Formica Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Probaj VLC plejer. ovo izbacuje vlc Unrecognized format for 'E:\SAW DVD\Saw.avi' Koji je extenzija fajla? Skini ovo: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 Instaliraj pa probaj ponovo. sad cu da probam to pa cu edit edit: ne radi :(( Edited June 11, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 km player km player km player Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 E DESTE E aj laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Izlaza nema pravda ne postoji... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Jutro....jednom i ja da budem u stanju da potrefim komp ujutru :) e da, first :) Edited June 11, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 vama dobro jutro, a meni laku noc... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jutro radni narode, jel ste dobro sta radite :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jutro dobro...laku noc drugima... na radnom zadatku, radno zadacim....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Dobro jutro radni narode. Shto je lepo kad se legne pre 12 a ustane pre 9... Chekam kevu da spremi poparu \o/, da se nazderem iste pa malo da raspremim sobu pa pravac teretana... 29stepeni danas max, moram da nadjem naochare za sunce, ne znam 'de su, negde sam ih zaturio :) I R HAPPY!!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pohusao sam musli, popio kafu, sad na udarnicki rad. jedva cekam vikend, vec sam isplanirao sto i jednu akciju, ne verujem da cu spavati uopste ako sve bude po planu. jeb'o spavanje. vec vidim poruku u ponedeljak ujutru @topic Samo da se razbudim i bice super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 VIDEO SAM ZWERKA NA FORUMU!!!111 ;o) bardan svima, sup? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 povezala sam sinoc adsl, i'm in love... :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 VIDEO SAM ZWERKA NA FORUMU!!!111 ;o) bardan svima, sup? =o) A taman sam nameravao da se javim :) Ovde bre covek trunke privatnosti nema, k'o da sam u velikom bratu. Ahhh, nekako sam se vratio u zivot, sad malo blejuckam pa idem da vozim bajs dok jos nije prevruce, posle ce valjda radim nesto pametno :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ah znaci propade avionska karta :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ustao da uradim jos nesto pa da palim na faks na konsultacije : ( zavrsim to pa nazad gajbi da radim nesto drugo. ako bog da, da zavrsim sve sto imam sada i ko jebe sept. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 musli... musli za dorucak... omg... ja il ne doruckujem ili se nakrljam kao stoka negde oko 12 i onda nista nema tamo do 19 danas isterujem molere sa jednog site-a dolaze keramichari na drugi pa se vracaju ovi isti moleri na taj drugi.... 2 meseca jurnjave.... na kraju sednes i popijehs pivce sa njima, oni otvore svoju majstorsku dushu i odmah pochnu da pljuju svog gazdu lol :) kasni plata 2 meseca.... e jbt zamislite 2 meseca da radite bez plate :| kazu cekacemo do 4 pa ih onda tuzimo ili sta vec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ne kapirash ti kruka dzhi, on je ekstreman chovek, kad sa musla predje na radzhu njega ne radi alkohol nego kontrast ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 exxtreme lifestyle :) kapiram, ali muciti zeludac je previshe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pa shta onda si bar na pozitivnoj nuli. pravi balansero! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jutro jutro! lepo sam se naspavao...to mi je trebalo... sad malo da se dovedem u red,pa da vidim sta cu...mozda malo da ucim...u 4 igram fudbal,to je do jaja,a posle podne sigurno mora da se uci... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ma musli su zaista zakon...ja sam se navikao da ih jedem sa obicnim jogurtom.... U pocetku mi bilo odvratno, ali sad je ok...kao neka slatko-slana kombinacija...zvuci lose kad se tako napise, ali nije toliko...:) Prespartao ceo grad danas, skupljam neke glupe papire...Jos gomila stvari da se danas odradi...:((( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Paradajz supa iz kese stvarno sabija, preporučujem je kao editor's choice :) (Samo Aleva, ove ostale smrde) Edited June 11, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 istripovao si, musli su do jaja. trebalo mi je vremena da se naviknem, sad mi hevi padne na stomak bilo sta drugo. pomesam sa vocnim jogurtom, daje mi energije, popuni trbu (al' da mi se ne spava, kao sto je slusaj sa pecivima i sranjima), i fino sredjuje varenje. sad cu da sabijem paradajz supu iz kesice, pohusam pomorandzu, i posle kita do ruchka. mozda pojedem neke lanene plocice. a uvece cu da se napijem i napusim, cisto da ponistim sve sto uradim preko dana :/ mjok, duboko u podsvesti znam koliko je to zdravo, samo sto eto, nije ukusno :] nekako mi je bolja slika sebe kako ne doruckujem neogo da grickam semenchice kao ove moje zene u kancu ;) e da od tog muslija prdish kao stoka ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 povezala sam sinoc adsl, i'm in love... :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts