SavKe Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 @Cira: ...u stalnom orgazmu ako se potrudish ;) topic: Jebote ne znam dal neko video hiroshimu danas kako izgleda,mislim wtf??? http://www.postimage.org/image.php?v=gx3vntJ http://www.postimage.org/image.php?v=gx3uX29 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 brate jeste go kurac. obukao sam juche uske gatje shto mi je keva kupila za rodjendan i dobio sam neki chir na bulji.. ne mogu da progejmishem jer me boli bulja, zlo i naopako! sada sam doneo fotelju stavio tastaturu u krilo i misha na butku ali ne mogu da mikrujem!!!! ZIVOT JE GO KURAC BRE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jebeni limesi :(( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Koje je to zadovoljstvo kada odes u teretanu prekines se i onda dodjes kuci zgutas jedan rekbu i nije ti dobro :) @G! koliko si platio uvodjenje ISO-a poslednji put kada sam proveravao je bilo 3k evera pa me interesuje da li su premenili nesto ? nije konachna cifra, ali je fazon tip "Dobar dan - 270.000 din"... generalno tek spremamo papirologiju a u avgustu krecemo ozbiljnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Spremite se i na sastanke sa ISO konsultantom, to je tek smaranje :) A i on voli da dere :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 osecam se nekako srecno danas od kako sam ustao. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 haha...bio sam na sastanku sa neka dva talijana...kakvi pedrcici, nalickani, odelca...umirao sam od smeha... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 jeeeebote, onoj sisachi sa "pazljivo lizite" reklame bih lizao prljavshtinu izmedju prstiju.. toliko je dobra, zomgzor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Doziveh i ja tezak trenutak. Stojim ispred firme, staje blinirani-mega-giga srebrni audi, i iz njega izlazi kratka debela celava nakaza Nemanja Djordjevic, covek koga bih izbo nozem. Dosao je kod mene u firmu "radi posla" Siri se, kurci i lozi pred portirom sa stavom "kako smes da me pitas gde idem" Realno picka sam. Prosao je na 1 cm od mene, a nisam ga izbo. Umri tuzna drzavo kad se ovakva spodoba vozi u onakvim kolima You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jebote, ta spodoba i dalje zivi...ah....daj da vepra zajedno sashtucamo... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jebeni limesi :(( To je prosto veruj mi :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Posla preko glave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jebeni limesi :(( ima li jednostavnije oblasti analize 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 posle redukovane ishrane i odricanja totalnog od alkohola, posle mesec dana sam sredio, koliko toliko, krvnu sliku. kriticni holesterol se smanjuje, GPT (nesto vezano za jetru sto je bilo dosta poviseno) je sada ok, ali mi se povecao bilirubin :/ tako da... nastavlja se 'dijeta' i jos mesec dana bez piva :( eeeeej zhivote, jos mesec dana :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 posle redukovane ishrane i odricanja totalnog od alkohola, posle mesec dana sam sredio, koliko toliko, krvnu sliku. kriticni holesterol se smanjuje, GPT (nesto vezano za jetru sto je bilo dosta poviseno) je sada ok, ali mi se povecao bilirubin :/ something smells fishy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Kad je ovo vinjak bio trijes dinara, aman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 http://nikolic-market.ch/HPIM0208.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 @Igore Nisi ti malena sisica. U stvari savladati takav poriv je mnogo teze. Svako moze da ubije. To ti je kao sa ribama. Nije neko frajer ako jebe dobru ribu, nego ako jebe losu. Svako moze da jebe dobru. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Kad je ovo vinjak bio trijes dinara, aman? pre deset godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 bilo fino posla, al zato mi vreme proletelo, jos par mina i bezim na vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ispravio sam Vudi. Sori bate. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Nema frke, svaka ti je Njegoševa. Mislim ja ne bih mogao ni tu dobru ali radi se o univerzalnom principu tako da nećemo zakerati sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 ^ Ispravio, bez traga! Sneaky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Vudi cekriaj jebeni mail. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts