Stator Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Sredjujem neku muziku, ono tagove duplirane i tako to. Realno smor a ne uci mi se bas nikako aj za pola cuke trka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 zovi je opet :) Jok ti ćeš :) Sve dok mi ne da ili ne blokira sve vidove komunikacije, pa šta prvo bude :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Jebalo me Kraljevo u guzicu, kad me nagovorishe da odem! ;\ Smorio se za medalju tamo, jedina pozitivna strana odlaska tamo je shto ima mnogo lepo skockane dece, lepo za ochi jbt! :) Iskombinovao super veche sa dragom vecheras ali failujem jer su se kola neshto pokvarila, a ona mi trebaju, tako da neam pojma shta cu... Zubi me i dalje otkidaju, nagutacu se Kafetina i nadati da ce prestati. Danas pauza od teretane, mogao bih na bazen... al' me mrzi za medalju da odem. Mozda cu uchiti danas! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Zubi me i dalje otkidaju, nagutacu se Kafetina i nadati da ce prestati. Aha, oće to. Idi bre kod zubara odma, tj sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Aha, oće to. Idi bre kod zubara odma, tj sutra. Ma bole me zbog proteze, menjala mi je juche zice i nabila nekakve gumice, kao da imam gangrenu svakog zuba! :(((( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 prosla matura, bilo bolje od ocekivanog... jos da me drgarica nije probudila u 11 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Znaš šta ti je činiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 kacim slike kad ih budem dobila... a i na svakoj slici ili zmurim ili mi je neka retardirana faca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 picz or gtfo :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 picz ? you mean picz with titz :P btw Marinice jesu li vam davali alkohol u Hajatu ? Ako ste bili tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 picz ? you mean picz with titz :P btw Marinice jesu li vam davali alkohol u Hajatu ? Ako ste bili tamo. pa kao koktel na ulazu i vino a ostalo se placalo inace, hrana me je razocarala Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ukinuli su roštilj? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 nisu al je bzvz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 i nabacivao mi se profesor filozofije koji se odvalio. sad imam traumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Šta ti je odgovorno čeljade, druga bi završila na zadnjem sedištu njegovog auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 POZDRAVI CALETA LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Marinice, dobro je da i vama nisu dali : ) osećam se bolje, neki šabani se potukli pre par dana i od tada samo vino i pivo.A inače nama je rana bila vrh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Pa i ja koji sam slavio maturu u hajatu nisam imao free alkohol, nego neko govno od sarenog koktela na ulazu i posle se sve placalo. Ali zato je hrana bila savrsena. AH jao ah joj. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) Kod mene na maturi bio jedino banatski rizling ( i to, cini mi se, 30 dinara flasa), sve ostalo je bilo preskupo...posle toga, nikad vise belo vino...:( Toga se secam, i orkestra "Nikica Kurtovic", koji je u jednom momentu krenuo da svira "Hej sloveni"! Cini mi se da sam onda izasao. Massive fail... Keva napravila pasulj koji se zove Kate Moss, samo cini mi se da je mrsaviji i od nje...:((((( Edited June 22, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) kako kruko kazhe, jao jao kung lao... Пробудио ме телефон који је ђускао по дрвеној столици на метар од кревета после поруке. Да ствар буде страшнија од кад сам устао певушим песмицу коју сам јуче чуо на радију и још не могу да је избацим из главе.Чак сам толико пукао да сам сазнао и ко пева и скинуо је- магазин пуут путујеееем ahahaha, znao sam :]] Edited June 22, 2008 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) "Mikica Kurtovic" Fixed. Edited June 22, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 jebote koje prekidanje...znaci nisam mislio da cu se ovako razvaliti na apsolventskom...bili u interkontinentalu, fina muzika i klopa, samo malo pica...al fala bogu ovi za mojim stolom nisu neki alkosi, tako da smo drugar i ja sabili skoro sve ono vino...a najvise mrzim da pijem vino, al jebiga kad su ostala pica 300 kinti...negde oko 4 otisli na dunavski kej, posle nesto da jedemo pa zamalo da zavrsimo na adi, al smo ipak iskulirali...vratih se kuci oko pola sedam, malopre sam ustao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 f4ts0 nisam mislio za dž.Nego nije moglo ni da se kupi ništa sem piva i vina, ni flašu vina nisi mogao da uzmeš ko čovek. I ta obojena voda koju daju na ulazu je rofl, ciganija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Pa pametni ljudi realno. kakvi ste mali sabani ja vam na maturi ne bi dao nista osim soka od brusnice i kabeze. :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts