RaveN Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jel ovo u bigzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 gde da privede vish da je visha od njega za glavu :P Ma što reče tom kruz pupak na pupak ide :)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 za štiklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 HEI EVRIBADI IMAMO KRITICARA UMETNOSTI OVDE JBT ... Scenografija je totalno pozorisna, takva je namerno i sasvim lepo se uklapa kao i senka. Uzhasno je kad ljudi istripuju na silu da hoce da budu umetnici :| drzi se photoshop filtera. al nek' si TI umetnicki kriticar i kriticar umetnickih kriticara i car justinijan Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ma što reče tom kruz pupak na pupak ide :)))) ma taj kruz jedva nadje nesto nize od pupka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Ljubi vas sve Francheska, malo slika ima a da valjaju i ima josh jedna tjilim i rami al treba da je uploadujem.. i mislim da je to to ostalo je sve mutno (a mozda i bolje tako :))) Edited June 4, 2008 by Dz oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 shto nisi zvala josh neki put da poharamo grad :)) jel otishla ? imba su slike .. koliko znachi jebeno namunjeni aparat :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ma zvala bi da je mogla da stigne, al je sledeca 2 dana radila u Kg i onda zapalila oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 odlichne slike, na poslednjoj ste ko sa promo shota za neki polualternativni band (margi je bubnjar ofc ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 odlichne slike, na poslednjoj ste ko sa promo shota za neki polualternativni band (margi je bubnjar ofc ;o)) pa sobzirom iz kog mesta smo izashli i koliko smo piva imali u sebi, nije daleko od istine :))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 a koji je aparat u pitanju :) stvarno su fotke pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 e napokon, chekam te slike predugo vetj :] daj i tu poslednju, na pm ako nije za javnost :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 a koji je aparat u pitanju :) stvarno su fotke pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 fenomenalne slike! I mene zanima koji je aparat u pitanju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 i mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ae ne lozhite se toliko nije samo u aparatu, koji je neki nikon slr koliko se setjam, nego u tome shto je devojka i profesionalni fotograf :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) profi je fotka, znachi slikala je neka fotoreporterka iz italije, tako da jbg, jedno 600+jura :)) i mislim da je to to ostalo je sve mutno sve je mutno, ko secanje:) i jovana na ovoj trecoj u fazonu, pa ged si kernula, zurka tek pochinje:)) Edited June 4, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 e mene ne zanima koji je aparat! :p e dz super su slike, narocito prva!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 mara pravi bolje fotke! ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ne prizivaj djavola :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ^ to kali care Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Haha, Mohi nigde bez motora :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 KRSHENJEEEE Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 face down:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 FAIL :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts