Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio na trcanju, 10km, nije lose za prvi put, opet cu toliko predvece, pa cu valjda da se istrosim i spavam k'o covek!

[:0] [:0] [:0]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

cek cek,pitaj ga prvo jel to za mene nesto zavrshava mislim na tu "mnogo dobru ribu na poslu" :D ako ne onda ga mlatni :> i za tebe i za mene i za evo chastimo ko josh hoce ? :D

Zavrsava on, ali za sebe...sad mi je bio u kancu i polio me sokom po kosulji koju sam peglao 6 sati neprekidno, a da je nisam opeglao kako valja.... :(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

@Pesma

Ma to je garant učenje tipa, prešao sam jedan pasus sada idem da popijem času vode iako nisam žedan, drugi pasus aj da vidim šta ima u frižideru, treći aj da overim rur itd... :D

juce nije bilo tako,ali danas jeste... :))

moracu malo da se uozbiljim... :)))

edit:@deki gde se tetoviras?I sta tetoviras?

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

Oj da mrem! :\

Ustao u 12 i odma' izashao iz kuce. Uplatio polaganje prijemnog, bio u teretani... U busu se za malo nisam ugushio od smrada feat. vrucine! Chim sam ushao u kucu ushao sam u kupatilo. Sad sedim pre kompom u novim gacama i pijem 1l jogurta, opet mi je doruchak bio u 4! :( Sad cu da se zabodem da gledam neki film prolly. Za vecheras josh nishta nisam smislio...

.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...