manager Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 nemoj ni da ides Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pa, sad, ne znam...ali, vrlo poslovna varijanta je sivo odelo (tamnije, da malo svetluca) i ljubicasto-lila...Imam ja tako nesto... A, crno odelo-crvena sulja mi je nesto dziberska varijanta...mislim, jeste dilan dog fora, ali cini mi se da je ovde furaju mrstavci svih kalibara...:( Moje misljenje, verovatno je pogresno, zato ti je najbolje da vodis neku zenu sa sobom (majku nikako, to je bila moja greska), tj.drugaricu, ona em ce da bude srecna sto ide u shoping, em ce da ti najbolje izabere... :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 A da obučeš neku letnju košulju i farmerke, i zdravo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 razmisljam kako da se obucem za apsolventsko vece... sivo odelo crna kosulja crno/siva kravata sivo odelo lila kosulja ljubicasta kravata farmerice, crni sako, crvena kosulja aka dylan dog pantalone, plavi mornarski sako, kapetanska kapa, bela kosulja i da pustim malo zulufe aka corto malteze hmmm odluke odluke odluke :) takodje se lomim izmedju tompusi vs cigarilosi... ja se smorih, nemam vremena da trazim odelo tako da cu na kraju otici u pantalonama i kosulji...a i jebe mi se realno da dajem 20k za odelo koje cu da obucem par puta u zivotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ja se smorih, nemam vremena da trazim odelo tako da cu na kraju otici u pantalonama i kosulji...a i jebe mi se realno da dajem 20k za odelo koje cu da obucem par puta u zivotu... Pa neces valjda... To ce ti odelo posle biti korisno za odlaske na svadbe, slave, mozda rur okupljanje koje Lucky planira u Sheratonu....:))))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 A da obučeš neku letnju košulju i farmerke, i zdravo? ali to nije sa jedne strane dovoljno kul a sa druge strane dovoljno multisabanin da bi bilo uspesno vece mora da bude ili jedno ili drugo... mada opet... sloteru niche masa ti klice... imam par havajki, cemo isprobamo :))) u sustini cu verovatno dyd fazon ili lila+ljubicasto to su mi nekako najbolje kombinacije If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedobear Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nego, veceras imam zakazan razgovor sa arhitekticom za prijem na posao u 0830h....sami u firmi... Jel ima neko neki pametan predlog kako da "koleginici" omogucimo da se zaposli? @Pedobear Neka tvoja iskustva? Vezano za ostanak sam u firmi? stavis sve sto mozes na download, pustis neki film... ah, faktor arhitektice. pa u zavisnosti od simetricnosti crta lica i velicine njenih polulopti, predlazem adekvatnu prezentaciju. "Ako se zaposlis kod nas bicu tvoj rob" uvek pali. U suprotnom, "Ako se zaposlis kod nas, bices rob." ako tehnicki kvaliteti doticne individue nisu na zadovoljavajucem nivou. gl hf ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 feshn sens kvarternog sektora privrede....lol It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pa neces valjda... To ce ti odelo posle biti korisno za odlaske na svadbe, slave, mozda rur okupljanje koje Lucky planira u Sheratonu....:))))) hmmm, kad tako kazes:)...ma ja sam mislio da iskoristim stalo odelo od mature, ali avaj ono mi je malo i realno je sranje...a stvarno sam u frci sa vremenom do subote tako da ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 i nemke, daj mi sliku te moje koleginice sa faksa, mozda je znam iz vidjenja It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 hmmm, kad tako kazes:)...ma ja sam mislio da iskoristim stalo odelo od mature, ali avaj ono mi je malo i realno je sranje...a stvarno sam u frci sa vremenom do subote tako da ono... Mada, te mature uvek ispadnu nekako sranje...tako barem meni bilo, doduse, ja sam imao maturu 96...:( Uzasna muzika, preskupo pice...k*ac...jos je meni upala neka krmenadla u krilo koju je htela drugarica da mi da, tako da sam imao ogromnu masnu fleku....a, i druga drugarica na koju sam se primao je bas tad nasla nekog levog decka...:(((((((( Kad bolje razmisli, sto rece Manager, nemoj bre ni da ides....:(((( i nemke, daj mi sliku te moje koleginice sa faksa, mozda je znam iz vidjenja Cekaj, ova slika na cv je malo mutna...pokusacu da skeniram, jer nemam u kompu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 netju da je zhenim,svejedno mi je kakva je slika It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 shta samo tjesh stari obichaj gastronomije da sprovodishi sa njom, perverznjaku! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 pazi, i tebe sam vodio tako It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 @igi posalo pic na pm... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 aaaa bio do Vracara,po ovoj vrucini hteo sam da poludim...sutra zavrsavam veliku vecinu dokumentacije,i verovatno u cet predajem sve to... sad bi realno trebalo da ucim nesto,ali strasno mi se spava...bio sam pijan 5 veceri u nizu,i to su sve bile bleje,nijedna klasicna zurka negde... /me UMORAAAAN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pa što na PM zaboga Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pa što na PM zaboga oces i tebi, a:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 HIPPIE NO MORE!!! \o/ pics soon :))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 oces i tebi, a:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 išao sam danas da se raspitam (između ostalog) za ispit iz engleskog. saznao da mi je maksimalna ocena 9 jer nisam pohađao predavanja. s jedne strane mi je glupo jer s obzirom na kriterijum treba da imam 14, a s druge me boli kurac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 tako je i kod nas ako ne pohadjas predavanja. ali se za mega znanje prave iznimke i daje 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 HIPPIE NO MORE!!! \o/ pics soon :))) Ajde kaci jebote moram da idem !1!1111!! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ovaj vudu se zali za pare nesto a ovde kupuje mp3 playere mp4 Killy... mp4. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts