Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

valjda će da promene naziv za naše tržište

nije loša fora sa brzinomerom na saab-u, liči na merač ugla napada (ako se to tako zove, ale?) na avionima.

okej mi je ova puma, mada nista new

mogla je da bude zajebanija, ovako lici na nove gradske namunjene automobile tipa ibica, korsa...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

to furaju svi proizvodjaci u poslednjih par godina, cak i mali gradski autici su sad retardirano nepregledni. pitaj me kako idem u rikverc sa prosidom:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

jeste kul dizajnerski:)

retrovizori jesu level 50 kosmicki generator behind vehicle overview awarenessa, ali ne moze se porediti i to ni u najludjem snu (sa sve retrovizorima) preglednost iz prosida sa preglednoscu iz matore samare:) meni je to smor i ja i dan-danas posle godinu dana nemam pojma kolko sam blizu neceg pozadi, retrovizor je za preglednost dobar, ali nije za procenu i orijentaciju. sve je to you win some you lose some. eto, recimo i debeli stubovi, na svim novijim automobilima kad skreces levo pogazis petnaest pesaka:) a da je lepo, jeste:)

mislim, jasno je meni da lambo ne treba da ima zadnje staklo uopste vec da bude prebesan, jasno mi je i da cak prosid treba da ima nepregledno zadnje staklo jer je semi-sportish model, tako i ova puma treba da bude brza i zajebana, al da corse i fieste pretenduju na zao izgled, to mi je nekako lol:)

Ne znam, ja uglavnom gledam u retrovizore koji su zaista panoramski (tj. vidish sve u izoblichenoj perspektivi), a kapiram da kod vecih automobila umesto tog zadnjeg retrovizora sada svi koriste parktronic tako da ono... Mislim kada jedna Toyota Camry ima kameru za pozadi shta ce ti vishe :) Meni gde se zavrshava zadnje staklo tu se zavrshava i auto tako da me boli uvo [:D]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

mogla je da bude zajebanija, ovako lici na nove gradske namunjene automobile tipa ibica, korsa...

Pa nece ona biti mnogo skupa, tako da prakticno ona i jeste samo namunjena Fiesta.

Inace,

Toyota iQ 1,0 VVT-i - Speed Industry test-drive

ooo dokle vise ove Tojote.... :) ovaj, mislim Indesit :)

iq7m.jpg

pogledajte i prateci video ;)

facebook.com/speed.rs

Ne znam, ja uglavnom gledam u retrovizore koji su zaista panoramski (tj. vidish sve u izoblichenoj perspektivi), a kapiram da kod vecih automobila umesto tog zadnjeg retrovizora sada svi koriste parktronic tako da ono... Mislim kada jedna Toyota Camry ima kameru za pozadi shta ce ti vishe :) Meni gde se zavrshava zadnje staklo tu se zavrshava i auto tako da me boli uvo [:D]

jeste sve to, kamere, senzori, ali to samo znaci ono sto ja pricam, da je preglednost smanjena, ja sam sa ladom mogao da skontam zidove bukvalno u santimetrima i to tipa znam da li je pet ili tri santimetra, ovde ne znam ni posle godinu dana da li je pola metra ili cu da zveknem:) i ja gledam u retrovizore, ali me to na nekom nivou smara, ko da vozim kamion, okej za neke spore manevre tipa parkiranje, kobeljanje na malim prostorima itd, ali je sranje kad recimo treba da zapicis trijes metara rikverc pravo izmedju automobila na parkingu, ne mozes ono da zagrlis suvozacevo sediste i gledas pozadi, sve se tripujem da cu dudarim:) i onda gledam na retrovizore i ko debil idem dva na sat i stalno gledam cas u jedan, cas u drugi, cas u treci i smara me:) eh, sta covek trpi zbog lepote:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...