Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Na pariskom salonu je bio prekriven carsafom, a sada i vidimo zasto.

Da oni koji su dali 1.000.000 funti + porez ne bi videli koje su govno kupili.

Aston Martin One-77:

big_astonone771.jpg

big_astonone772.jpg

big_astonone773.jpg

Inace, od juce je Volkswagen Grupa korporacija koja ima najvecu trzisnu vrednost na svetu, premasivsi Ekson Mobil naftnu kompaniju za nekih 20 milijardi dolara (ukupno 363 milijardi dolara vrednosti)! I to sve zbog najave da ce Porsche uskoro povecati svoj udeo sa 42 na 75%.

facebook.com/speed.rs

imam pomesane utiske - sve na ovoj drugoj slici mi se svidja, ali nekako, gledajuci ovu prvu, mi se chini kao da je linija krova pogreshna. Kao da je ovaj poklopac pozadi suvishe iskoshen. Ne znam sta tachno ali oko ovog krova mi se nesto ne svidja.

Inache ova verzija je laksha od prethodne, ima veci motor (3,7 v6) i manje medjuosovinsko rastojanje, tako da bi trebao biti prava ziva vatra

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Na pariskom salonu je bio prekriven carsafom, a sada i vidimo zasto.

Da oni koji su dali 1.000.000 funti + porez ne bi videli koje su govno kupili.

Aston Martin One-77:

big_astonone771.jpg

big_astonone772.jpg

big_astonone773.jpg

Inace, od juce je Volkswagen Grupa korporacija koja ima najvecu trzisnu vrednost na svetu, premasivsi Ekson Mobil naftnu kompaniju za nekih 20 milijardi dolara (ukupno 363 milijardi dolara vrednosti)! I to sve zbog najave da ce Porsche uskoro povecati svoj udeo sa 42 na 75%.

prelep je, dovlo sta kenjas :)

Meni se isto dopada Aston. A Nisan mi se ne dopada, narocito sto bas mnogo gotivim Z350, ovo sa pomeranjem "tezista" unazad nikako ne kapiram.

A sto se Poloa tice, pre nego sto sam procitao Igzov post, bio sam u fazonu (a i svaki put kad vidim na ulici), cemu ovaj auto? Onda covek skapira da je to zapravo jeftina golf varijanta (vizuelno, jer ovako ne znam sta ima u sebi) i bude srecan.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

aston je ok sto se tice dizajna... ali milion, i to funti? ok,takva kola nemaju cenu i te fore,ali ovo je preterano. moze li mi neko reci zasto su ta kola toliko posebna? osim sto je aston martin i sto je limitirana serija? pa fiorano 599 > ovog astona u svakom pogledu. i nemoj da mi neko kaze da ne mogu da se mere ta dva auta,jer ovde je cena jedino presudni faktor koliko vidim. i ajde,kao ima 700ks,ali to nikako ne opravdava ovako mazohisticku cenu. pa jedan bugati kosta isto toliko,a svi znamo sta je bugati za ovo. da je 300.000eur pa bih i mogao da razumem nekako.

Bjukenon Mitch

da se razumemo, rasprodali bi ih i da koštaju tri miliona. stavili su milion jer je onako okrugla cifra. a motor je komotno mogao da bude iz kosilice za travu, pošto je i on dovoljno jak da ga provozaju 5m na nekoj izložbi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...