absolute Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 E I JA SAM BIO U MUNZEU U STETI, STO ME NISI ZVAO?? :[[ ne, stvarno... razvalio sam se kao sto skoro nisam ... i slusham neke TAKO JEBENO TOTALNO PRAJSLES emo pesmice, ma klasike koje svi znamo, jedna za drugom na radiju.... koje vrishtanje celo veche Nesto nam se poklapaju horoskopi u poslednje vreme...moracu sledeci put da te cimnem da vidim gde si :) Inace, pored Sarana su otvorili mnogo fin restorancic sa velikom terasom, celo popodne sam proveo tamo, iako je zvanicno otvaranje tek sutra...Sve je super sredjeno i uredjeno i predivan je pogled na Dunav! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 na kraju sam zavrsio na Adi... sedim ispred Miss Money Penny-ja,zavalio se u onu lezaljku,pijuckam pivce,gledam u nebo,muzika svira(ne preglasno),i svrati tako po neki drug/drugarica kad se umore od igranja unutra,a ja samo lezim i uzivam... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ako moze da se zna, koliko kesha kosta ovo zadovoljstvo? S obzirom da su bile neke varijante staro za novo, izadje me ~600e u ratama... Sta ce ti quad procesor i 9600gt? :) Čovek i radi i igra se! Upravo.. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jebem ti i ispite i sve u tri lepe...Nisam otisho na neke krajnje kvalitetne zabave da bi shtrebao do 5 ujutru :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Dobro jutro....jebem ti, ne mogu da se naspavam koliko hocu, ustajem ko vampir...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Devojka me vec 7dana budi u 10ujutru, taman mi je tada da ustanem...Sad malo WOWa pa na kupanje pa kod drage na ruchak/neki film posle...dan ce biti kul! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Još 20 mega i stigo Mass Effect \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Prodao lap top, kupio Firefox majcu! Sada malo da probleim na netu pa da se bacim na ucenje pa onda F1 na kraju ko slag na tortu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Prodao lap top, kupio Firefox majcu! Tebi treba oduzeti sve pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Tebi treba oduzeti sve pare! treba mu oduzeti i poslovnu sposobnost da ne pravi dalju stetu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nema veze, biće "curse you magic beans!" za koji dan kad provali šta je uradio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Lap je 250 e a majca 1k din nije bas da sam se menjao :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ma znam nego se zajebavam dok mi se riperuju fajlovi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ja se zajebavam zato sto mi je dosadno...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ima li neka ovde osoba na RUR-u koja zapravo ensto korisno radi (ovo je retoricko pitanje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 konachno sam uspeo da se savijem od spavanja \o/ kafa, pljuga, standardica :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ima li neka ovde osoba na RUR-u koja zapravo ensto korisno radi (ovo je retoricko pitanje ) Ja lvlujem alta! ^^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ima li neka ovde osoba na RUR-u koja zapravo ensto korisno radi (ovo je retoricko pitanje ) Depends :)))) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Slusam novi Coldplay i spremam se da provedem ugodno popodne na nekom lepom mestu uz koji koktel i lepo drustvo... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ja se zajebavam zato sto mi je dosadno...:) daj neku accurate prognozu vremena pa da igramo basket :] Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 popodne pljuskovi, od sutra stabilizacija vremena, a od srede opet kishurdacha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ja se zajebavam zato sto mi je dosadno...:) vremenski uslovi su takvi da mozhe da se prezhivi na 11. aprilu, nedelja je => ko si ti i sta si uradio sa nemanjom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 bio jutros na fudbalu,sad se vratio... keva spremila rucak,sve extra,salate ovo ono,A NEMA HLEBA !!! E ocu K**** ja da odem u prodavnicu... GRRR :@ posle cu malo uciti,pa predvece idem do Panceva da svratim na tur u cs-u,da vidim kako se odvija situacija... ::))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 gde si bio? u gaming baru? tesko se tamo napiti :) dok igras besplatna cuga :))) ma kamo sretje da sam tamo bio... bio sam na intern. festivalu gastronomije - jeo skupe sireve i bruscette i masline, i pio sva vina od madjarske do italije : ) inace evo ustao malo pre i sad da uznem da radim. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 30 ефективних сати Civ-а од петка вече... уф. блејим гајби код својих, одмарам. од сутра укључујем дронинг дивајс. блах... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts