Jump to content

Max Payne

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Film po igri kojeg se nije dočepao Uve Bol? Isn't that enough?

Inače, Marki Mark je prilično loše rešenje za Maxa, de će on da iznese sav taj pejn (mada se popravio u glumačkom smislu u zadnjih par godina (Happening excluded)). Ima toliko jačih glumaca koji bi to dobro odradili, Edvard Norton comes to mind...

Priča se, zahvaljujući načinu kako je prezentovana u igri, praktično sama priča, samo treba dobar režiser da do oživi na ekranu, Robert Rodrigez bi to odradio kako spada, Sin City ga dovoljno preporučuje, za razliku od tekućeg (priličnog)anonimusa.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

pa, kad razmislish malo marky mark je uvek typecastovan u neke akcije sa manje ili vishe humora...napacena bezizrazhajnost je njegova nisha =o)

sa druge strane norton je u novom hulku pokazao da nije sveti petar da vadi govna od scenarija iz septichke jame od filma ;o)

gluma nije ono sto ce odluchivati o uspehu mp filma nego uverljivost priche i rezhija...a prethodna dva filma ovog lika (oba rimejkovi sasvim fino odzanatjeni) isto ne bude zebnju da je u pitanju neki sharlatan... =o)

i pu pu sto pominjesh uwe-a ;o)

Film po igri kojeg se nije dočepao Uve Bol? Isn't that enough?

Inače, Marki Mark je prilično loše rešenje za Maxa, de će on da iznese sav taj pejn (mada se popravio u glumačkom smislu u zadnjih par godina (Happening excluded)). Ima toliko jačih glumaca koji bi to dobro odradili, Edvard Norton comes to mind...

Priča se, zahvaljujući načinu kako je prezentovana u igri, praktično sama priča, samo treba dobar režiser da do oživi na ekranu, Robert Rodrigez bi to odradio kako spada, Sin City ga dovoljno preporučuje, za razliku od tekućeg (priličnog)anonimusa.

Aaaaaa, aaaaa jebote nikad mi ne bi pao Edward Norton na pamet da glumi njega, a odglumeo bi ga perfektno :((

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Ne bih rekao. Max Payne je nebitan lik. Neki tamo covek. Barem bi tako trebalo biti. Kastovati jako poznatog i trenutno popularnog glumca moglo bi da napravi kontra efekat po meni. Mislim da je ovako dobra, polu-poznati, polu-glumac, polu-popularan. Ako neshto covek valja ne bi trebalo da bude loshe. Jedva cekam u svakom slucaju =).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Aaaaaa, aaaaa jebote nikad mi ne bi pao Edward Norton na pamet da glumi njega, a odglumeo bi ga perfektno :((

Norton? Hm, ne znam, nikad ne bih mogao da uspostavim neku vizuelnu identifikaciju izmedju njega i max-a

Jebiga:

edwardnortonjy7.jpg vs. maxpaynefacepr1.jpg

...nah.

Naravno, ne dovodim u pitanje prerequisite, apropo glumackih sposobnosti, potreban za ulogu, ali jebiga, mislim da ponovo to ne bi bilo to :)

Vizuelno, meni bi legao i fountainprem10hx4.jpg, al', s' druge strane, ne znam da l' bi Liev zadovoljio sve ostale aspekte koja uloga zahteva. Ne mosh' mi se udovolji, pa to ti je :D

Mozda Marky i ispadne ok, po tim nekim relevantnim aspektima, samo da ne bude nekih bednih emo pokusaja k'o u "We own the night".

Uff, moram (za We own the night):

[digression]

Jebote, koji je to fail od filma, a ja sam, iz nekog razloga, taj film zamisljao kao ekstra, ekstra potencijal, al' dzabe, umesto da se sibaju k'o zmajevi do kraja, zbog nekih svojih dotadasnjih nacela, principa, staznam, bratardi se, k'o malene sisice, odma' uzeli da grle i placu, (i to jedan Joaquin Phoenix i Mark Wahlberg, da mi je neko pre filma to izustio, samo bih rekao gtfo) buhu, dad's dead, let's suck each other's penis now; po lvl-u patetike u glumi ih je, sto se mene tice, jedino zajebao Will Smith, svi znamo gde. Numeju, koji mentol je njih angazovao za taj tip uloge, nije mi jasno. Mada, po koji put, sam verovatno imao malo veca ocekivanja, yeah i do that :(

[/digression]

E tako, gde sam stao, a da, i meni su trejleri ekstra, pa sam sad i optimistican :) Pa ako ipak bude fail, sta sad, think positive :)

I ako vec pricamo cemu bi voleli da film tezi, onda sigurno ne ka konstantinu, rofl, nego npr. nekoj noir verziji paybacka, imho.

Edited by ℑںℵℊℓℯ

:-)

stijo brate konstantin je prelepo kadriran stripski film koji nije retardiran, sto je priznacesh retkost, a scene sa tildom i stormareom su samo bonus =o)

peter berg je velika faca samo sto ti to josh ne kapirash ;oP

akonto onog sto te brine

ta rechenica je aluzija na to da ga je bb zapravo prodao, a fantastichno su neke demonske valkire koje ga prate non stop

dva, potencijalno velika minusa ovog filma - Bo Bridzis i Ludakris.... I slazem se, sa Kolencetom, da je Konstantin dobar film, posebno zbog toga sto je Marki Mark jedina osoba pored koga Kijanu Rivs izgleda kao dobar glumac. Jedina ok rola Volberga je bila u Departedu kada nije glumeo ucitelja kao u Hepeningu (wtf?!?) nego je glumio dzukelu drota iz geta...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ja mislim da bi Michael Madsen odvalio pejna

Ahaha, koja bi to scena bila, debela trbušina u rotirajućem slowmotionu

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

добар трејлер. никад нисам играо игру, тако да нећу бити оптерећен детаљима.

и Константин ми се свидео, баш онако, цео целцат.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

trejler izgleda super, i marki je solidan glumac, al nekako njegova faca mi ne lezhi bash kompletno za maxa, suvishe je dobrica (i suvishe lichi na met dejmonda [:D]) .. na vrhu jezika mi je adekvatna faca, odoh na imdb da procheshljam pa tju editovati.

<edit> klajv oven :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater