Jump to content

pasta shuta

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znaš li ti kolika je cena međugradska poziv?

znam, a sad i ti saznaj.

Takozvani jak saobraćaj traje od sedam časova ujutru do 15 časova i od 17 časova do 21 čas radnim danima i subotom dok je u ostalim periodima i u dane praznika na snazi tzv. slab saobraćaj. U lokalu minut razgovora u jakom saobraćaju košta 0,35 dinara, a u slabom 0,17 dinara (0,002 evra). Kada je reč o međumesnom saobraćaju minut u jakom saobraćaju treba platiti 1,79 dinara (0,02 evra), a u slabom 0,89 dinara ili (0,01 evro). Kada sa fiksnog telefona pozivate mobilni, minut će vas koštati 10,75 dinara (0,13 evra) ili 5,37 dinara (0,06 evra). S obzirom na to da se pozivi ka inostranstvu ne tarifiraju u zavisnosti od vremena u kojem se poziva, minut razgovora sa brojem u fiksnoj mreži u Crnoj Gori i Republici Srpskoj košta 10,75 dinara, a sa brojem u mobilnim mrežama u Crnoj Gori dvostruko više. Kada je reč o međunarodnim pozivima minut razgovora kreće se između 16,57 dinara (0,2 evra) i 52,5 dinara (0,64 evra) u zavisnosti od toga koju zemlju pozivate.

Brate realno romantichna vechera...no way before 6 meseci, tek onda vidish dal je zapravo ozbiljno ili ne - zapravo obichno za 6 meseci i radim tu akciju sa vecherom i to uglavnom iznenadjenja uz neki ozbiljniji poklonchitj...a da sam 6 meseci suva kurca...no way no. 2.

Ok samo jednoj bi pravio romantichnu vecheru na vrhu ajfelovog tornja posle 15 minuta, al ta riba je vetj neshto drugo.

Nisi ti bas sam u glavi :)

Kojih bre 6 meseci, kakvi pokloni dajte ljudi opustite se i pravite vecere svaki dan :)

Moze i kod cice biti romanticna vecera.

I u cobanovom odmoru

ghaaa

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jel postoji to zaista? Nije losa fora uopste... :)

Ne postoji na meniju, ali svaki pizza majstor mozhe to da ti odradi. Kazhi specijalna prilika i neka ti je onako lepo ukrasi i to je to. Mislim kad su meni to odradili u Velikoj Plani shto ne bi mogli i tebi ovde u Bgu :)

Odushevice se 100%

I uzmi nabavi neki ajncer i donesi joj nekog medveda ili neku plishanu igrachku sa zdelicom jagoda i shlagom :)

Ako ne padne sex, mene mozhesh da karash onda [:D]

Sve u svemu, sigurno ce se odusheviti.

Pusti ti ove RUR "jebache" :))))

Got some minuses for free?