Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pa nije to limit u smislu da ne moze vise da izdrzi.. vise je limit u tome da li ima poente stavljati vise od 250ks na prednju vucu. ima gomila klipova na youtube-u sa 500ks npr na civicu,ali to je sve bespotrebno izivljavanje i taj auto moze samo na pravcu koliko toliko da ima funkciju neku. isto tako ima onaj porsche od 9ff-a sa preko 1000ks na zadnjoj vuci,ali opet on sluzi vise za ubrzanja i to,nego da ga cepas kroz krivine.

tako da pravog limita zapravo i nema...

yea it is i have a friend that runs his skyline in about 6.8

Zasto mohija nema na ruru? Pa raspravlja se po jutubu! [:D]

zasto je voziti kabriolet, i to ne sa uzasno fensi i uvek ruznim metalnim krovom nego klasichnim platnenim, iskompleksirano? 300 ks, zvuk motora, vetar u kosi, pa kao u bolidu

Pa upravo zato je iskomplexirano. :)

facebook.com/speed.rs

joj sto je ruzno, posebno otpozadi.

sto se mene tice, toliko je ruzno da je obrnulo krug ruznoce i doslo na lepo, takav nekakav trip imam i sa x6 recimo

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Bugatti Royale (render)

bice zanimljivo da vidimo sta ce da stave od motora, ako se budu odlucili opet za W16 ocekuje ih zanimljivo putesestvije apliciranja ovog motora na pleca prednje osovine...

big_renderBugattiRoyale.jpg

big_renderBugattiRoyale_01.jpg

Prva slika enterijera Aston Martin-a one-77

big_one77_4.jpg

facebook.com/speed.rs

Ne mogu da nadjem taj tekst, ali Politika je pisala oko toga kako se sad najvishe kradu Renoi. Ko bi rek'o?!

Nije ovo sad neshto da "slutim" Draganchetu, ali da skrenem paznju. Kazhu da je prvi znak da se sprema kradja kad vam nestane poklopac sa rezervoara i da tad odmah alarmirate pandure. Plus je kao Clio neshto tezhi za kradju ali se sve to da srediti, i treba im u proseku 30 sec za "dizanje".

Danas sam bash pricao sa dovlom i on je to isto potvrdio, a mislim da sam procitao (ali moguce da cu lupiti) da se tipa ukralo 3 puta vishe Renoa kod nas nego prosle godine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...