VoOdoO_MaN Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) ma nalozio se na tebe, to on tako startuje zene. koja izdrzi test, prava je za njega! ^ahahahhaah :)) Spremam se za kolokvijum (psihichki) :D Edited May 28, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Koji emo smajli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 zvonchice pomozi mi da se vratim na pravi put! otjesh da se nadjemo na nekoj ev0l kafi pa da probash da me preobratish ? ponetju i naprstak :) \:I NOT FUNNY i prestani da mi se obracas sa zvoncice... When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 NOT FUNNY meni je bash hilarious, mozhda nisi chitala petra pana pa zbog toga ? evo mozhemo i predstavu da spremimo, luka tje biti p.pan, bole vendi, vitja tje biti izgubljeni dechaci, a ja se josh par dana netju obrijati pa mogu da budem kuka :)) i prestani da mi se obracas sa zvoncice... shto bash je simpa :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) rrr, this kitty has claws :) vitja tje biti izgubljeni dechaci Edited May 28, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 MOZE, AKO MOGU DA GLEDAM. Kad ces da shvatis da ista provala 2 dana za redom ne moze biti smesna... al aj da se nasmejem da ne propadne fora HAH?! <3 Nema veze em si zao em si ruzan Kukice * When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) @Maud-Lin Ko se bije taj se voli.... Vratio se sa jos jednog sastanka...Veselo je napolju...Nema daska, a asfalt u Kralja Milana se usijao... Inace, bili ispred firme neki klinci iz Tesle - pili pivo i sokove, pa sam gledao da li je kreator tu...nije bio....:( Sad cekam da, za promenu, dodju kod mene na sastanak :) hehehe... obozavam kad im namestim klimu dok su znojavi....:) Evo ih... odo... Edited May 28, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nema veze em si zao em si ruzan Kukice * pa poistovetio sam se sa rolom, pravi glumac * • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Trebalo bi da zovemo Ivu na forum, kapiram da bi bilo josh zabavnije... .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Like i know how do u look like in RL Pricala sam o roli for sure...nisam ja h8r ko neki...samo ponekad :))) @Lukitj Pa da samo bi joj trebalo jedno ceo dan da otkuca 1 post :)) I zvala bi da pita a kako se kuca veliko slovo-taj neki fazon Edited May 28, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 pa onda morash da nauchish da pravish razliku izmedju rl i ovog foruma .. ma koliko te neki ubedjivali da je isto :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 .to Lidija Drugu Ivu... :P .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) pa onda morash da nauchish da pravish razliku izmedju rl i ovog foruma .. ma koliko te neki ubedjivali da je isto :) Ja sam ista...za ostalo me ne interesuje.... I ovako ovaj topic postoji u mojim ocima samo za ubijanje dokolice na poslu * h8ru @Lukitj a zamisli samo moju Ivu ovde hahahahahahaha Edited May 28, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 odlepili ste sa ovim spamom... 5 strana dok si rek'o seks sa lin. a ja eto sa posla... fala nebesima pa sam ceo dan proveo izlezhavajutji se u kombiju. doshao jutros u 6 gajbi, a ustao u 8 za job. na licu mi se videlo da nisam za rad pa su kolege bile solidarne. cak su ostavili i koleginicu da me uspava! sad pod tush, pa na pochinak pravednika. juche je bio predug dan :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ja sam ista...za ostalo me ne interesuje.... I ovako ovaj topic postoji u mojim ocima samo za ubijanje dokolice na poslu * h8ru shta i uzhivo imash krilca ? pa to moram da vidim :)) * cak su ostavili i koleginicu da me uspava! ti izrasla pishica danas • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 shta i uzhivo imash krilca ? pa to moram da vidim :)) * FFs pa dobro onda ja za tebe mislim da si sisata riba koja voli da trci....give me a break ....bukvalisto :) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 shta i uzhivo imash krilca ? pa to moram da vidim :)) * U prevodu - 'aj LIn sad spamuj malo u "slike forumasha" topiku, da i mi malo ubijamo dosadu ohoho.' facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ovo je stvarno pocelo da smara,idite u zoo-vrt :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 FFs pa dobro onda ja za tebe mislim da si sisata riba koja voli da trci i ja volim to da mislim o sebi • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ti izrasla pishica danas 'tjesh da proverish vecheras? :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ovo je stvarno pocelo da smara,idite u zoo-vrt :) hahahah sjajno kako si sheyn sta si ti radila lepo danas? When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ja sam mislio da se dosada na poslu zapravo ubija Facebook-om. :) Odo gledam Djokovica. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) hahahah sjajno kako si sheyn sta si ti radila lepo danas? nije smarala kao ti Edited May 28, 2008 by RaveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 'tjesh da proverish vecheras? :] m'jock idem da trchim! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 hahahah sjajno kako si sheyn sta si ti radila lepo danas? ju..pomesali mi se prozori,da ovo nije mozda "chill" ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts