raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 sad sam ustao :D idem da se umijem i nazderem,ubi me alkohol :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Kolko mrzim kad ovako ustanem,a udovi me bole kao da su me celu noci shutirali skinksi neki. A glava mi je od olova,a ochi hoce da mi izripe iz glave xD samo jedan je ud. /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Nemam ni ja :) ali nema veze Insurrection DRR008 Awaiting Fear (EP) death metal Track list: 01. Assylum 02. Engraved Memories 03. Awaiting Fear 04. Defiled Mind 05. Bowells Lullaby Pakovanje: - Slimline jewel case - Plastifikovani cover (mat) - Crni audio disk (CD-R) Izdanja: |*0080410DRR008E1*| Tiraž: 50 - u prodaji * Download (torrent) * Prodajna mesta bands.darkrevolution.org/awaitingfear awaitingfear@darkrevolution.org Mislim da je disk negde oko 200-250 max.Jbga jako je ogranicen tiraz,ja dobio 5 komada.Dok dadoh best ortaku,mami,sestri odose svi... Idemo \m/ izasao disk haha.Elem ima price i za album ;) bice nesto bice nesto... Vratio sam se sa trcanja i sacu da gledam lost :evil: Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Dobar rejv beše sinoć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Uh, al' sam se sad iskenjao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 dosao kuci a makarone niko napravio nije .....:D sve moram sam :D kako je to tuzno :D INDZASTIZ !!! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Odo da se izmorim u teretani, pa da se vratim I gledam Hellboy 2 uz neke zkene od hrane. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 stiljro =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 dobro jutro RADNI narode!!! ja ne znam koja jos budala danas radi pored mene... ustajem,a napolju monsun...znaci STA SE DESAVA SA NASOM KLIMOM??? Sutra bi lagano mogli i tornado da ocekujemo,a verovatno i pijavicu na sred Dunava ili Save... /me budala!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 brate kom opanci tom i dzeri. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 sad sam ustao idem da zderem neke lubenice :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 vrnuo se sa rodosa. 30. u holandsku ambasadu. ou jea! vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Hahahaha koja majstorska izvjava baje shto komentarishe odbojku: Dao bih celu platu da uzmemo ovaj set,jes da nije neka al ne ide :D Uzmemo set : Ode mi cela plata,al nema veze :D Hahahahahah majstoooor! :D 1:1 sa mrtvim amerima :/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 stano, previse ste tr00 i zatucani za mene, ali za to sto radite je odlicno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 sad sam ustao idem da zderem neke lubenice :D i ja sam odradio ovu opciju, preporuka =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Odo da se izmorim u teretani, pa da se vratim I gledam Hellboy 2 uz neke zkene od hrane. odakle ti znas za "zkenu" ? o.O @thread vratim se sa posla,gladan,a keva nista nije spremila za rucak,a ceo dan je blejala u kuci...pa jebeno bih je zadavio... sad gledao odbojku,malo se smorio zbog poraza,ali dobro...veceras neka blejica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Bio na fudbalu da ispari malo alkohol, sada se vratio video poslednji poen amera :( Odo posle na medalju u igraonicu pa grad malo :D volim leto i jebeni end srednje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Jbt kol'ko sam izmoren! ;\ Ustao u 7, vozio za BGD, u jebenom Savogradu uzimao neke mere pa vozio do Jagodine(lol 160sam izvukao ), tamo ugradio nekakve prozore i dovezao do kuce! ~400km za 1dan, mnogo je za pochetnika! ;\ Spavao sam 8h u poslednja 2dana... Sad sam malo iskulirao pa cu u teretanu i lepo da me sahrane ujutru! :( GIEF REST!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Jebeni odbojkasi... :// Bas mi ih zao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Iznervirao sam se jako, glupi ameri :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Sta ima ljudi? Nisam bio dva dana na forumu, vec je bila frka! Ali srecom, sad je sve ok :) Opa, reklama za Gameplay pred film u bioskopu, ima se može se. To su te nenadove male charolije ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Hahahaha koja majstorska izvjava baje shto komentarishe odbojku: Dao bih celu platu da uzmemo ovaj set,jes da nije neka al ne ide :D Uzmemo set : Ode mi cela plata,al nema veze :D Hahahahahah majstoooor! :D 1:1 sa mrtvim amerima :/ ahahahaha, jebeni roflmao!! ovo nisam cuo.. placem :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 nema 4chana vec nekoliko dana , smorio sam se za medalju , neam gde da lurkujem osim rur-a :(((( sad malo da vezbam klavijature a posle najverovatnije bleja na adi ... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 nema 4chana vec nekoliko dana , smorio sam se za medalju +1 I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Jebem ti život, sastavio sam pet sati Witchera bez da ustanem makar i da pišam. Ovo neće na dobro da izađe :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts