Jump to content

--- Da li neko zna gde mogu da se nadju prozorske klime ---

Recommended Posts

Hmm ne znam kako je po Beogradu ali u Novom Sadu po trafikama na autobuskim stanicama postavljaju te klime.Nisam siguran ali mislim da su housel,tako da probaj da kontaktiras Genel.

Inace ne znam sta ce ti ta klima,ako ti je mala soba uzmi devetku,mada je cena slicna kao 12ica.

imam 2 klime na gajbi... prozorsku 3 godine i sad pazarih split za ~250 sa ugradnjom. sad moze da se zivi... :)

inace @ topic...

mora da se proizvode prozorske, budi uporan, kupi halo oglase ili sl. :)

Edited by Synd

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

ne, to su grejalice. kineske klime su zidni ukrasi koji se klimaju kad dune promaja

omash ok klime za 200 evra, +50 ugradnja. i tih 50 evra vredi dati jer je opasno koliko ima kvazimajstora koji ce za 20 evra da to skarabudze

naravno da mozes, zivim u stanu od 90 kvadrata koji se bez problema za par minuta prijatno oladi , samo je bedak sto moram drzati otvorena vrata od sobe sto jelte..smara.

Imam Panasonic klimu, jednu od najboljih u klasi, nenormalno skupu ali zato nenormalno dobru.

Zato gief sad neku lol malu klimu za moju sobu, ty :)

naravno da mozes, zivim u stanu od 90 kvadrata koji se bez problema za par minuta prijatno oladi , samo je bedak sto moram drzati otvorena vrata od sobe sto jelte..smara.

Imam Panasonic klimu, jednu od najboljih u klasi, nenormalno skupu ali zato nenormalno dobru.

moja pisha je veca od tvoje

blays2-200x75.jpg