Trooper Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 http://www.newgrounds.com/collection/saladfingers you should go to the source http://www.fat-pie.com/ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @saladfingers Gledam ovo ceo dan i odushevljavam se У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 you should go to the source http://www.fat-pie.com/ ;) bio gledo :) kakva boles' :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 you should go to the source http://www.fat-pie.com/ ;) I ja sad treba da spavam ? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Znachi gledati obavezno http://www.burntfaceman.com [roflmao] bastard man У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=36637 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 aahahhahahahhhahhhahahh ahahhahahahaahahahh -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 gleda filmove iz winrara :)) Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 kineski narodnjaci, bolje zvuce od nasih ali realno /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 kakve konstrukcije rečenica od onog lika što gleda filmove preko winrar-a :O carina Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 "imam problem oko downlandiranja filmova sa rapidshare downlandirao sam neke filmove iz rapidshare i gledam ih ali u vecini slucajeva rapidshare mi ne downlanduje filmove na primer iz 1000 pokusaja jednom se downlanduje film nekad po ceo dan stojim na kompjuter i nece da otvori da downlanduje film rapidshare pokusavam razne filmove da downlandujem ali nece da skine rapidshare te isti film koji sam skinuo iz rapidshare nece vise uopste da downlanduje .uzimam filmove iz stranice rapidserbija koje ima neke po tri i po cetiri linkova film kopiram link i ubacujem na www i onda se pojavljuje rapidshare pa pritisnem na free user i tako se downlandira film u vecini se ne otvara ali je ne znam kako se downlanduje film na rapidshare u browser kad pritisnem browser on se otvori ali nemam film da bi pustio da se downlandira i neznam kako se skida link iz browsera da prodjemo na prosto otvaranja rapida ja imam winrar i preko njega gledam filmove ali trazim pomoc kako da resim ovai problem sto ne skjida rapidshare filmove da li treba da instaliram jos neki program koji bi omogucio da skida rapidshare sve filmove sa jedan klik recite mi o cemu je problem sto ne skida cesto rapidshare filmove ?" downlandiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Sledećih 18 korisnika se zahvaljuje korisniku dekisic na korisnoj poruci: jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 *Wall of text crits you for 5000000 damage* *You die. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 downlandiranje Zbog toga sam pomislio da se radi o Hrvatu У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 *Wall of text crits you for 5000000 damage* *You die. *Wall of text crits you for 54202 damage* *You dodge* *You suffer 45875 damage from laughing dot* *You suffer 69845 damage from laughing dot* *You die* sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 O M G Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 jos da cuju za onu negro reklamu "jedino crno koje cisti" :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 ^ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Staro je to za crnce :) We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 haha negro veliki crni kurac cistac grla hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 haha negro veliki crni kurac cistac grla hahahaha :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) lol ne verujem, pre nekoliko sati sam nasla neki stari tekst koji sam sacuvala na kompu i koji sadrzi tu "negro" sliku :D (btw, ovo je taj tekst: http://www.geocities.com/youcanlickmyskinn...s/prvitekst.htm ) http://img.photobucket.com/albums/v704/Sun...ija/deargod.jpg :D Edited November 18, 2008 by mIRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 jbte miro,pa mi smo na istim talasnim duzinama :O Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 omg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 svadba svadba svadba svadba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts