Jump to content

Nick Cave & The Bad Seeds

Recommended Posts

nema utisaka, nije jos pocelo olololololo

idem ja, al smara me sto je neka kamerna atmosfera, te parter i neparter, te pocinje u osam, lol osam, al videcemo, nadamo se najboljem...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

U oca ti poljubim kakav covek je ovaj Nik Kejv :)

Komentari su nepotrebni

sto jes jes, primio sam se mnogo, plus sto se nidza primio i svirao je bis sat vremena lol:) posteno je zaradio leba, nema sta!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ma covek je prosto smeker.

51 godina, izgleda ko bog, ima do jaja brkove, peva, uziva.

Bas bas do jaja. Recimo sinoc se videla razlika izmedju ljudi koji su "umetnici" i ljudi koji su "muzicari" u smislu otljavanja tezgi.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

bilo je popunjeno duplo vise nego sto sam tripovao da ce biti, al opet, arena me smara, mnogo je fensi, pod jedan oni carevi sto SEDE gore lol jebem ti koncert gde sedis, pod dva, oni majmuni su dobili naredjenje da smaraju ko purnja, mislim, sto puta me salece lik 'gospodine, ugasite cigaru' jebote nisam mogo da verujem. toliko da sam s jednim pricao deset minuta o tome i nije mi bilo jasno opet:) i nemojte sa 'pusite ga pusaci' tripovima, nije mi frka, mogu da iskuliram pet dana da ne zapalim, nego je jadno i fensi sto to rade. ocu nika kejva u skcu da se polivam pivom!

na koncertu je bilo funking fantastik

samo sto sam sjebao rame

ortakinju sam digao na ramena za vreme ship songa, a nju je mrzelo da usiva sorcic vec ga je uheftala...

jebeno su mi ramena bila isecena

:)

a za pusenje sam ih iskulirao najstrasnije

na pocetku sam im prisao i rekao "znate sta, ja ne mogu a da ne duvanim, koji je glavni razlog sto ne sme"

"pa arena moze da se zapali"

"ok trescu pepeo u casu, ok?"

"ok"

:)

naravno da sam casu bacio cim su se okrenuli al meni bilo sjajno :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.