Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

P.S.

BS/DD :))), ta majica je kupljena kod Drveta u radnji, imaj rispekta! Hahah! :)))

ne spominji mi to govno... ne pricamo vec 3 nedelje...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Trebalo bi da se osvetli i gornji prsten tribina,jer ovako na prenosima uvek izgleda kao da je gore prazno.

Mnooooogo bi mocnije izgledalo kada bi cela dvorana bila osvetljena.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ja bash mislim suprotno. mislim da je mnogo vishe kul da bude osvetljeno mnogo vishe samo igraliste dok je publika u polumraku kao u starim filmovima sa scenama boksa, mada ni sada nije mnogo drugachije

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Hmm,ali zamisli protivnika kada oko sebe vidi rulju od 20000 ljudi u punom sjaju,na nekim bintinjim mechevima,i kada igrach sluchajno baci pogled ka gore jasno vidi i onog na najvishoj tribini kako mu pokazuje kurac(prim. aut.).

A i slika preko TV koja se prikazuje je daleko mocnija kada se jasno vidi prepuna hala,nego kada se samo vidi onaj donji deo,i da "neshto" ima i gore.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...