ChemerBoy Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Dada, to je izgleda zaostavstina addona koji sam imao na dvojci... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nije zonfa da skinete danas na ovaj ili onaj nacin, nego preko njihovog sajta, tako se racuna. F3 su izbacili samo da bi oborili download rekord, totalno je isti kao F2. Ako ga ne skinete nece se nista desiti. Probajte da ga skinete sa njihovog oficialnog sajta, vreme se racuna po americkom satu, tako da ce se racunati i posle ponoci po nasem vremenu. Nije must dl it asap. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 E fala ti, kapetane očigledni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pa sta onda kacite rapidshare i druge dl linkove koj ne uticu "happeningu"? Niko nece umreti ako nema danas F3, to moze da se skine kao update posle isteka "F3 dana", ima iste funkcije kao F2, 100% iste. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Aj ne lupaj vise, boli me glava Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Nema bre iste, solidno se razlikuje trojka, koristim je od bete 3. Ako ništa, ima ovaj address bar search, ako zaboraviš adresu sajta koji si posetio, kreneš samo da kucaš naslov sajta i on ti nađe. A i memory leak iz dvojke su sklonili odavno, ovo sad možeš da držiš ceo dan upaljeno. Edited June 17, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 FF 3 je iz Srbije skinut 2.236 puta atm. Link http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord (sry ako je neko pre postovao link, nisam chitao ceo topic) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 A i memory leak iz dvojke su sklonili odavno, ovo sad možeš da držiš ceo dan upaljeno. Tooo sad ne moram da surfujem sa operom dok skidam nesto preko firefoxa \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 LOL ALBANIA 79 HAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 hahah, prodali :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 A koliko miliona puta treba da se skine da bi bio rekord? Instalirao, radi ko zmaj (mada nisam video nikakve razlike u odnosu na rc2). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Vratite mi Paste and Go! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 jel oboren rekord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 western sahara prodala jbt :( 0 chad 1 :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 fushy, zar to ima u FF-u ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ali Iran i 181 hiljada. Mislim da su sesti ili sedmi na svetu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 sve bih dao da ova akcija NE USPE, zbog nekih paljevina. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Akcija je, koliko sam ja shvatio uspela - preko 5 miliona do 12:00 CET! Sad je vec preko 6,5 miliona Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 "Plan Mozille da postavi rekord u skidanju web pretrazivacha Firefox 3 s interneta je propao poshto im je pao server" ^ovako neshto su rekli u 24ci... A ja imam info da zapravao nije ni postojao rekord koji treba da se obori, vec da je ovo postavljanje prvog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Pa da, ovo je postavljanje rekorda a ne obaranje... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Koliko se ja secam kada je izasla FF 2.0 skinuta je bila oko 2 miliona puta za 24 h. Ali nisam 100% siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 FF2.0 je bio skinut 1,6 miliona puta za 24 h, tako da je ovo sigurno novi rekord :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Meni je i trojka i dvojka ista,mada sa druge strane ja i nemam nesto pojma o pretrazhivachima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 sve bih dao da ova akcija NE USPE, zbog nekih paljevina. Kako si ti jedan mali čovek... Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 a ti veliki alt... sta ima spec ova ff3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts