G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 kako ovaj zna sve kao neki matori nemac :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jebote ovde svi mladji od mene, a prepuni para...gde sam ja pogreshio u zhivotu?... ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jebote ovde svi mladji od mene, a prepuni para...gde sam ja pogreshio u zhivotu?... ;o))) tebra, ti imas svoj sticky topik i kolepediu, zar to nije kulje? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 posto sam downloadovao nesto, i trebalo je da cekam 98 min da bi dlovao drugi deo fajla, ispizdeo sam i nasao nacin da skidam odmah. i to vise od jednom ^__^ hihihihi a nije premium acc ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 oces podeliti to sa nama? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ADSL KONACNO!!!!111 jbt kako se lakse dise Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 uf,evo stigoh kuci od jutros... malo cu da odmorim,jedem,pa moram da ucim malo...a posle toga da pisem maturski...KAMAN BRE !!! @kreator ma kakav gaudino,to ce biti smeh...ali zato dirty south i till west... :))).A najbolje od svega je sad 24. na Kalisu Cattaneo...a ja nemam paraaaa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jebu me kodeci nesto, slika mi je bez boje i mnogo tamna... e sad, da sam ja neki od onih sto gledaju filmove stalno, verovatno bi znao u cemu je fora, ovako, I'm puzzled. pomagajte ljudi, u pitanju je prvi serijal Sledge Hammera, to MORAM da odgledam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Probaj sa VLC-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jebu me kodeci nesto, slika mi je bez boje i mnogo tamna... e sad, da sam ja neki od onih sto gledaju filmove stalno, verovatno bi znao u cemu je fora, ovako, I'm puzzled. pomagajte ljudi, u pitanju je prvi serijal Sledge Hammera, to MORAM da odgledam 1) snimak je krsh 2) skini klitemegacodecpack 3) skini vlc ko sav svet 4) kad cemo neku dotu dojko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 1 nije snimak krsh, nesto je do kodeka 2 iam 380f verziju, sad skidam 390 3 iam vlc, mada mi se gomplayer vise svidja za moje potrebe 4 neam pojma, ja igrao svako vece 00-02 recimo :) elem, skontah da su kodeci, posto sam danas instalirao xvid poslednji, i sve je bilo kul dok nisam zgasio player. kad sam ga ponovo pokrenuo sve je bilo u kurcu. sad cu da vidim da mozda to odradim opet lol, mada nisam u fazonu da se smaram tako svaki put, sigurno postoji neko bolje resenje. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Postoji, skineš ta mega kodek pack govna, staviš ffdshow + ac3 filter + qt alternative + real alternative + coreavc pro i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 sto je najjace od svega, kad odradim screen capture, snimi sliku u boji. jebeni filmovi i playeri i kodeci, zasto ne prave sve u jednom exe-u lepo ko ljudi, nego moras da se drkas da juris sto sranja da bi mogao da odgledas 1 media fajl. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Probaj i da promeniš output u plejeru, sa overlaya na directx 9 itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 smorio sam se ko pacov, kreno da igram igre online, i krene nesto da mi zabada, kad imam sta da vidim, odjebao kuler na grafickoj, do kurca Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 chizra kmplayer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @Lesko: E da je u Expou pa da te ubacim, 'vako jebaga... Vratio se iz skole, trema me ubi, popravljao prvo polugodiste. Mislim da sam popravio Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Kreatore mene nisi hteo da ubaciš, ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ocu ja, dobijas i gratis pice posto ides u sestrinu skolu :) Ozbiljan sam, ako je neko zainteresovan, slobodno nek se javi, verovatno cu moci, ne radim ja tamo ali i mene ubacuju i valjda koga ocu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ajde sad kori jel si covek od reci ili sta si Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 dajte url za klitemegacodecpack TREBA MI prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 JEL TO ONO DI SE KUCA U SRCH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 www.google.com not working gief me url pl0x prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 kmplayer ljudi kakvi kodeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ocu ja, dobijas i gratis pice posto ides u sestrinu skolu :) Ozbiljan sam, ako je neko zainteresovan, slobodno nek se javi, verovatno cu moci, ne radim ja tamo ali i mene ubacuju i valjda koga ocu. pa gde si prijatelju,sto godina... znaci sledeca zurka,tebi se javljam u najavi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts