Jump to content

29524 ELEKTRO VS. TEHNO VOL 3! @ KLUB 300 24. MAJ OMG

Recommended Posts

NAMA JE DOSADNO!

promoie1.jpg

zhurka pochinje u 10 LOL. pushtacemo chika direct, chika ALAVUK i moja malenkost, ali i josh neki drugari (hihi jao tajnovitost)!

stvari za uchiniti:

1. bring your own booze

2. bring a coat FFS (jerbo bicemo vani i verovatno ce biti netoplo)

3. bring a friend (the more the marrier)

izvolite mapu charobnu mapu charobnu mapu charobnu mapu

club300map2xq7.jpg

vidimo se.

neka osoba glupak hehe

ozbiljno brate

nije to ozbiljno klub vec neki prostor na kom je dignuta nadstreshnica i par zidova a okolo je s jedne strane poljana sa druge plazha

bice malo nekog pica i nece se naplacivati tako da, ono, ponesite shta ocete

@doca fail?

neka osoba glupak hehe

jebem te u lokaciju :) al moram da prizam da je chak i pored toga shto je pakao dotji do tamo mesto pun pogodak :)) big up za mjuz, dodushe kapiram da smo chuli samo alavuka koji nas je sve u srce dirnuo sa 98-99 techno style! nadam se da je kasnije bilo vishe ljudi i da ste przhili do ranih jutarnjih sati.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa ne vajnujem zbog toga shto je mesto bogu iza nogu, nego shto tebi glasitj treperi preko telefona od uzbudzenja dok mi objashnjavash na koji zemljani put da skrenem :)

mogli ste da zakucate neku tablu privremenu i da stojish sa fenjerom pored nje!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jebem te u lokaciju :) al moram da prizam da je chak i pored toga shto je pakao dotji do tamo mesto pun pogodak :)) big up za mjuz, dodushe kapiram da smo chuli samo alavuka koji nas je sve u srce dirnuo sa 98-99 techno style! nadam se da je kasnije bilo vishe ljudi i da ste przhili do ranih jutarnjih sati.

kao prvo , pozdrav svima , hvala sto ste dosli , sto ste me istrpeli :) ne znam koliko sam pustao brzo mi proslo vreme :]]] lepa cuga bila nema sta :] , ovaj nije bio striktno bio 98-99 bilo je dosta 2003-a pa cak i 2008-a tj c4 - polar magnetism :]]] nadam se da ste se veoma lepo proveli kao i ja :]

plur pusa i ostalo

od alavux-a :]

p.s.

da davajte neke slike !

Edited by Alavux

joj nemoj mi sa tim nabrajanjem koliko chega kada, nismo (bar niko iz nashe ekipe koja je bila) od onih shto stoje i zapisuju u tefter tracklisting :)

sledetji put samo sredite plazhu sa nekim bakljama/vatrom (mada koliko sam video bio je pokushaj al neodobren od strane nekoga) i imate cjelu stvar :) to naravno ako vam komshija ponovo ne preseche struju!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater