Litt Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 mb je joker :D A ko zna kad bi i usao da se Villa nije povredio Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Usao bi umesto Inieste u drugom poluvremenu mada je i njega grehota izvuci iz igre.Spanska odbrana je odlicna na ovom prvenstvu,nesto nekarakteristicno za njih.Marchena i Ramos blistaju Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 au kako je silva sabio danas...nadam se da ce finale biti zanimljivo, naravno navijam za nemacku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Osecam da ce u finalu biti repriza meca Nemacka - Portugal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 ramos je odigrao odlicno :D ako mene pitate :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ramos je odigrao odlicno :D ako mene pitate :D upravo... svaka chast momku!... jbg ocigledno je bilo da sa zatvorenim bokovima rusi se ne snalaze :| jbg bash se smorih, smrdljivi cigani u finalu... a u finalu mr balak... pfuj, necu ni gledati finale... kao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ja ne znam koju ste vi tekmu Reala ove godine gledali, a da Kasiljas i Ramos nisu bili najbolji, isto se podrazumeva i za reprezentaciju Španije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Nemci ce proci, pa nema druge Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ja ne znam koju ste vi tekmu Reala ove godine gledali, a da Kasiljas i Ramos nisu bili najbolji, isto se podrazumeva i za reprezentaciju Španije jbg, ovo je bila najbolja tekma shpanije na prvenstvu... pre nje su suckovali :( meni lichno su igrali izuzetno ruzan fudbal do juce plus ne gotivim shpance jer su gori cigani od nas... niko nema pravo da nam oduzme tu tittulu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 brate, protiv koga su sakovali leba ti ? Ne volim ih ni ja, al realno su najviše pokazali, da se ne lažemo. Tri odlične tekme u prvoj fazi, italijane su dobili njihovim oružjem, i juče laganica 3-0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 PIZDEC! Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 neka su i zasluzili, al opet je sranje finale..ne gotivim ni jedne ni druge al aj navijacu za nemce da se onaj balak ne ubije covek je izgubio sva finala koja je mogao..2x ls finale (bajer i celzi), izgubio finale sp 2002, jos i ovo da izgubi i da prekine da se bavi fudbalom, bice gori od vrhovnog baksuza ektora.. deda realno sabio taktikom arshavina i time dobio tekmu..rusi se ne snalaze bash kad gube. i vilja ce ostati najbolji strelac sa 4 gola.blah Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Sranje finale?Sta si hteo da ti jbn Turci igraju u finalu? Dve jake zemlje,sigurno ce biti dobra tekma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ako podolskog ne useru 2 komada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ja ne znam kako neko moze da ne voli spance pored toresa,puyola,xavia,fabregasa,silve,ville... o.O dok sa druge strane smrdljivi nemci...odvratni su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Navijam za Nemce,kao sto sam rekao i pre prvenstva,ali mislim da je sve spremno da i Spanija konacno uzme nesto. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ima da igraju sah i produzetke.. i naravno da sam zeleo da turci igraju finale..to bi barem bilo ekstra zanimljivo za gledanje.. a i bili su bolji od nemaca..samo sto odbranu igraju ponekad gore nego zvezda Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 brate, protiv koga su sakovali leba ti ? Ne volim ih ni ja, al realno su najviše pokazali, da se ne lažemo. Tri odlične tekme u prvoj fazi, italijane su dobili njihovim oružjem, i juče laganica 3-0 pogresan je kontekst, nisu sakovali ni protiv koga u smislu da su bili loshiji, sakovali su u lepoti fudbala koju realno mogu da pruze, mogu da igraju najlepsi fusbal a oni se najceshce pretvaraju u italijansku repku... padaju ko muve, ne rizikuju, stitsnuto, rigidno i na kraju eventualno dosadno... ali zato zadnja tekma je zaista sve to ponistila... dal zato sto su se rusi usrali, ili su im provalili taktiku nebitno, ono je bio pravi fudbal koji mozesh da gledas u njihovom prvenstvu a spanci retko kada igraju u tom stilu u repki (tacnije gotovo nikad)... inace, da voleo bih da su druge repke u finalu, turci i rusi jer ne kalkulisu... kao da danas ne igraju svi dobar fudbal (osim nas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 za Nemce cu da navijam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 pogresan je kontekst, nisu sakovali ni protiv koga u smislu da su bili loshiji, sakovali su u lepoti fudbala koju realno mogu da pruze, mogu da igraju najlepsi fusbal a oni se najceshce pretvaraju u italijansku repku... padaju ko muve, ne rizikuju, stitsnuto, rigidno i na kraju eventualno dosadno... ali zato zadnja tekma je zaista sve to ponistila... dal zato sto su se rusi usrali, ili su im provalili taktiku nebitno, ono je bio pravi fudbal koji mozesh da gledas u njihovom prvenstvu a spanci retko kada igraju u tom stilu u repki (tacnije gotovo nikad)... inace, da voleo bih da su druge repke u finalu, turci i rusi jer ne kalkulisu... kao da danas ne igraju svi dobar fudbal (osim nas) sakuju u lepoti fudbala jer im je ona kornjača selektor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ja sam pre 2 dana shvatio da je Aragones ipak car od manager-a, iako sam ga pljuvao pre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ja ne znam kako neko moze da ne voli spance pored toresa,puyola,xavia,fabregasa,silve,ville... o.O dok sa druge strane smrdljivi nemci...odvratni su... Istina,ali si zaboravio najboljeg :) Sergia Ramosa <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ^jeste on super,ali za njega i mogu da kazem da je "fudbalski cigan"... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Kad Lesko kaze za nekog da je cigan ja mu verujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 A fudbalski cigan znaci? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts