vlada92 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ma bre, kod kineza, 250 dinara sacmara, na kuglice ofc, prejaka je, plus zaniimacija, plus im stvarno kvalitetno jebes kevu Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ne bih da nipodashtavam bracu kineze ali tako nechim cesh im nauditi samo ako te kuglice natopi u neki otrov pa pogodi pticu u oko da transferuje isti ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 veruj mi da je puska jaka, i precizna...krecemo u malo retardiranu raspravu ali covek moze da ima korist od toga :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 sa koletom se ne raspravlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 cak ni ako imash partzanov grb u singi i mamojebacha u avataru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 kad sam rekao carski, naravno da nisam mislio na svrake, nego na barabeskov post :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 dam 100 evra ako se javi alt :) ovo je carski stvarno :) hahahahah Drugu, da li ti stvarno misli da bih ja imao vremena da se 6 meseci zamlaćuje ovde kao neki alter egoj? kad sam rekao carski, naravno da nisam mislio na svrake, nego na barabeskov post :) Barabeskuov, Barabeskuov... Prisvojna prdev od moje ime je Barabeskuov, a ne Barabeskov (i skoro 100 prosto sam siguran da se piše sa veliko slovo). Kad je nekog mora da uči srpsku gramatiku... Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 nabavi neku pro macketinu koja ce da resi posao ! mene su smarale jedno vreme, vazdusara resila posao. Nemoj da ih gadjas u glavu, padnu na zemlju i macke ih reshe, shto nije tako dobro resenje posto dodju nove. Pocnes da ih bijes po dupetu, pobegnu i razglase drugim svrakama da ih tuce nevidljivi vetar na toj i toj lokaciji ! :o Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Samo bi puškama rešavali probleme. Jeste probali stealth pristup pa da eskortujete to gnezdo negde na poljanu daleko od kuće/zgrade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 necesh valjda da ih ubijash nabavi tampone za ushi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 a sta sve ima u inventaru u tom trenutku vudu? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Samo bi puškama rešavali probleme. Jeste probali stealth pristup pa da eskortujete to gnezdo negde na poljanu daleko od kuće/zgrade? ti kao nemas iskustva kakav ishod ima vecina eskort misija a a a ?!?! Edited June 10, 2008 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Florijane,pricas kao da imas iskustva sa time,ko zna koliko si svraki ubio :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Nisam mnogo. Terali smo neke kondore i mravojede po kraju i tako to. Kao sva normalna dete... Ja sam se ipak više orpedelio na bake i cegere. Edited June 11, 2008 by Barabesku Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) ... Edited June 11, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Nisam mnogo. Terali smo neke kondore i mravojede po kraju i tako to. Kao sva normalna dete... Ja sam se ipak više orpedelio na bake i cegere. jel mozhe od toga da se zaradi, onako, za more ? ono kao neki vid summer joba ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Jock, ali možeš da napraviš dobre ručak ili večera par puta nedeljno za džabalesku. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jel mozhe od toga da se zaradi, onako, za more ? ono kao neki vid summer joba ? Ne, al možeš da se okušaš u teranju majmuna sa vatrometnim raketama u Japanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ne, al možeš da se okušaš u teranju majmuna sa vatrometnim raketama u Japanu Prvo sam mislio da je smisao za humor tamo u kotezu drugaciji ali onda sam se setio bed kopija ili oni rade specijalna izdanja za izvoz u beograd? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 btw,znam da je vazdusna najbolje resenje,al ne mogu da je nabavim :( dajte neke jake otrove il' slicno :) i kill them all! i komsinici cu da namazem na prozor nek crkne i ona sa njima! Meni su senice i vrapci kljucali orahe koji su bili obesenu u dzaku na terasi.Nazalost vazdusna je jedino resenje,jer kad ubijes par ostale dodju pameti i zaobilaze ti kraj.Samo svrake je jako,ali JAKO tesko ubiti vazdusnom (moras direktno u glavu da ih gadjas i to predeo ociju)a i sem toga cim cuju/vide pusku odma se razbeze pa opet dodju.Probaj sa strasilima :).Btw ja sam jednu svraku overio u oko i pala je kao sveca.Vise ni jednu nisam video u reonu moje terase :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 REALNO, satane, svrake ti ne dolaze vishe na terasu ne zbog tvoje vazdushare i mega skila sa istom, nego zbog deponije preko puta ulice gde ima vishe hrane za njih. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 evo ih opet, od ranog jutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 a ne ozbiljno stavish lepak na lim od terase i i prospesh malo hrane :) tako sam ja hvatao vrapce... dodushe trebace ti malo vishe lepka :) a uvek mozesh da kupish one ultrasonichne emitere sto se stekaju u struju a teraju u zavisnosti od podeshavanja pacove, komarce, ptice, medvede... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 i meni,na drvetu ispred gajbe,sova napravila gnezdo...pa sabajle kad sovici pocni da kmacu pozivajuci kevu da im donese has...aaaaaaa,a inace sova po defaultu pisti al na to sam navikao,ali kad me ovi pilicari sabajle probude uvek popizdim >.< Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 treba tako nesto i za forum, sa shtelovanjem za retarde :) a sto je najbolje ne budu mrtvi vec se samo osamute i pobegnu :] nego to sabajle, jbte ko josh koristi taj izraz osim molera od 60 godina :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts