Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni pricas,ne mogu da se setim ko je napisao omiljene mi knjige a ne nesto drugo :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Htedoh da odgovorim koriju medjutim preteche me ivan ;)

btw, Favicon postoji i na homepageu i na forumu, mada se meni pojavio tipa tek sutradan (?) nakon postavke.

Najeo sam se za rucak, sad malo da odmorim, pa nesto da raduckam pa onda fudbal :)

Nikako fosfor, to su suplementi!

Nego kupiš ribu pa oljuštiš pa ispečeš i pojedeš, i ako se nakon toga ne smoriš, možeš da učiš.

Ih pola sata posla, ovako zgutash i ... mozhda nauchish neshto :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

ubi me zub :| kakav sam som, znam da mi je ispala plomba ko zna kada i sada sam docekao da moram da popijem diklofenak retard da bih izdrzao do sutra kada idem kod zubara.... budala sam ja, to je to... zbogom mozgu

fallout_table.gif

ubi me zub :| kakav sam som, znam da mi je ispala plomba ko zna kada i sada sam docekao da moram da popijem diklofenak retard da bih izdrzao do sutra kada idem kod zubara.... budala sam ja, to je to... zbogom mozgu

Uf zub najgore boli!!! :@

Posle izgorenog penisa ( verujte mi :) )

Ja imam problem sto se plasim kao picka zubara pa idem tek kada mora da se vadi :D

Do sada sam samo 2 izvukao hvala bogu :D

Krajnje zanimljiv dan prodje.

Malo odmora a sutra na adu od jutra \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Jebem ti ja grad koji nema ni jednu menjachnicu da radi posle 11, obishao sam ceo jebeni grad ne radi ni jedna jedina menjachnica, koju god da sam nashao ne radi, na kraju odem u tempo usrani da bi zamenio pare smorio sam se :S

:S:S:S:S:S

ujutru ispit, i tako :S:S:S

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

merach za pritisak

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...