Jump to content

Beer Fest '08

Recommended Posts

Ovogodišnji, šesti po redu Beer fest koji će trajati od 20. do 24. avgusta, dobru atmosferu prepunu odlične muzike i, naravno piva, seli na beogradsko Ušće. Razlog - proširivanje festivalskog prostora!

Na prethodnim festivalima, nastupilo je oko 300 bendova. Sećamo se nastupa Blaže i Kljunova, Hladnog piva, Del Arno Benda, Van Gogha, Darka Rundeka, Ramba...

Ove godine na novoj lokaciji, posetioci, kojih će po proceni organizatora biti oko 600.000, uživaće u nastupima sledećih izvođača:

Sreda, 20. avgust

Kud Idijoti

Dragoljub Đuričić i bubnjari

Blaža i Kljunovi

Luis

Četvrtak, 21. avgust

Kanda Kodža i Nebojša

Film

Atomsko sklonište

Petak, 22. avgust

Block out

Galija

DJ Timo Mas

Subota, 23. avgust

Dado Topić i Time

Ortodox Celts

Darkwood dub

Sunshine

DJ tuborg night

Nedelja, 24. avgust

Nervozni poštar

Oružjem protivu otmičara

Van Gogh

Na najavi novog, poboljšanog Beer festa, VD gradonačelnika Zoran Alimpić najavio je da će za vreme trajanja festivala biti organizovan noćni prevoz za sve posetioce koji misle da su popili "neku više".

" Ne morate baš sve da probate! Mislim da vam je to i fizički nemoguće!".

A potom je "zaštitni znak" festivala Blaža, obećao veliko iznenađenje svima koji se pojave na njegovom ovogodišnjem nastupu, a zašto...

" Zahvalan sam! Ja drugujem sa ovim festivalom već 27, 28 godina - neposredno! Uključen sam u konzumiranje dotičnog napitka već neko vreme. Zahvalan sam organizatorima manifestacije koja je prerasla staru lokaciju samo iz jednog razloga - Ušće je ravno! Dešavalo mi se da siđem sa bine ranije i odlutam u nepoznatom pravcu...", rekao je Inspektor Blaža, a onda i najavio spektakl.

" Odužiću se posebnim nastupom, napraviću spektakl kakav su 'Stonsi' napravili, samo bolji. Kad može Mik Džeger onako da trči, mogu i ja! Biće to nastup koji će se prepričavati!".

Pivarskih brendova će biti pedesetak, posetilaca 600.000, od toga stranaca 50.000, ulaznica je "dž", organizovana su takmičenja u brzom ispijanju piva... šta još treba?!

sve sve ali timo mas(s) u takpe [roflmao] u kom nebranom grozhdju se nashao [roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

bas lepe vesti i iznenadjenja,pocev od mass-a do organizovanog prevoza GG za to ako ispostuju,da ne bude posle kad se teba kuci da kazu.... nemamo vise vozila,nesta corbe... :)

miss mokre nije da sam siguran,al mislim da je sastavni deo programa!

na blazu obavezno [:D] i sunshine :) xexe...

koji su smarachi sa ovim izvodjachima jbte. ne bi im nishta falili samostalni referenti, irie fm, ili mashta bashta chak. hotju malo da se klatim uz rege ili ska dok ispijam piva i duvam i zickam za dop

[:0][:0][:0]

ORUZIJEM PROTIVU OTMICARA O JEA!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy