Jump to content

Summer jobs


Recommended Posts

  • Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

covece crni 54 posta danas :)

IDI UCI JEBOTE, ko ce da me leci!!

kako tvoje probleme mozhe samo ilovacha da izlechi - doktori ramadan, specijalista za lopatu i dr i safet, specijalista za ashov, obojica sa novog bezhanijskog groblja ;o)

znam sve brate dajem si malo odushka jer sam se smorio ko pas...

Link to comment
Share on other sites

:)

for real, tek sam juce skapirala da ih ima premnogo vrsta. ima kratki, dugacki, produzeni, s (hladnim) mlekom, dupli, u maloj ili velikoj sholjici. jos kad krene da se mixuje...

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Link to comment
Share on other sites

pa pitaj lika za shankom kad ti spravi sta je sta, popamtices.

u maloj ili velikoj sholjici

jedino oko ovoga mozes da imas problema, slicni su dosta [roflmao]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

for real, tek sam juce skapirala da ih ima premnogo vrsta. ima kratki, dugacki, produzeni, s (hladnim) mlekom, dupli, u maloj ili velikoj sholjici. jos kad krene da se mixuje...

Ja se ne razumem bash preterano u to, ali produzheni i dugachki i veliki bi trebalo da budu ista stvar, mada mozhda greshim :) Sustinski je ono mali, produzheni i sa mlekom koje mozhe biti hladno i toplo. I to je to :) I ima ona shema dal' da bude u velikoj ili maloj soljici :)

Link to comment
Share on other sites

:)

for real, tek sam juce skapirala da ih ima premnogo vrsta. ima kratki, dugacki, produzeni, s (hladnim) mlekom, dupli, u maloj ili velikoj sholjici. jos kad krene da se mixuje...

Naucices vec

Kad dodju crnogorci trazice ti makijato i svjezije biskvite. To je u principu obican espreso sa plutanim podmetacem.

sVE u svemu jeste zbunjujuce, ali kako realno mi se bas ne razumemo u te finese, pravis jedan espreso, pa ili dodas mleka ili ne, ili dodas vode (produzeni) pa mleka ili ne. Eto.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

I meni ta varijanta sa pitanjem shankera deluje kao najzanimljivija za pocetak... Ono, sta moze drugo da ti pomogne osim on, koji ce ti u praksi objasniti sta je sta... Nije da je to neka nauka. Veca je nauka stavljanje tog istog espresa na sto sa sve tacnicom i "posluzhavnikom" u drugoj ruci. ;)

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

pa ti ako radish kao konobarica shta te boli qrac da se snalazish, ne pravish ih ti nego shanker.

inache postoji samo espreso (obichan), produzheni sa mlekom i dupli. ovo ostalo su izmishljotine.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

Naucices vec

Kad dodju crnogorci trazice ti makijato i svjezije biskvite. To je u principu obican espreso sa plutanim podmetacem.

[roflmao] [roflmao] [roflmao]

Jebote Igore koji si ti car.Koji si ti lik.Kad porastem zelim da budem kao ti.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...