iguana Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 jel te podseca malo na grand vitaru btw? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Prednji deo lichi na GV, ali su svetla mnogo uza tako da izgleda agresivnije. Zadnji deo uopshte ne lichi, ali su opshte proporcije slichne. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ford se generalno sada krece u odlicnom pravcu, barem po pitanju dizajna! word.secate li se kolko sam ga ja drvio na fijestu pre nego sto je izasla?i onda uzeo polovnjaka(koji doduse sluzi svrsi 100%)...tt salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 nova opel Astra It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ^ hm... ono... meh :/ a Vitara je dosta kopirala prethodni, tj. aktuelni GC, tako da mozda zbog toga... mada se uglavnom sve svodilo na zadnji deo, sa onim identicnim svetlima, pa mi je sada slicnost manja, gde novi GC pozadi lici na Tribecu. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Restilizovana S-klasa facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 je l to braon boja? vuhu vraćaju se sedamdesete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Lepa mi ova Astra skroz,a o S klasi ne mora nista da se kaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Astra je gotiva, samo nije tako revolucionaran dizajn kao shto je prethodna bila... S class mi je nekako chudan sa ovim led-ovima u farovima :/ Videh sada na parkingu Ferrari Scaglietti - sunce ti j*bem zarko koliko je to chudo!!! http://www.allfastcars.com/cars/ferrariscagliettiside.jpg А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 meni je prosla astra neprejebiva, ova nova mi je ruznija i obicnija, po_otovo prednji farovi, a odma posle i zadnji:) merdza ko merdza, meni su merdze lepe, mada nesto vidim da je moderno da se _ejtuju, al dobro, nikad nisam pratio trendove:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Meni super izgleda. Ne vidim zadnji deo u potpunosti, ali 'odavde' mi lici na Mazdu 3. Bas izgleda u duhu vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Super je ova astra, jel postoje slike verzije sa troje vrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Super je ova astra, jel postoje slike verzije sa troje vrata? Ne, a ako cemo po slucaju sadasnje Astre, na "trovratnu" verziju cemo cekati duuuugo... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Kia Forte Koup, serijska varijanta kupea na bazi vec vidjene Kije Forte za Amere ide 2,0 16v 155 KS; 2,4 16v 173 KS, ali kasnije verovatno i 2,0T 16v 4WD 290 KS! Mitsubishi Outlander restyling Subaru Legacy Outback 2,5 16v 170 KS 3,6 V6 24v 256 KS u Evropi ce biti i boxer-dizel u ponudi, sve pocev od sledece god facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Kia ftw :) bio sam jako blizu da se zainteresujem za proceed, dok nisam seo u isti :) ne znam, al' meni je taj auto mali kad zatvorim vrata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Kia je skroz ok ako gledam posebno svaki njen element, ali tockovi su premali a bokovi visoki, sto mi se nikako ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Kia ftw :) bio sam jako blizu da se zainteresujem za proceed, dok nisam seo u isti :) ne znam, al' meni je taj auto mali kad zatvorim vrata :) Reci kume da nisi imao para da ga otplatis, a ne te gnusne neistine... Ili si se nesto naprasno ugojio u poslednje vreme? :P :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ok je spolja, ali enterijer ove kije je uzasan. Subaru i Mitsubishi su bljaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Kia Forte Koup, serijska varijanta kupea na bazi vec vidjene Kije Forte za Amere ide 2,0 16v 155 KS; 2,4 16v 173 KS, ali kasnije verovatno i 2,0T 16v 4WD 290 KS! iju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Reci kume da nisi imao para da ga otplatis, a ne te gnusne neistine... Ili si se nesto naprasno ugojio u poslednje vreme? :P :) zapravo kredit je u pitanju i ulazi mi u rachunicu... medjutim, vishe prostora sam imao u novom Clio nego u Pro'Ceed :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 mitcubishi djip je dojajan.bas su lepo prebacili prednju masku od lancera(mondea?),zadnji deo je isto skladan.jedan od lepsih sportskih dzipova koje sam skoro video(infitiji su mi previse vanzemaljski,kao i x6...)ovo ima bar kakvog takvog ukusa. a kiju necu ni da komentarisem,svakim novim modelom me sve vise odusevljavaju.kad sam ja zapoceo pricu o ceedu,masom su se javljali ljudi "ma jaoj kakva crna kia,kako te ne bi bilo sramota da vozis to".ete im ga na:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Kia Forte Koup, serijska varijanta kupea na bazi vec vidjene Kije Forte za Amere ide 2,0 16v 155 KS; 2,4 16v 173 KS, ali kasnije verovatno i 2,0T 16v 4WD 290 KS! Ju, vidi akord! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ju, vidi akord! where? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 laki pomešao prozor i monitor :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 zapravo kredit je u pitanju i ulazi mi u rachunicu... medjutim, vishe prostora sam imao u novom Clio nego u Pro'Ceed :P Hm... Sedeo sam u novom Cliu i nikako nisam mogao da namestim onaj ogromni volan da mi ne smeta nogama. Posle Clia mi je Swift pojam za prostranstvo :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts