MaudDib Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 jeste pa da mozhe da ti chita mejl kad koristish wireless! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 sve novo sto se postavi po gradu prvo se demolira godinu dana pa se na kraju valjda majmuni naviknu... tkao je bilo sa svim onim displejim kantama i kesama za kuchice i slichno... mada realno nije bilo za neocekivati... ima vandala i u drugim evropskim gradovima koji skrnave spomenike jbg... covek je stoka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 [Teorija zavere] A mozda su i sami digli kada su videli koliko ljudi koristi to , posto je onaj PR stavec najavila da ce verovatno i da prekinu ako opet neko ukrade [/Teorija zavere] Verovatno su racunali da nece mnogo ljudi koristiti ali su se zajebali xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 e ovo stvarno samo kod nas moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ako su im digli, kad su postavili spomenik za taj ap. Jedna reklama kad su postavili za dz i josh jedna za 50e u udarnom terminu drzavne televizije, good deal. QFT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja prochitah u nekim novinama da je bio planiran i chuvar za to... Shta bi s tim...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Pa sta bi i on uradio, kada kod nas ne smes da izvadis pistolj to je protiv pravila, moze samo da gleda a oni da nose, jbt zakon,,, Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ono sa pandurom skrivenim unutra je i dalje najbolji predlog! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Pa ne, cekajte, na sta su mislili? Ok ovaj "obelisk" kao djene-djene, ali prozirni klirit a u njemu modem iz kojeg viri usb? Pa to ne da ne bi opstalo nego nema sanse. A sto je najcrnje, ja se ne secam da sam igde u svetu (a ajde da kazhem, bio sam na nekom broju mesta da imam neki uzorak) nisam video ovakav tip bezicnog pristupa (ili zicnog). Kad neki park ima hotspot tj. wireless, sednes, nadjes wireless i zakacis se. Kao sto uostalom mozhe i ovde da se radi i dalje. Ali kakve fore kakvi bakrachi usb modem pored klupe, pa to nigde nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Dali su 200 evra za montažu i opremu i dobili besplatan prilog u Dnevniku. Koji je mastermajnd marketinga to smislio, alal mu vera, zajebali su preskupe reklame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 mastermajnd ar ju taking tu mi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 nou, gtfo slažem se sa vudijem, cela akcija je dobro smišljeni a loše realizovani PR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 nou, gtfo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ne mogu da verujem da niko još nije okačio :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ali zar mislite da je Telenoru potreban PR tog tipa? Odnosno, mislim na ovaj drugi deo, da su sami montirali da im neko sve to digne pa da dospeju u dnevnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Da, ovo je Srbija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ali zar mislite da je Telenoru potreban PR tog tipa? Odnosno, mislim na ovaj drugi deo, da su sami montirali da im neko sve to digne pa da dospeju u dnevnik? ne bi me previše iznenadilo da je i to izrežirano, ali ipak mislim da nije. zato i kažem da im je PR loše realizovan, jer nisu adekvatno zaštitili uređaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ne bi me previše iznenadilo da je i to izrežirano, ali ipak mislim da nije. zato i kažem da im je PR loše realizovan, jer nisu adekvatno zaštitili uređaj. Cek cek u kom to paralelnom univerzumu je posao PR-a sa vrsi security hardwera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 a i oni su nasli u koji ce park da stave,a i nije zvaka za seljaka tako da... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 uredjaj uopshte nije trebalo enshto shtititi samo ga je trebalo postaviti drugachije, dici na neku banderu, neshto, a ne da izigrava neki monolit u sred parka. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Cek cek u kom to paralelnom univerzumu je posao PR-a sa vrsi security hardwera :) evo ti ga jaje ovde, dođi da nađeš dlaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 lol ukrali i klupu! http://www.blic.co.yu/beograd.php?id=45861 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 lol ukrali i klupu! http://www.blic.co.yu/beograd.php?id=45861 surova realnost Pomenuti događaj ponovo je pokrenuo i temu bezbednosti u parkovima. Otvarenje Internet parka pozdravljeno je kao izuzetno napredna ideja za naše prostore, ali je većina Beograđana izrazila zabrinutost zbog mogućnosti krađe laptopa i sopstvene bezbednosti. - Pozdravljam akciju, to je ono sto nam treba. Mada, u Studnetskom parku sam bio šest puta, od toga je dva puta izbila tuča i osam puta me neko smarao za pet dinara. Ne bih baš rizikovao da otvorim notebook od 1.000 evra na toj lokaciji - kaže jedan od čitalaca Blic Internet portala. - Kao Dorćolac mogu samo da primetim da nisu mogli da nađu bezveznije mesto da to postave! Pa, „Studenjak“ je uvek bio crna rupa kad se smrkne! - dodaje drugi. jel rolash kocke Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Da budemo realni, stvarno nisu mogli gore mesto da nađu, osim možda stadion tašmajdan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 - Pozdravljam akciju, to je ono sto nam treba. Mada, u Studnetskom parku sam bio šest puta, od toga je dva puta izbila tuča i osam puta me neko smarao za pet dinara. Ne bih baš rizikovao da otvorim notebook od 1.000 evra na toj lokaciji - kaže jedan od čitalaca Blic Internet portala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts