Guest Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 oladi je na jedno dva dana da je šutnuta u sred srbije, pa joj posle kao oprosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 paz nije da se hvalim, ali stvarno vazimo za firmu koja je san za svakog radnika, zaposhljavamo na duze staze, sve okej i bez presije, bar tako pricaju ljudi u okruzenju... nazovemo roditelje da pitamo sta se desava, oni kazu ne znamo on ne zivi sa nama lol... a sto je najinteresantnije bio je sasvim okej radnik, bili smo bez ikakve zamerke na njegov rad... svasta stvarno.... nebitno, idemo dalje :) mogu ja da radim kod vas dzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 E ako nekom riba na pocetku veze rovari po svemu zivome ili je : 1. Psiho 2. Cale joj je vojno lice. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 dobro jutro radni narode Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Aj em hangri aj mast go it. Gud morning. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 dobro jutro. idem da otvorim oci i da jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 @Formica E, moj Marko...odvedi je na basket i slikaj je i zapreti da ces da okacis slike na forum ako ne bude bila dobra :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Koji besmisao od života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 asistentkinje su dobro :) plavusha se trudi (iako ponekad pomesha sta je nalog za placanje a sta racun/faktura :)) a crnku cu da menjam lol nece da nosi kratke suknje leti @kali za tebe nema fotke, opet cesh se isprskati po uvetu :P @krukograndzord u pravu si 100%, zaista treba samo tvrdo, al ja nemam tu slobodu josh uvek jer matori iako je u penziji visi mi tu kao dzigerica s vremena na vreme :) a on ti je emotivac kada su radnici u pitanju (pa makar ga i zajebali lol) @qwerty javi se kad promenish pol i ugradish silikone formice, jbte, jesi li prevario ribu? ako nisi, shut u dupe, ne troshi se na takve likove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 @G ne birini ti nista za mene i moje prskanje :D u krajnjem slucaju okaci zbog drugih ako neces zbog mene : D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 @G ne birini ti nista za mene i moje prskanje :D u krajnjem slucaju okaci zbog drugih ako neces zbog mene : D Eto, to je ta socijalisticka internacionala i horizontalna povezanost radnih ljudi kojoj treba stremiti.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 jutros u 10 otisao na bazen,vratio se oko 2...sad cu da jedem,odspavam,pa na splavic kod drugarice,bice neko blejanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 2. Cale joj je vojno lice. buahahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 regularan dan na poslu, nishta specijalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) senilna keva zamalo zapalila kucu. rerna je radila od 8 ujutru do 2 dok nisam ustao. videcemo sta se "ispeklo" Edited July 29, 2008 by qwertyuiop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 pa ti ustani ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 2. Cale joj je vojno lice. iz isqstva? ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 [kole]da, tako je i igor radio svojim dečacima[/kole] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Čitam sad vesti današnje i naletim na ovo http://www.blic.co.yu/drustvo.php?id=51057 Saće vladika da nam zabrani sve filmove i serije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 iz isqstva? Ne, iz iskustva You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Grad pun milicije... Jel neko narodno veselje napolju? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 poskidao albume billy idola, ima tu ok stvari. smara me posao ovih dana, zubima bih kidao glave koliko sam nervozan tamo, i prvih chuku kad se vratim. zvala me i ex neki dan da idem sa njom na more, na adu bojanu, gde mi se vetj nalazi brat. ali nekako sam izrachunao da je ona sociopata koja mozhe to more da mi pretvori u horor dramu, plus mi se nisu davale pare na to kad imam prechih stvari. sad se vetj tripujem lagano da sam trebao otitji na par dana iz smrdjivog grada, a i ovde mi u zvezdama neka maglina. nemam volje da se cimam za par stvari koje su me stigle. radije bih svima rekao da ga pushe, i otishao na more! mozhda i odem... kul je shto mi se drugarica, sa kojom se nisam vidjao godinama, vratial sa nekog svog letovanja pa imam nekog novog za druzhenje. nije joj ni drushtvo loshe. nije dosadno makar. moj dnevnik, 29. jul 2008. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Grad pun milicije... Jel neko narodno veselje napolju? Neko pustio buvu da dele besplatne krofne Edited July 29, 2008 by TeacH Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Idi Ramize, mnogo je dobro za mozak kad se ode iz Beograda na par dana. Ovde može da se odlepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 jebem, jebem pa promenim ruku. totalno sam lud danas. ne znam shta mi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts