Jump to content

2 ozbiljna pitanja za RUR savet mudraca!

Recommended Posts

Imam dva pitanja na koja zaista mi treba dobar odgovor ili link ka tom odgovoru ili bilo shta shto mozhe da doprinese tom odgovoru!

Pitanje broj 1:

1. Na koje se konkretne kulturne i filozofske obrasce oslanja tzv. virtualna realnost u filmu Matriks?

Pitanje broj 2:

2. Opišite pojavu koja se zove „Great Firewall of China“?

P.S. Na glupe odgovore i spam necu da odgovaram. Ko mozhe da odgovori iole ozbiljno ili pak delimichno na jedno od ova 2 pitanja, neka postuje. Takodje ako ima neku informaciju o tome, a pritom mrzi ga da napishe bilo shta, neka ostavi LINK ka toj informaciji.

Unapred se zahvaljujem svima koji budu postovali, i ako ispadne ovo dobro, oduzhicu se prigladno onom ko mi najvishe doprinese :)

Got some minuses for free?

Na bibliju, znas ono kao neo isus i slicno.

Zbilja je tesko pogledati malo na netu ili ne daj boze nesto procitati :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

reko je vec da je ocoravio MENTOLU JEDAN RETARDIRANI (nije hejt ) :D :D:D:D:D:DD:D:DD::DD:DD:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D

pilauda ne ubacuj se ovo je izmedju nikite i mene jebem ti oca :D haahahahahahahahahahahah :D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

Na bibliju, znas ono kao neo isus i slicno.

Zbilja je tesko pogledati malo na netu ili ne daj boze nesto procitati :)

Hvala na odgovorima, ma bazira se na milion stvari koliko sam do sad ja pronashao, ali sad sve to lepo treba da se srochi i da se odvoji glavno :) ali svaki odgovor ovde mozhe mozhda da mi doprinese, tako da "keep posting" ^^

@ZOLA/Starbak: Hvala :) nekad chak i pitanjem mozhesh da odgovorish.

@voodoo_: E bash to.

P.S. Postoji i trece pitanje, ali na to pitanje ste vec odgovorili. Tako da hvala josh jednom. :)

Got some minuses for free?

reko je vec da je ocoravio MENTOLU JEDAN RETARDIRANI (nije hejt ) :D :D:D:D:D:DD:D:DD::DD:DD:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D

pilauda ne ubacuj se ovo je izmedju nikite i mene jebem ti oca :D haahahahahahahahahahahah :D

ajde budalo idi radi nesto pametno a ne da ubijas vreme na ruru, ajde mrs brze :D :D :D

Edited by pilauda

<3

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...