Jump to content

ol' Skool

Recommended Posts

lol neko je zapravo gotivio mocne rendzere??? omg

Ja sam sa 6-7 godina plakao kad su se na lokalnoj televiziji zavrshili mocni rendzeri jer sam se istripovao da su umrli :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mohi je sa 6 godina gledao CSI :D

I smorio se jer je provalio da su zapleti previshe naivni :))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Secam se devedesetih, tacnije 99. za vreme Slobe...Nindza Kornjace u 18:00, Power Rangers 18:30 !!! Trcao sam kuci iz druge smene da odgledam to :D

QFT

jebem ti tv pink

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

Ja sam sa 6-7 godina plakao kad su se na lokalnoj televiziji zavrshili mocni rendzeri jer sam se istripovao da su umrli :D

tisina svi hejteri rendzera !!!

Secam se devedesetih, tacnije 99. za vreme Slobe...Nindza Kornjace u 18:00, Power Rangers 18:30 !!! Trcao sam kuci iz druge smene da odgledam to :D

deca sa 6 godina inace razmisljaju kao tridesetogodisnjaci samo sto izgledaju mladje.

Ocete mozda sad da pokusate da mi objasnite kako su i tuletubisi odlican tv program? Ajde paljba ja sam u tim godinama gledao he-man-a nindza kornjace tropical heat sto je za nebrojeno klasa bolje od rejndzera mrtvih ... Vash retardizam objasnite nekako drugacije, a ne hejtovanjem mene.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ocete mozda sad da pokusate da mi objasnite kako su i tuletubisi odlican tv program? Ajde paljba ja sam u tim godinama gledao he-man-a nindza kornjace tropical heat sto je za nebrojeno klasa bolje od rejndzera mrtvih ... Vash retardizam objasnite nekako drugacije, a ne hejtovanjem mene.

Brate meni sada rendzeri jesu uzasno retardirani i nisam nesto ponosan sto sam se njima odusevljavao, ali niposto to ne govori da sam ja retardiran ako sam ih gledao sa 8 godina.Jednostavno tako je islo...dodjem iz skole, nemam pc, gledam tv prvo idu kornjace, rendzeri pa FRIENDS.Jbg. nisam bio toliko pametan i dubokouman ( kako se pise ova rec ? ) da skontam debilizam te serije, likovi idu biju negativce, cool je to kada imas 8 dina.I nisam te hejtovao, ono tisina sto sam napisao je vise bila opustena shalica :D

am i clear !?

Mislim stvarno Mohi chime se ti zanosish jebo te.

Bio sam klinac i kao i svako dete u tom uzrastu ujutru ustanem mnogo rano i gledam kartun netvork sve do pred shkolu pa posle toga dodjem iz shkole gledam koji vec crtani ima da se gleda na domacim televzijama, i onda u devet chekam kecheri da pochnu na tnt. :D

Ako u medjuvremenu nisam napolju 24 sata.