Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

Jel neko izvalio beli F430 Scuderia kod nas, mislim BG-44-44?

Stvarno je zvuk, ono, /\

A sto se tice tih sportskih automobila, Spyker C8 je nesto najlepse sto sam ja video uzivo, a mislim da sam ih video sve... osim Reventona, koji je kapiram brrrr!

facebook.com/speed.rs

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Stvarno je zvuk, ono, /\

A sto se tice tih sportskih automobila, Spyker C8 je nesto najlepse sto sam ja video uzivo, a mislim da sam ih video sve... osim Reventona, koji je kapiram brrrr!

videh ga nekoliko puta kod nas, zlo od auta :O

Stvarno je zvuk, ono, /\

o da,nisam mogao da verujem kad sam video... beli sa plavim crtama. prosao je pored mene i ortaka na slaviji,isao je bukvalno na leru skoro a zvuk je da se smrznes :) inace,video sam i crveni f430 na ekonomske table i crni f430,ali kao da je iz neke tjunerske kuce,sa crnim felnama. i video sam plavi 599gtb.

strasno. mada scuderia je ostavila najjaci utisak definitivno. al meni nije samo jasno kako on to vozi uopste,pa ja kad prodjem po onim sinama od tramvaja bude mi zao kola,ne smem da zamislim sa tim sta bi bilo.

Bjukenon Mitch

Stvarno je zvuk, ono, /\

ima kod nas svasta da se vidi

taj blei vozi vuk bajrusevic (kupila mu shveca ;) )

osim navedenih vidjao sam kod nas

lamborghini gallardo spajder beli

astona db9

slr

cak sam video i Gumpert Apollo u strahinjica...

ali to sve ljudi iznajme napolju i prosetaju u bg da ih neko vidi...

sem ovih na bg table ;)

Edited by phantomq

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

LOL:

01_mini_crossover_low.jpg

02_mini_crossover_low.jpg

za sada samo koncept, ali znajuci koliko BMW prenosi sa koncepta na serijski model, ovo je novi model iz game Mini - Mini Crossover. 15 cm duzi od Clubmana, na jednoj strani ce imati klasichna vrata, dok ce na drugoj imati jedna klizna. U sustini ovo mi je sve jedan veliki lol, osim mozda svetala koja deluju moderno ali i dalje podsecaju na klasichni mini pa bih, recimo, to voleo da vidim na obichnom miniju.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Izgleda kao da je neko uzeo novu korolu, u'vatio je za haubu i povukao nagore :)

Izgleda kao da je neko uzeo novu korolu, u'vatio je za haubu i slucajno ispustio niz vrlo strmu liticu. :)

Mercedes Fascination Concept

evo nama definitivnog prednjeg dela buduce E-klase!

big_MercedesFascinationConcept_01.jpg

big_MercedesFascinationConcept_04.jpg

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...