bolkonski Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 O NE, UPAO SI U ZACARANI KRUG!!1 ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 boledu me ochi od engleskog.. sad uzela da vidim shta ima ovdje.. da pogledam jednu epizodu nip/tuckA.. pa o5 na uchenje.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 omg, koji shower odjednom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 kako se lepo ispadala, odo da jedem nesto pa mozda zabodem neki film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Kruko: He's slippery when wet, but happy! ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Vratio sam se iz skole i jos ne znam dal ce se smilovati razredna i pokloniti mi 2. Jos su nam danas maznuli nekoliko dnevnika, nama i jos par odeljenja. Na kraju se ispostavilo da je to uradio neki shaban iz 3-2. Uvatise ga panduri, hteli da ga biju jer nece da kaze gde su, ali ne smeju nista da rade dok roditelji ne dodju. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ^boze blagi kakav degen... @thread eh,naspavao sam se...sad cu morati nesto da gricnem,pa cu verovatno gledati fudbal,jer iskreno ne vidim sebe za nekih sat vremena kako sedim,listam knjigu i pamtim sta u njoj pise... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 opushteno kreatoru mene su u 3coj g. iz matematike bacili na popravni i onda me posle par dana zove razredna na mob i kaze da je sve sredjeno :p znaci treba ti dobra razredna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 lol, zašto bi krao tuđe i kako su ga izvalili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ne znam kako su ga izvalili, ali da je ukrao samo svoj, spisak sumnjivih bi se sveo samo na njegovo odeljenje. Ovako, drpi jos par, da ne posumnjaju. @Raven: I meni je dobra razredna, ali je ispoklanjala u prvoj godini 15 dvojki, jer je navodno isla u Ameriku za raspust. Ove godine nigde ne ide, pa mozda nece da se smara za raspust :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 evo radim i ne znam sta tju sam sa sobom. ali samo da izdrzim do 4 jula i posle tje da sve bude do jaja : ) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nishta vecheras od grada, pochela je kisha! :\ Odluchio sam da kupim nov ps2, al' neam pojma kol'ko mi je to pametno... mozda je pametnije da te pare ushtekam za komp... Any suggestions? ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ako znaš koje konkretne igre ćeš igrati na PS2, onda kupi. Ako ne, nemoj, smoriće te brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ako znaš koje konkretne igre ćeš igrati na PS2, onda kupi. Ako ne, nemoj, smoriće te brzo. 'Ocu da noulajfujem uz Naruta i eventualno pes, ostalo mi nishta ne pada na pamet... ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Pa dobro, samo PES/FIFA/NBA/NHL opravdavaju kupovinu... Edited June 18, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 'Ocu da noulajfujem uz Naruta i eventualno pes, ostalo mi nishta ne pada na pamet... ;\ Zovi na naruto kad odkljucas sve da ti objasnim neke finese ! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 nepismeni kači slike i ne kaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Stavio... :))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 jos ne znam dal ce se smilovati razredna i pokloniti mi 2. a ti si uspeo da, bez obzira o kom je predmetu rech, da kod RAZREDNE imash keca ili sad u srednjoj mozhe jedan profa drugom da ispravlja ocene? zlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 back to bed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 a ti si uspeo da, bez obzira o kom je predmetu rech, da kod RAZREDNE imash keca ili sad u srednjoj mozhe jedan profa drugom da ispravlja ocene? zlo e moj kole, ne znam koja je situacija sa juniorom, ali znam ja podosta budala kojima dozvoljavaju da predaju. i josh da imaju svoje razrede. to shto je razredni ne mora da znachi ama bash nishta. mozhe kao i meni, da mi smuchi predmet, da bude losh profesor, plus da bude djubre od choveka, to jest zhene :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Ma ovaj bre ne uči :) Da je makar izjednačio vreme pred WoW-om i knjigom, sad bi bio barem jak vrlodobar. Edited June 18, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Pa stariji si = jachi,teraj ga da uchi jbt :D Chekam neku seriju pa da legnem da to odgledam pa da zaspim ko chovek :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 veceram i gledam Gejsu na pinku...sad su reklame :)) evo gaaaa ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Jos jedno prelepo vece za trcanje... Sveze... 99! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts