encore Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 (edited) @ igi : eto nadjete se ti i dule i napravite multi kill Edited July 20, 2008 by MasterMind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Facebook je zlo xD Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 YO Oteli su nam krave Jebem im mamu jea sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ne mogu da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Lol ch1zra chita topic! 'De si Ch1zro, jesi spreman za Jevropu? :)) Vratio sam se iz grada, bila fina bleja. Josh malo sad da izblejim i palim na qnt. Valjda cu sutra ustati pre 12! :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Aaaah , perfect night :D osecam se ko nov \o/ Sad na jedan duzi kunt pa u akciju (ako ne bude previse toplo danas) laq noc / bro jutro xD Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 evo ja zevam i sada cu da hodam do kreveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 I ja zevam s tim shto cu da gledam da se nekako okrenem iz stolice u krevet,jerbo me stvarno mrzi da hodam :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Vratio se iz grada u 15 do 5 izjutra igrali cuvenu igru "na kocke" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 wat je 'na kocke'? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 lol ustao i odo na posa. Kad legnes u 12 nije ti prob da ustanes ovako rano. samo jos da legnem pre pola 2. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 sto me mrzi da idem da radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 @ ivan - Haha, popunjavash za britansku vizu a? :)) Ja sam se isto smej'o pre par meseci kad sam to radio. Genijalno je što tamo pod "da li ste imali problema sa policijom" spada i ukoliko si ikada imao napisanu kaznu u vožnji. Odlično. wat je 'na kocke'? Joj art!c naje*o si, bolje beži dok se dule ne iskulira. A uz malo zbilje, kapiram da su to "kockice", kod nas su se tako zvale, ono, iscrtaš kockice, do'vatiš loptu, svako ima svoju kockicu a cilj je da ne padne dva puta u tvoje polje. Jutros fino neko vreme, bice sigurno vrucina popodne, ali će zato sutra da bude baš "prohladno". 19-20 stepeni ako sam lepo razumeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 pa evo ljudi mene iz engleske :) zao mi je sto nisam bio online mnogo......ali ovde imamo besplatan net tako da cu ovde biti (mozda) cesce x) ima li nesto novo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Sve po starom! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 @ ivan - Haha, popunjavash za britansku vizu a? :)) Ja sam se isto smej'o pre par meseci kad sam to radio. Genijalno je što tamo pod "da li ste imali problema sa policijom" spada i ukoliko si ikada imao napisanu kaznu u vožnji. Odlično. Joj art!c naje*o si, bolje beži dok se dule ne iskulira. A uz malo zbilje, kapiram da su to "kockice", kod nas su se tako zvale, ono, iscrtaš kockice, do'vatiš loptu, svako ima svoju kockicu a cilj je da ne padne dva puta u tvoje polje. Jutros fino neko vreme, bice sigurno vrucina popodne, ali će zato sutra da bude baš "prohladno". 19-20 stepeni ako sam lepo razumeo. tripujem i ja da je tako nesto, cuo sam za kockice i za kocke, al za 'na kocke' nisam:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 gde si bio torima na kraju, u kom kampu? dmd kamp (celu stvar organizovali neki drugari iz bg-a) kakvi su ludaci tamo najvece zez je sto sam ja skapirao da sam zaboravio licnu kartu kada smo bili negde na pola puta hohohoho jebte priche su bile kao da sam otisao negde u juznu ameriku da svercujem heroin lol frka panika carinarnici traze pare zovi ovog onog javi tamo posle opet frka kada sam iz bosne prelazio u cg na pocetak spusta ... i tako je to sve proputovah bez i jednog dokumenta lol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 @ ivan - Haha, popunjavash za britansku vizu a? :)) Ja sam se isto smej'o pre par meseci kad sam to radio. Genijalno je što tamo pod "da li ste imali problema sa policijom" spada i ukoliko si ikada imao napisanu kaznu u vožnji. Odlično. jesi im ti napisao da imaš saobraćajni prekršaj ili si iskulirao? sumnjam da to imaju kako da provere... naravno, ti si laki, tako da je sasvim moguće da nemaš nijednu kaznu :) inače, nekako i kapiram logiku iza tog insistiranja na saobraćajnim prekršajima. kod njih je sve ionako naopako, kapiram da se mnogo stranaca zajebe pri vožnji, pa valjda zbog toga neće da puste neku budalu koja i u svojoj zemlji ima 20 kazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Uh lepog li dana, a sad na trchanje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Deste rurovci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 dmd kamp (celu stvar organizovali neki drugari iz bg-a) kakvi su ludaci tamo najvece zez je sto sam ja skapirao da sam zaboravio licnu kartu kada smo bili negde na pola puta hohohoho jebte priche su bile kao da sam otisao negde u juznu ameriku da svercujem heroin lol frka panika carinarnici traze pare zovi ovog onog javi tamo posle opet frka kada sam iz bosne prelazio u cg na pocetak spusta ... i tako je to sve proputovah bez i jednog dokumenta lol :) calasani uvek voze;)) pa ne znam da li sam ti prichao, da nije frkla i ako zaboravish, tj jebesh drzavu u koju mozesh da udjesh za 20 jura, s druge str uvek mogu i da te proshvercuju a i zavisi da li an prelazu naletish na srbina ili mudziju;) in di adr njuz polako se pakujem, valja se putovati;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 jes vala nama je dejan calasan bio skiper... mislim sta reci :) vishe smo se spustali u rikverc i praveci spirale nego normalno sledece godine za prvi maj idemo tamo ! a sad na pos'o ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ja cu org neki spust sredinom maja, kao i ove dine, pa ako hocesh da sachekash josh loma;) zambezi, zambezi:))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Vratio se i ja sa sela, i tako. Sad mesec dana bleje :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ih danas sam se poshteno istrchao... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts