voodoo_ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 otisla sam da proverim krvnu sliku, cisto zbog sebe. Znam šta si radila na moru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Znam šta si radila ovog leta na moru! fixed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) sve je sranje, jel tako :( јесте. E care izvini, jel oni treba da se žale stanovnicima Beograda i da zbog toga blokiraju Beograd ili da se žale relevantnoj instanci? НЕСТАНИ! едит: то што си написао је толико срамно, безосећајно и неморално, да се сваком саосећајном човеку утроба окреће. коме да се жале? смета ти што су и ТЕБЕ подсетили на своју муку. Edited August 4, 2008 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 taj neki rad, ne mozes ti nista da postizes ako ne ides prstom u oko, kad se samo setim dok sam bio na pravnom, pa blokiramo raskrsnicu ispred faksa sat vremena zbog skolarina ili tako neceg, mislim lol:) jebali nam majku svi redom:) ali ipak, mogu da razumem i jednu i drugu tacku gledista, kad se vracas iz grada totalno prljav zjonav jadan bedan i odvratan i neko ti zacepi jedinu vezu sa nekim polu-utocistem, ne razmisljas ti mnogo o razlozima, stranama, faktorima i ostalom. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) omg dabl babl Edited August 4, 2008 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Bio sam na Adi sa sestrom i drugaricom. Arghhh, udarila me suncanica, ubija me glava sad. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 E care izvini, jel oni treba da se žale stanovnicima Beograda i da zbog toga blokiraju Beograd ili da se žale relevantnoj instanci? bili su ispred hrvatske ambasade, nesrečniće. dulio, ne znam šta hoćeš da kažeš time što razumeš abohaca i drugare mu - da razumeš zašto misle to što misle ili da ih opravdavaš? mislim, ako ćemo tako, i ja razumem koji mentalni proces dovede nekoga do toga da ukrade bicikl ili izubija svoju ženu, ali to ne menja činjenicu da je jedan lopuža a drugi nesigurna pičkica i da obojicu treba baciti u zatvor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 јесте. НЕСТАНИ! едит: то што си написао је толико срамно, безосећајно и неморално, да се сваком саосећајном човеку утроба окреће. коме да се жале? смета ти што су и ТЕБЕ подсетили на своју муку. Kome da se žale? Debeli, pogledaj gore šta sam napisao, relevantnoj instanci. U svakom civilizovanom društvu se stvari rešavaju po zakonu i po institucijama koje postoje upravo zbog toga. Primoravanjem par stotina hiljada ljudi koji nemaju blage veze sa dešavanjima u u gradu da im se peku mozgovi, u ponedeljak u podne se ne postiđže ama baš ništa. @Doolio Žao mi je svih koji ne mogu da postignu ništa bez ”guranja prsta u oko” jer time samo pokazuju da nikad nisu naučili da se prsti koriste za druge stvari. bili su ispred hrvatske ambasade, nesrečniće. Hevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ^^ ocesh da ti poklonim moju? Hocu, moja ne zna da kuva, moram sve ja :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 kolko ti je godina, i treba sam da kuvas ;P Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ja sam protiv blokada bilo kakvih ulica u centru, i realno to bi batinao sve po spisku, ali zato nisam protiv blokada stanova politicara lepo zasednesh ispred ulaza i bole te paja, ili lepo sa masom provalish u zgradu vlade pa udri po shtrajku, enam nishta protiv ni da protestanti batinaju politicare, ali previshe je tih kivnih shkodra da bi ja sad mogfao da trpim blokade nemanjine svaki jebeni dan, to ne moze, jbg, zao mi je. nek shtrajkuju ispred njihovih vila i nek tamo blokiraju, a onda bi vec sigurno naredili neko batinanje mase kad bi im dokurchilo, ovako se njima jebe shto mi blokiramo jedni druge, oni sednu u svoj crni mercedes i bole ih kara, kao vidite ovi shtrajkuju, blokiraju ulice, to ej demokratija, hihihi. nisam josh video da je i jedan od tih protesta urodio plodom. ne kazem da meni nije zao tih ljudi, ali ne mozemo da dopustimo da mi za svaku pizdariju neko blokira pola grada. ilid a sumiram, ja sam za guranje prsta u oko, samo da se nedje neki drugi metod, mzoe i shtap u oko da se gurne pa da efekat bude isti. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bili su ispred hrvatske ambasade, nesrečniće. dulio, ne znam šta hoćeš da kažeš time što razumeš abohaca i drugare mu - da razumeš zašto misle to što misle ili da ih opravdavaš? mislim, ako ćemo tako, i ja razumem koji mentalni proces dovede nekoga do toga da ukrade bicikl ili izubija svoju ženu, ali to ne menja činjenicu da je jedan lopuža a drugi nesigurna pičkica i da obojicu treba baciti u zatvor. malo jedno, malo drugo. upravo kazem ono sto sam naveo kao primer. zamisli sebe kako se totalno posran vracas gajbi kao pravi predstavnik 'pijte spermu gradjani' gradjanina i neko ti blokira nesto, pa taman da tamo stojimo ja i drugari sa rura, tvoja riba, baba sa gibanicom, hevi ortaci iz osnovne i gandi, pregazio bi nas sve autom i jos bi se vratio u rikverc da nas overis. opravdavam svaku stranu ovde, abohca i drugare, tebe i draleta, kao i protestante. kad smo jeli govna ispred faksa, realno, jebali su nam svi vozaci mater u picku, ali mi drugacije nismo mogli da skrenemo paznju (dobro, iskreno, 50% likova je tu muvalo ribe i blejalo, ali nema veze), sa druge strane, da sam ja bio u autu, a ne ispred faksa, sam bi sebi jebo mater da se vidim kako blokiram ulicu. a mozda bih se i iskulirao i istrpeo to jer je taj faks stvarno bio svinjarija sa svakog aspekta. tako da eto, svaku stranu mogu da kapiram, zavisi kako mi se digne kurac. ako hoces neko fundamentalno misljenje, ne ljutim se na ucesnike bilo kakvog protesta i blokade, za sta god protestovali, ali sve zavisi od trenutka i raspolozenja. danas nisam bio u gradu, stoga nemam razloga da budem kivan ili nesto. da sam bio i da sam se smorio, mozda bih popizdeo. a mozda i ne bih. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bla, bla, bla...neki od vas su se tek vratili sa mora, verovatno josh imaju so na kozhi a vec pricaju o politici na +35....pa gde vam je dusha. a sto je najgore, nikoga nije briga za vashe i svachije politichko misljenje idem da vidim da jedem negde nesto lepo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ja sam protiv blokada bilo kakvih ulica u centru, i realno to bi batinao sve po spisku, ali zato nisam protiv blokada stanova politicara lepo zasednesh ispred ulaza i bole te paja, ili lepo sa masom provalish u zgradu vlade pa udri po shtrajku, enam nishta protiv ni da protestanti batinaju politicare, ali previshe je tih kivnih shkodra da bi ja sad mogfao da trpim blokade nemanjine svaki jebeni dan, to ne moze, jbg, zao mi je. nek shtrajkuju ispred njihovih vila i nek tamo blokiraju, a onda bi vec sigurno naredili neko batinanje mase kad bi im dokurchilo, ovako se njima jebe shto mi blokiramo jedni druge, oni sednu u svoj crni mercedes i bole ih kara, kao vidite ovi shtrajkuju, blokiraju ulice, to ej demokratija, hihihi. nisam josh video da je i jedan od tih protesta urodio plodom. ne kazem da meni nije zao tih ljudi, ali ne mozemo da dopustimo da mi za svaku pizdariju neko blokira pola grada. ilid a sumiram, ja sam za guranje prsta u oko, samo da se nedje neki drugi metod, mzoe i shtap u oko da se gurne pa da efekat bude isti. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 kolko ti je godina, i treba sam da kuvas ;P Oces na ferku :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bla, bla, bla...neki od vas su se tek vratili sa mora, verovatno josh imaju so na kozhi a vec pricaju o politici na +35....pa gde vam je dusha. a sto je najgore, nikoga nije briga za vashe i svachije politichko misljenje idem da vidim da jedem negde nesto lepo receh 14dana gladni igi;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Kome da se žale? Debeli, pogledaj gore šta sam napisao, relevantnoj instanci. U svakom civilizovanom društvu se stvari rešavaju po zakonu i po institucijama koje postoje upravo zbog toga. Primoravanjem par stotina hiljada ljudi koji nemaju blage veze sa dešavanjima u u gradu da im se peku mozgovi, u ponedeljak u podne se ne postiđže ama baš ništa. брате, па људи који изађу на улицу НИСУ добили заштиту од "релеванте инстанце", зато и ЈЕСУ на улици, да би свима показали своју муку, добили ширу подршку. и кад дођу рудари који зарађују 9 хиљада месечно, и кад дођу расељени са разних страна и кад дођу они који бране игралиште за своју децу, мени може да буде мука што касним, што се кувам и сл. али, њихова мука је ВЕЋА и то треба разумети и треба их подржати. ако ништа, бар их не треба пљувати. Марги, Иги, вратили сте се из ЕУ, ударило вас је сунце, одморите мало. аклиматизоваћете се већ. :) Edited August 4, 2008 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ti protesti, nazalost, uvek naprave mnoooooogo vishe shtete nego koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 брате, па људи који изађу на улицу НИСУ добили заштиту од "релеванте инстанце", зато и ЈЕСУ на улици, да би свима показали своју муку, добили ширу подршку. и кад дођу рудари који зарађују 9 хиљада месечно, и кад дођу расељени са разних страна и кад дођу они који бране игралиште за своју децу, мени може да буде мука што касним, што се кувам и сл. али, њихова мука је ВЕЋА и то треба разумети и треба их подржати. ако ништа, бар их не треба пљувати. Марги, Иги, вратили сте се из ЕУ, ударило вас је сунце, одморите мало. аклиматизоваћете се већ. :) 9 hiljada cega? Kolko je meni poznato oni imaju poprilicno dobre plate u odnosu na prosecne plate u srbiji, a sasvim druga prica je sto taj posao nikad nije dovoljno placen ... Pritom su razlozi za strajkove u srbiji cesto nerealni, a ljudi kao marva bez imalo razmisljanja ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 9 hiljada cega? Kolko je meni poznato oni imaju poprilicno dobre plate u odnosu na prosecne plate u srbiji, Nisi dobro obavesten. nemaju ni 9 000 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 брате, па људи који изађу на улицу НИСУ добили заштиту од "релеванте инстанце", зато и ЈЕСУ на улици, да би свима показали своју муку, добили ширу подршку. и кад дођу рудари који зарађују 9 хиљада месечно, и кад дођу расељени са разних страна и кад дођу они који бране игралиште за своју децу, мени може да буде мука што касним, што се кувам и сл. али, њихова мука је ВЕЋА и то треба разумети и треба их подржати. ако ништа, бар их не треба пљувати. Марги, Иги, вратили сте се из ЕУ, ударило вас је сунце, одморите мало. аклиматизоваћете се већ. :) Ajde da probam da skratim, terati ljude koji nemaju veze sa problematikom da ispaštaju zbog tvoje bede nije u redu. Što se ovog konkretnog slučaja tiče oni JESU dobili podršku od relevantne instance tako da to ne može da bude razlog što demonstriraju. Uostalom da su mi došli na gajbu, tražili potpis ili donaciju ne bih odbio ali mi je stvarno dosta demonstranata koji malo pa malo blokiraju centar prestonice. I jel mislio neko od njih danas da su u tom haosu koji su napravili od Dušanovca do Narodnog pozorišta bolesni ljudi, trudnice, ljudi koji ne mogu sebi da dozvole da kasne, kao npr. ja jer da nisam stigao na vreme na odredište uvalio bih firmu u dug od 5.150.000 dinara. :( Uostalom i ne nervira me njihova agenda nego stvarno ne mogu da podnosim da me svaki paćenik tera da mučim njegovu muku (makar na 20 minuta) umesto da mi da priliku da ga podržim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ajde da probam da skratim, terati ljude koji nemaju veze sa problematikom da ispaštaju zbog tvoje bede nije u redu. da si stvarno hteo da skratish ova recenica bi bila dovoljna .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) da si stvarno hteo da skratish ova recenica bi bila dovoljna .... Not IMO. edit: lapsus Edited August 4, 2008 by abohac Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bolji ti je bio prvi odgovor :) al bitno da si skapirao šta sam hteo reći ... ( kao jedan od mnogobrojnih ličana na ovom forumu ;p ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 uf kakva savionica, jbn moje pachije noge i cipele za slave i sarane lol barem tju vecheraske da prvi put u zhivotu legnem pre 01h :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts