rockdudbg Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 nekako mi smeta i to sto su rucna i menjac nekako preblizu ovoj tabli za klimu...kontam da bi se dobio drugaciji osecaj da su povuceni vise ka ovom naslonu izmedju vozaca i suvozaca. mada i dva izduva za klimu kod cd player-a izgledaju dosta idiotsk ovako vertikalno postavljeni... hteli su svemirski brod, ali ocigledno nije uspelo :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Astra winz! btw, Volkswagen Compact Coupe Concept - buduca Jetta CC! Interesantan auto jer ima 1,4 TSI benzinski motor sa 150 KS, ali i omanji elektro-motor postavljen pre transmisionog sklopa od 20 kW (27 KS). Postavljen je tu zbog povecanja snage prilikom naglog starta ili preticanja, ali i omogucava da se benzinski motor, kada kod vam noga nije na gasu, iskljuci! Potrosnja je tako svedena na manje od 4,5 lit/100 km/h, a opet ide 227 km/h i ubrzava do 100 km/h za 8,6 sekundi. Kul autic i svidja mi se retro fora unutra, sa tablom koja lici na Golf dvojku (dizel) :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Focus mi se bash, bash svidja! A ova nova Jetta je neki prerusheni Audi Super izgleda, ali je izgleda VW skroz izgubio svoju dizajn liniju. Sada samo josh da se pojavi Golf VII sa "facom" 911-ice i to je to ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 dobra je jetta stvarno, nadam se da će je što manje promeniti pre ulaska u proizvodnju. zadnja svetla su baš sa audija, ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 plastika u Dzeti deluje uzasno jeftino It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Meni su od ovih novih volkCvagen farova na ovoj džeti najgluplji. Ali onaj široko deluje baš strava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Prvi konkretan rezultat kooperacije Fiata i Chryslera: Chrysler Lancia lolz facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 osim ruznog logoa Krajslera nije nista losija od originala It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Mini dobija EURO 5 motore, ali i nekoliko novih Rainbow boja karoserije. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Nova Kia Sportage! najsssss facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Sa strane malo podseća na Lexus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Mini Countryman CUV...AWD, motori kao i iz obichnog Minija. koliko volim obichnog Minija (novog) toliko mi ovo deluje gej ili barem bespotrebno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Uzas! Ne svidja mi se (za sada). facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 lol koje sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Kad ce umreti ovaj mini. Bas me zanima prodaja minija i uopste isplatljivost. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 generalno to je jedna od najprofitabilnijih marki jer ostvaruju veliki deo zarade na nasledju i imidzuevo jedne lepshe slike sad mi se chini malo manje ruznim. svakako mi je lepshi od clubmana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 A jesi izvalio sto pickice nisu smele da ostave samo jedna vrata sa vozaceve strane, kao sa koncept-modela? :) Inace, Speed Industry test-drive! ALFA ROMEO MITO 1,4 TURBO http://www.speed-industry.com/articles.php?mode=view&type=1&id=381 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 bas je dobar ovaj clio u pozadini! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Na pozadini ove slike je Jugo, ja ne znam sta ti pricas matori? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Clio rulaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Clio! Clio! Clio! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ma pusti ti zaostavstinu i imidz, daj ti statistike prodaje i zarade. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Restilizovana Toyota Auris bice i HSD hibrid verzija - 1,8 16v benzin 98 KS + 82 KS elektromotor i CVT transmisija. ~22.000 evra Lexus BS, spy facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Boze, najgluplji uporedni test na svetu! :S facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Najavljen Citroen C3 Crosser facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts