Guest Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 mnogo dobro driftuje taj ken blok, a sa arapima tripujem da je fora u tome što oni to rade u običnim automobilima. na ovom klipu je bmw petica, al viđao sam snimke driftovanja sa gomilom fwd kanti na istoj ovoj pisti/ulici/šta je već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 bmw 7, nije 5. Svaki benzinac sa preko 250 konja na zadnjoj vuchi bez ESP-a moze da driftuje kao lud. Njima je bash dosadno imaju bmw7 i idu da driftuju na ulici, josh se okupila masa da gleda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 ukucaj u tubu ''arab drift'' i bice ti jasnije... to je neka njihova manifestacija i naravno da je potreban skill,pored toga sto su idioti jer dosta puta se desi da izlete sa piste u publiku. da,gledao sam razne driftove,ali ovo su ovde mnogo vece brzine i realnije okruzenje. ken block decko vezba 24/7 po hangarima i avionskim pistama sa imprezom od 500+ ks i rucnom kocnicom koju pali fazon na dugme. kao sto rece ivan,ovi likovi driftuju sa (u vecini slucajeva) kantama i to pri 120+ km/h a treba i to znati... naravno da ima boljih,ali ovo nikako nije samo ''cimanje auta do iznemoglosti'' :) evo,ovaj lik npr sabija,ali opet je u pitanju auto sa gomilom konja,spusten itd... http://www.youtube.com/watch?v=og-rWlG8v_Y Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) Ken Block je car, ali ovaj Japanac izuva Edited December 25, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Mozda nije drift ali za ovo sigurno trebaju ogromna muda, :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 zomg wtf? crazy drift dubai ali bratori koji dize ruke u vis u fazonu "قتلي ، كل ما رأيته" salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 ' date='25 December 2009 - 21:22' timestamp='1261772550' post='1500944'] Mozda nije drift ali za ovo sigurno trebaju ogromna muda, :-O treba ti samo c63 amg! iskreno,na ibarskoj sam vidjao ljude koji imaju mnogo veca muda od ovog lika. :) ovaj je obisao 5 automobila na celom klipu. jedino sto je vozio brze kroz krivine,ali sa tim kolima,hvala bogu :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Speed Industry test-drive! Evropski automobil 2010. godine - peta generacija Volkswagen-a Polo! 1,6 TDI Comfortline 75 KS http://www.speed-industry.com/articles.php?mode=view&type=1&id=377 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Posle ovog uvoda, ja vam ne bih dao niti jedan auto na test više :) I stvarno nekad vidite da vam se u kadru ne nađe žena koja skuplja šta joj je ispalo ili kontejner :) Mungiša rulaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 e hvala na lepim recima e :P bitan je tekst!!111 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 wtf je sa muzikom u videu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 wtf je sa muzikom u videu? :) Dr. Iggy - Pusti Me Da Zivim Razbijamo monotoniju. :) btw, Odnošenje nepropisno parkiranog automobila paukom od Nove godine će vozače koštati 10.000 do 18.500 dinara, pošto je vlada propisala naknade za uklanjanje vozila, u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja. Kazna za nepropisno parkiranje je 5.000 dinara a troškovi uklanjanje vozila, kako onih nepropisno parkiranih, tako i odbačenih, propisani su vladinom odlukom objavljenom u novom Službenom glasniku. Za vozila do 800 kilograma odnošenje se naplaćuje 5.000 dinara, odnosno 6.000 ukoliko je vozilo na posebnim površinama - na pešačkim prolazima, zelenim površinama, mestima za invalide, raskrsnicama, školskim dvorištima itd. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 treba ti samo c63 amg! iskreno,na ibarskoj sam vidjao ljude koji imaju mnogo veca muda od ovog lika. :) ovaj je obisao 5 automobila na celom klipu. jedino sto je vozio brze kroz krivine,ali sa tim kolima,hvala bogu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Brate, koje su to pare od ovog parking servisa tj. pauka :) najprofitabilnija firma u Srbiji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Proshle godine parking servis u novom sadu bio najprofitabilnija firma sa nekom nenormalnom cifrom, ne mogu tachno da se setim. :) Ubezobrazili su se mnogo sada su josh i digli cene parkiranja po satu i kazna kada ti odnese pauk iznosice 20 000 dinara po novom zakonu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Ja ne znam kako oni mucenici sto naplacuju parking nisu do sad glavni na spisku za prebijanje po kraju gde su zone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Meni neko rece da parking servis kao privatna firma po zakonu i ustavu Srbije nema pravo da naplati kaznu za parkiranje. Dakle, mislim na propisno parkiranje na mestima gde se parking naplacuje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Naravno da ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Ta priča baš dosta kruži gradom, ne znam da li je bilo nekih sudskih epiloga oko toga. Znam za ljude koji već godinama ne plaćaju kazne za parking i za sada im ništa nije stiglo, a i nisam čuo da je neko tužen, mada ko bi ga znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Privatna firma? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 i ja sam citao da ima neka fora... da se tuzis sa njima po sudovima i posle se pozoves na neki tamo clan zakona i ne mogu ti nista u fazonu. ali je veliki cim. lakse je platiti parking. :) evo,nasao sam i ceo post sa drugog foruma... doduse,to je bilo 2007,mozda su do tad nesto izmenili u zakonu. elem... placati parking je totalna gloopost a evo i zasto Ja zadnjih par meseci od kako sam malo vise istrazio celu pricu ne placam parking i cekam sledecu proceduru... prvo ti stave kaznu koju naravno ne platis.... pa ti stigne gajbi uplatnica sa jos +300 kinti a ti ni to ne platis... pa ti onda stigne poziv od sudije za prekrsaje e kod njega odes... i tamo se lepo pozoves na supremaciju Zakona o bezbednosti u saobracaju... Naime Zakon ne poznaje termin "doplatne karte za parkiranje" vec samo "kazne" ali da bi ti bio kaznjen kaznu mora izdati ovlasceno lice koje je po zakonu saobracajni policajac a ne priuceni PK sa parcetom lima na reveru... te njihove "doplatne karte izdaju se na osnovu "odluke" gradske vlade o javnim parkiralistima... prvo gradska vlada nije zakonodavno telo, a drugo sve takve odluke nisu dodatak osnovnom tekstu zakona... tako da je dovoljno se kod sudije za prekrsaje pozvati se na supremaciju Zakona i nijedan normalan sudija nece presuditi proti tebe... neki ce definitivno pokusati (desilo mi se) a onda mu lepo kazes da zelis da odmah zelis da ulozis zalbu da zakonitost odluke suda i trazis komisiju na visoj instanci... i onda on ipak presudi u tvoju korist... najbolje od svega je sto onda parking servis mora da plati sudske troskove... ja sam ovu proceduru izveo vec jedno tri ili cetiri puta... uspesnost 100%... a posle su mi izgleda i prestali da salju opomene za nove "doplatne karte"... a imam ih citavu kolekciju... valjda su shvatili da ih ovako manje kosta... znaci princip je jednostavan... odes na sud i trazis da ti sude po Zakonu a ne po nezakonitim "odlukama"... al videcemo sta ce biti kad izadje taj novi famozni Zakon o bezbednosti u saobracaju i da li ce i dalje moci da se koristi ova fora... pozdrav Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Znači sad suštinski samo treba čekirati da li u novom zakonu o Saobraćaju postoji nešto što reguliše pitanje doplatnih karata ili je i dalje isto kao i pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ne znam, ali sumnjam da ne postoji . Nisi bash toliko glupi... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 (edited) http://rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/408171/%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BD%D0%B8+%E2%80%9E%D0%BB%D0%B5%D1%82%E2%80%9C+%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BC+.html Svaka mu chast. edit: ne znam da li je ovo pravo mesto za ovako neshto, ali shta je tu je :D Edited January 1, 2010 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Pa možda nisu glupi, ali gomila ljudi plaća kazne i ne pita, a i nije se toliko raširila vest među ljudima. A što se cena pauka tiče, čitao sam u novinama da je to maksimalna propisana cifra, a da Parking servis za sada neće da diže cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts