ti ručak i malo pocisti :) fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Meni je isto tako padao telefon više puta sa raznoraznih visina i ništa mu nije bilo. Onda je jednog dana pao sa tipa 20cm na polu-meku podlogu i puk'o mu ekran. Ali sad sam se navikao da vam pravo kažem :) Lol, znaci identicna situacija kod mene. U magacinu mi je padao brat bratu 20-ak puta (naravno sve na beton), jednom cak i sa visine od 2 metra i nista, i ispadne mi u kolima sa male visine, udari u plastiku neku i pukne ekran, uzas Naravno, nije mi padalo na pamet da menjam ekran, sluzi i ovako :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 jao kako cu se napiti veceras. onako bas lepo. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Uzeo da igram Witchera opet, ne mogu da čekam septembar i enhanced kurce palce. Nek ide život, sad je ionako bleja, tad neću znati gde ću pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) EDIT Idi Voodoo_ igraj se!!111one :))))) Edited July 25, 2008 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts