MaudDib Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Ovogodišnji, šesti po redu Beer fest koji će trajati od 20. do 24. avgusta, dobru atmosferu prepunu odlične muzike i, naravno piva, seli na beogradsko Ušće. Razlog - proširivanje festivalskog prostora! Na prethodnim festivalima, nastupilo je oko 300 bendova. Sećamo se nastupa Blaže i Kljunova, Hladnog piva, Del Arno Benda, Van Gogha, Darka Rundeka, Ramba... Ove godine na novoj lokaciji, posetioci, kojih će po proceni organizatora biti oko 600.000, uživaće u nastupima sledećih izvođača: Sreda, 20. avgust Kud Idijoti Dragoljub Đuričić i bubnjari Blaža i Kljunovi Luis Četvrtak, 21. avgust Kanda Kodža i Nebojša Film Atomsko sklonište Petak, 22. avgust Block out Galija DJ Timo Mas Subota, 23. avgust Dado Topić i Time Ortodox Celts Darkwood dub Sunshine DJ tuborg night Nedelja, 24. avgust Nervozni poštar Oružjem protivu otmičara Van Gogh Na najavi novog, poboljšanog Beer festa, VD gradonačelnika Zoran Alimpić najavio je da će za vreme trajanja festivala biti organizovan noćni prevoz za sve posetioce koji misle da su popili "neku više". " Ne morate baš sve da probate! Mislim da vam je to i fizički nemoguće!". A potom je "zaštitni znak" festivala Blaža, obećao veliko iznenađenje svima koji se pojave na njegovom ovogodišnjem nastupu, a zašto... " Zahvalan sam! Ja drugujem sa ovim festivalom već 27, 28 godina - neposredno! Uključen sam u konzumiranje dotičnog napitka već neko vreme. Zahvalan sam organizatorima manifestacije koja je prerasla staru lokaciju samo iz jednog razloga - Ušće je ravno! Dešavalo mi se da siđem sa bine ranije i odlutam u nepoznatom pravcu...", rekao je Inspektor Blaža, a onda i najavio spektakl. " Odužiću se posebnim nastupom, napraviću spektakl kakav su 'Stonsi' napravili, samo bolji. Kad može Mik Džeger onako da trči, mogu i ja! Biće to nastup koji će se prepričavati!". Pivarskih brendova će biti pedesetak, posetilaca 600.000, od toga stranaca 50.000, ulaznica je "dž", organizovana su takmičenja u brzom ispijanju piva... šta još treba?! sve sve ali timo mas(s) u takpe u kom nebranom grozhdju se nashao Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 jebo ih sunshine u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Jea, idem na Sanšajn da se mrčim i na Atomsko sklonište da se prekinem od života, i to je to, ovo ostalo ću da "prepijem"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 cenim da cu biti tamo od popodneva svaki dan. jer najlepshe je pivo kad upeche zvezda:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 de si margi sto godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 sjajno :D raduje me blaza ;D a vidim nigde ne najavljuju mis mokre majice :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 da, mis mokre majice je super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 bas lepe vesti i iznenadjenja,pocev od mass-a do organizovanog prevoza GG za to ako ispostuju,da ne bude posle kad se teba kuci da kazu.... nemamo vise vozila,nesta corbe... :) miss mokre nije da sam siguran,al mislim da je sastavni deo programa! na blazu obavezno i sunshine :) xexe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 a cek nesto je kao i prosle godine bio free prevoz ali od toga nije bilo nista ?:D a i kad ce bajaga vise da peva na bir festu ?:D jebo ih van gog vise... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 a i kad ce bajaga vise da peva na bir festu ?:D jebo ih van gog vise... kada se skine sa dopa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 kada se skine sa dopa sala,jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 pa org prevoz je onqa redovna nocna linija shto prolazi tuda:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 timo maas i galija, ou jea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 koji su smarachi sa ovim izvodjachima jbte. ne bi im nishta falili samostalni referenti, irie fm, ili mashta bashta chak. hotju malo da se klatim uz rege ili ska dok ispijam piva i pricham sa drushtvom :/ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 koji su smarachi sa ovim izvodjachima jbte. ne bi im nishta falili samostalni referenti, irie fm, ili mashta bashta chak. hotju malo da se klatim uz rege ili ska dok ispijam piva i duvam i zickam za dop ORUZIJEM PROTIVU OTMICARA O JEA! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Beži bre Rami kakav rege, Akademija -> that way. Uz pivo ide rokenrol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 realno sansajn i blokaut sto se mene tice, mada ni to mi nije nesto specijalno ou jea... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 ccc ove godine mi bf duplo blizhe gajbi al nesto ga ne ischekujem ko pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Tuborg night=Cedric Gervais Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Timo Mas,Mayday cvajtauzend :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ko će preko 2 mosta ići pijan kući, aj beži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 nije lose, moze.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ko će preko 2 mosta ići pijan kući, aj beži I got 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts