togFU Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Sampon od papaje bolji od kobaje svako jutro Kole nama daje. da..da..da..da..da..da...da...da...daje! jao jao ali cega se seti covek, pepi & cupi from BB SHOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Vreme vreme :( Bukvalno sam razmisljao da fejkujem bolescinu, ali ne mogu jer cu se stalno pitati da neko ne zasere moj deo...ah taj moderni menadzment You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 @rhh Kifla party postponed due to overextensive use of the Creator! Sorry for inconvenience! Spadam sa nogu :) Danas kad se zavrsi radno vreme, idem negde dumrem na miru... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 da li bi ta tri dana trejdovao za jednu bananicu:)) ochekivana prodaja, sad necemo videti te kiflice naredne 3 nedelje, tj barem ih ja necu videti jer nisam tu, shto kao da nisu ni bile, ako budu u medjuvremenu. nja No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 nemke, obr'o si bostan ako se ne pojavish sa kiflicama... makar cimao i komshinicu da ih mesi! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Haha ovaj nemanja je gori od statora, ovo je necuveno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Na kolac sa njim! Elem evo prekucavam se sa nekim servisom treba da se servisira neki IBM lap iz 2004. Ima da me ispadne ovaj servis sqplji od novog lapa vidim ja. U drugim vestima pogledao sam malo onoga entourage-a i ono zanimljiva serija veoma lagana i gledljiva prava letnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 nemke, obr'o si bostan ako se ne pojavish sa kiflicama... makar cimao i drugaricuda ih mesi! No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ja moram da vidim kako to izgleda... :DD @thread evo zasto ne volim da radim 2. smenu...spavam do pola 2,izblejim sat vremena,i spremanje za posao,i vratim se kuci u 2 ujutru...ODE CEO DAN !!! :( Pa brate nisam ja retardirani spasa da ne znam da trchim , vidi ga njega... dodushe trchim sa cormanom pa to deluje malo retardirano... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 167. Gentleman - [Gentleman & the Far East Band Live #08] Jah Jah Never Fail (Live) odo u krevetac. kad smo kod toga, shto nemam neki vodeni krevet da se talasam uz ovaj koncert :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 marinice, dajem ti 50 eu da kod mene čistiš i kuvaš naredne dve nedelje. 50 evra za dve nedelje? malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 odo u krevetac. Can i join baby? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 50 evra za dve nedelje? malo malo bi i čistila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 naspavan a ne radi mi se nista drugo sem lezenja u krevet i slusanja " the last shadow puppets" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 malo bi i čistila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ishao u i iz grada po najgoroj vruciini (u basu je zlo) al vredelo je, em drushtvo em najbolja komedija godine =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 bio na plazi, bleja, dosle neke vrhunice veceras u maximus na silicone soul... valjda ribe imaju malo ukusa majku mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 malo bi i čistila. Kako je jebeno cool ovaj Ivan :) ZELIM TVOJE DETE!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 pederi stop. statore, ponesi jaffu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 da li neko na ovom forumu NE zheli Ivanovo dete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 kole :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 prebacujem neke filmitje i kachim photke iz osnovne.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 lol evo stigao sa posla. au jebote i sutra. jlol brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Pa brate nisam ja retardirani spasa da ne znam da trchim , vidi ga njega... dodushe trchim sa cormanom pa to deluje malo retardirano... :D ahahahahhaha,pa tek sad ovo moram da vidim... :DDDD @Danas nije bilo posla,i rekli mi u 8 da mogu kuci,jer sutra radim prvu...a sutra radim sam,tako da ono,valjda necu sve sjebati... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 tražim neku muziku sa Exita po netu... sprema se playlista za more. zna li neko gde da skinem Kirila? :) Onaj lik me oduševio skroz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts