Lucky Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Dovla ga postov'o u Carbage :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Au, pa nije bash toliko losh. Ako mene pitate, pre bih ovaj Saab tuda poslao. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Au, pa nije bash toliko losh. Ako mene pitate, pre bih ovaj Saab tuda poslao. Ovde si izgovorio nesto jako strasno. :/ Saab moze da ima mane, ali je Saab. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 da! srbina slika od sutra ide na metu za pikado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Evo jos malo da podrzimo Saab-a 9-5 sa fotkama A tu je jos malo i Peugeot-a RC Z A Dacia je najavila da ce se njihov prvi SUV model zvati - Kanjara http://www.youtube.com/watch?v=5ZoGf47Z3aY video podrske facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Dacia kenjara, odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 valjda će da promene naziv za naše tržište nije loša fora sa brzinomerom na saab-u, liči na merač ugla napada (ako se to tako zove, ale?) na avionima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Tako se prevodi, mada ne znam kako nasi piloti kazu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Buduca Ford Puma facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 okej mi je ova puma, mada nista new mogla je da bude zajebanija, ovako lici na nove gradske namunjene automobile tipa ibica, korsa... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Izgleda kao Fiesta na koju je pao teg od 16 tona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Ne sviđa mi se uopšte taj trend koji furaju neki proizvođači, mislim na to "podizanje dupeta", gde maltene ni nema zadnjeg stakla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 to furaju svi proizvodjaci u poslednjih par godina, cak i mali gradski autici su sad retardirano nepregledni. pitaj me kako idem u rikverc sa prosidom:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Pa shta ce ti onda onoliki retrovizori majku mu?!? Meni je to bash cool trip. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 jeste kul dizajnerski:) retrovizori jesu level 50 kosmicki generator behind vehicle overview awarenessa, ali ne moze se porediti i to ni u najludjem snu (sa sve retrovizorima) preglednost iz prosida sa preglednoscu iz matore samare:) meni je to smor i ja i dan-danas posle godinu dana nemam pojma kolko sam blizu neceg pozadi, retrovizor je za preglednost dobar, ali nije za procenu i orijentaciju. sve je to you win some you lose some. eto, recimo i debeli stubovi, na svim novijim automobilima kad skreces levo pogazis petnaest pesaka:) a da je lepo, jeste:) mislim, jasno je meni da lambo ne treba da ima zadnje staklo uopste vec da bude prebesan, jasno mi je i da cak prosid treba da ima nepregledno zadnje staklo jer je semi-sportish model, tako i ova puma treba da bude brza i zajebana, al da corse i fieste pretenduju na zao izgled, to mi je nekako lol:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) Ne znam, ja uglavnom gledam u retrovizore koji su zaista panoramski (tj. vidish sve u izoblichenoj perspektivi), a kapiram da kod vecih automobila umesto tog zadnjeg retrovizora sada svi koriste parktronic tako da ono... Mislim kada jedna Toyota Camry ima kameru za pozadi shta ce ti vishe :) Meni gde se zavrshava zadnje staklo tu se zavrshava i auto tako da me boli uvo Edited July 24, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 mogla je da bude zajebanija, ovako lici na nove gradske namunjene automobile tipa ibica, korsa... Pa nece ona biti mnogo skupa, tako da prakticno ona i jeste samo namunjena Fiesta. Inace, Toyota iQ 1,0 VVT-i - Speed Industry test-drive ooo dokle vise ove Tojote.... :) ovaj, mislim Indesit :) pogledajte i prateci video ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 hahaha, video je sjajan. Da imam nalog na Youtubeu ostavio bih komentar! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Ne znam, ja uglavnom gledam u retrovizore koji su zaista panoramski (tj. vidish sve u izoblichenoj perspektivi), a kapiram da kod vecih automobila umesto tog zadnjeg retrovizora sada svi koriste parktronic tako da ono... Mislim kada jedna Toyota Camry ima kameru za pozadi shta ce ti vishe :) Meni gde se zavrshava zadnje staklo tu se zavrshava i auto tako da me boli uvo jeste sve to, kamere, senzori, ali to samo znaci ono sto ja pricam, da je preglednost smanjena, ja sam sa ladom mogao da skontam zidove bukvalno u santimetrima i to tipa znam da li je pet ili tri santimetra, ovde ne znam ni posle godinu dana da li je pola metra ili cu da zveknem:) i ja gledam u retrovizore, ali me to na nekom nivou smara, ko da vozim kamion, okej za neke spore manevre tipa parkiranje, kobeljanje na malim prostorima itd, ali je sranje kad recimo treba da zapicis trijes metara rikverc pravo izmedju automobila na parkingu, ne mozes ono da zagrlis suvozacevo sediste i gledas pozadi, sve se tripujem da cu dudarim:) i onda gledam na retrovizore i ko debil idem dva na sat i stalno gledam cas u jedan, cas u drugi, cas u treci i smara me:) eh, sta covek trpi zbog lepote:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 pogledajte i prateci video ;) baš fino što su te bacili do okretnice da snimiš prilog, taman si mogao da sedneš na 26 odmah :))))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 IQ 15K evra?!? ZOMG! Kome treba keycar za takve pare... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Nemam pojma, ali da je posku jeste. Odavno sam govorio da ako mi već treba mali auto Smart je tu neprevaziđen, a za 15k ako hoću Tojotu kupiću Jarisa ili šta već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Novi Ferari 458 Italia - 4.5l V8, 570 konja, 325 km/h da je krov samo malcice nizi, bila bi cista desetka...ovako 7/10 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Meni su retrovizori nekako truli... Ali su zado diskovi i tochkovi svrsh! :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Mene nerviraju samo kineske LEDice napred... :/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts