f4ts0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 =o( covece crni 54 posta danas :) IDI UCI JEBOTE, ko ce da me leci!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 covece crni 54 posta danas :) IDI UCI JEBOTE, ko ce da me leci!! kako tvoje probleme mozhe samo ilovacha da izlechi - doktori ramadan, specijalista za lopatu i dr i safet, specijalista za ashov, obojica sa novog bezhanijskog groblja ;o) znam sve brate dajem si malo odushka jer sam se smorio ko pas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 e ljudi danas pocinjem da radim. treba mi pomoc: kako da razlikujem sve one vrste espresa? :/ Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Vrste? Zar nema samo kratki i dugački? Uglavnom donesi im šta ti oćeš, ako krenu da kurciraju, samo trepni okicama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 :) for real, tek sam juce skapirala da ih ima premnogo vrsta. ima kratki, dugacki, produzeni, s (hladnim) mlekom, dupli, u maloj ili velikoj sholjici. jos kad krene da se mixuje... Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 ok kruko, bas ti hvala na pomoci Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 for real, tek sam juce skapirala da ih ima premnogo vrsta. ima kratki, dugacki, produzeni, s (hladnim) mlekom, dupli, u maloj ili velikoj sholjici. jos kad krene da se mixuje... Ja se ne razumem bash preterano u to, ali produzheni i dugachki i veliki bi trebalo da budu ista stvar, mada mozhda greshim :) Sustinski je ono mali, produzheni i sa mlekom koje mozhe biti hladno i toplo. I to je to :) I ima ona shema dal' da bude u velikoj ili maloj soljici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 :) for real, tek sam juce skapirala da ih ima premnogo vrsta. ima kratki, dugacki, produzeni, s (hladnim) mlekom, dupli, u maloj ili velikoj sholjici. jos kad krene da se mixuje... Naucices vec Kad dodju crnogorci trazice ti makijato i svjezije biskvite. To je u principu obican espreso sa plutanim podmetacem. sVE u svemu jeste zbunjujuce, ali kako realno mi se bas ne razumemo u te finese, pravis jedan espreso, pa ili dodas mleka ili ne, ili dodas vode (produzeni) pa mleka ili ne. Eto. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 I meni ta varijanta sa pitanjem shankera deluje kao najzanimljivija za pocetak... Ono, sta moze drugo da ti pomogne osim on, koji ce ti u praksi objasniti sta je sta... Nije da je to neka nauka. Veca je nauka stavljanje tog istog espresa na sto sa sve tacnicom i "posluzhavnikom" u drugoj ruci. ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 jos ako je ajncer pun, a ti slabasna... najveci problem ce ti biti pamcenje porudzbina, primis jednu a na putu do sanka te iscimaju jos dva stola :))) momentalno se zaboravlja prva porudzbina, al dobro, tako ce ti biti par dana, dok se ne naviknes.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Nema mnogo stolova sad na pocetku, to joj je dobro. Ma ushemice se ona vec. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 pa ti ako radish kao konobarica shta te boli qrac da se snalazish, ne pravish ih ti nego shanker. inache postoji samo espreso (obichan), produzheni sa mlekom i dupli. ovo ostalo su izmishljotine. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 Naucices vec Kad dodju crnogorci trazice ti makijato i svjezije biskvite. To je u principu obican espreso sa plutanim podmetacem. [roflmao] Jebote Igore koji si ti car.Koji si ti lik.Kad porastem zelim da budem kao ti. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 pa ti ako radish kao konobarica shta te boli qrac da se snalazish, ne pravish ih ti nego shanker. inache postoji samo espreso (obichan), produzheni sa mlekom i dupli. ovo ostalo su izmishljotine. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 kratki - 1 doza kafe, oko 1/3 doze vode produženi - 1 doza kafe, 1 doza vode dupli - 2 doze kafe, 1,5 doza vode makijato - produženi s mlekom kapućino - otprilike isto to, al je mleko umućeno tako otprilike domaći konobari i šankeri rade, malo se razlikuje od italijanske norme al to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 kratki - 1 doza kafe, oko 1/3 doze vode produženi - 1 doza kafe, 1 doza vode dupli - 2 doze kafe, 1,5 doza vode makijato - produženi s mlekom kapućino - otprilike isto to, al je mleko umućeno tako otprilike domaći konobari i šankeri rade, malo se razlikuje od italijanske norme al to je to E sad joj jos samo daj slike svega toga, i to je to. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 samo shto (po meni) ovaj produzheni, a bez mleka, je kao da si oprao sholjicu u kojoj je ostalo espreso soca :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 [roflmao] Jebote Igore koji si ti car.Koji si ti lik.Kad porastem zelim da budem kao ti. Procelav sa fantomskim-umisljenim alergijama i prevelikom batangom? Pa ok zvuci moram priznati Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 au koliko komplikovanja imas dve vrste solja, mala i velika makijato- mala solja do pola kafe + malo toplog mleka + malo pene kratki espreso- mala solja do pola kafe kratki sa mlekom- mala solja do pola kafe + malo hladnog mleka kapucino- velika solja do pola kafe + toplo mleko + pena od mleka koja se pravi na aparatu kafa sa slagom- velika solja do pola kafe + malo hladnoh mleka + slag :D produzeni espreso- velika solja do pola kafe produzeni sa mlekom- velika solja do pola kafe + hladno mleko ispade nauka od pravljenja jebene kafe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 i onda pred sluzhenje samo srknesh malo da znash koja je koja i eto reshenja! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 ima li ijedna rasprava na ovom forumu koja je vishe metro od ove ovde? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 I kako to da niko još uvek nije rekao nešto tipa espreso je za gejeve pivo ftw!1 ? Forum je porastao omg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 Procelav sa fantomskim-umisljenim alergijama i prevelikom batangom? Pa ok zvuci moram priznati Pa do jaja,onda mi mozda poraste kara,a dobro je sto si me upozorio da pocnem na vreme da pijem presing i da perem kosu biomelemom:))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Procelav sa fantomskim-umisljenim alergijama i prevelikom batangom? Pa ok zvuci moram priznati :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) jos ako je ajncer pun, a ti slabasna... joj bre pa nemoj da me plasis :/ najveci problem ce ti biti pamcenje porudzbina, primis jednu a na putu do sanka te iscimaju jos dva stola :))) momentalno se zaboravlja prva porudzbina, al dobro, tako ce ti biti par dana, dok se ne naviknes.. e da, na to su mi vec skrenuli paznju... kad me neko bude tako zvao, a ja npr. vec primila porudzbinu, ja cu da kazem da dolazim za sec ili sl. :) hvala na pomoci, javljam kako je bilo :* Edited June 20, 2008 by medolinka Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.